Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Mysql

Mikessu [14.04.2003 15:58:19]

#

Miten voi tulostaa php:lla, että kuinka monta riviä on mysql tietokannassa?

Mikessu [14.04.2003 15:59:53]

#

siis jossain tietyssä taulussa?

Antti Laaksonen [14.04.2003 16:00:55]

#

Tietokannan taulun kokonaisrivimäärän saat selville kyselyllä "SELECT COUNT(*) FROM taulu".

Mikessu [14.04.2003 16:27:52]

#

Hmm.. miksi kun yritän printata php:lla arvoa, tulee lukemaan vain; Resource id #6

tässä koodinpätkä:

$result = mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM taulu");
print ("$result<br>");

Antti Laaksonen [14.04.2003 16:34:16]

#

Käytä funktiota mysql_result tuloksen saamiseen. Tässä tapauksessa: mysql_result($result, 0) - ensimmäisen (nollannen) rivin ainoa arvo.

Mikessu [14.04.2003 17:00:56]

#

No nyt sain toimimaan! ;)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta