Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: Visual C++ graffatilat

Segate [14.04.2002 09:03:06]

#

Heittäkää jotain koodia.
Kuinkas sais jotain piirrettyä.
Kääntäjä on Microsoft Visual studio.

Antti Laaksonen [14.04.2002 11:24:29]

#

Vastasin jo Jorkki.comissa tuohon. Tosin ainakaan minulla Jorkki.com ei tällä hetkellä toimi.

Segate [16.04.2002 13:56:33]

#

Heitä koodia.
Ja mikä on kirjasto.
Ja tietääkö joku muu?

TIC [16.04.2002 15:04:33]

#

Kirjasto on sellanen jossa on kamaa eli krafiikka kirjasto vaikka, sinne siis on pistetty vain kaikki jutut, mitä väliä.

Segate [17.04.2002 08:24:00]

#

Heittäkää koodia

TIC [17.04.2002 17:37:31]

#

Muuten mutta en pahemmin osaa.

Antti Laaksonen [17.04.2002 17:46:24]

#

Sama vika, mutta mene www.maxcode.com ja etsi sanalla

linedraw

Valitse tuloksista kolmas. En testannut, mutta kuvaus vaikutti ainakin hyvältä.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta