Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Kuvan painaminen?

Sivun loppuun

Spoq [13.04.2002 19:56:33]

#

Miten saa niin kun kuvaa painaa niin se painaa tavallaan linkkiä? Ta vois olla vielä laittaa kun painaa niin aukee popup ikkuna, niin vielä ettei saa olla sinisiä reunoja niinkuin yleensä...

Queq [13.04.2002 20:51:30]

#

Siis jotain tääläistäkö tarkoitit: <a href="http://><img src="kuvat.gif" width="20" height="20" border="0"></a>

Tossa koodissa voi olla virheitä... kun en aina muista noita html tageja kovin hyvin :D

Spoq [13.04.2002 22:10:59]

#

Juu mut mut siis tää on vähän noloo mut miten oikein kun liitän koodin vaihdan "kuva.gif":in mun omaan kuvaan ja "http://" linkkiin niin siin linkkiin tulee vielä tuo "<img"

thefox [13.04.2002 23:03:56]

#

<a href="http://www.fi"><img src="kuvat.gif" width="20" height="20" border="0"></a>

Noinhan sen olisi pitänyt olla :)

Spoq [14.04.2002 10:19:07]

#

Vielä että miten saa määrittää X:ässä ja Y:ssä sijainnin?
Esim: 13, 35
Kiitos vastanneille!

Antti Laaksonen [14.04.2002 11:02:44]

#

Tämä ei kuitenkaan toimi kaikilla selaimilla:

<img src="kuva.gif" style="position:absolute; left:100; top:100">

Spoq [14.04.2002 16:12:09]

#

Siis <a href="http://www.fi"><img src="kuva.gif" style="position:absolute; left:100; top:100">?

snakari [20.04.2002 20:29:37]

#

Kyllä, mutta jos et haluu reunuksii siihen nii sit tälläi:
<a href="http://www.fi"><img src="kuva.gif" border="0" style="position:absolute; left:100; top:100">?

TIC [21.04.2002 13:40:50]

#

Eihän siinä tota kysymys merkkii tarviii... heh :)

trinit [22.04.2002 22:20:36]

#

Spog: Haluat siis sivulle kuvan jota klikkaamalla aukeaa uusi selainikkuna (popup ikkuna kuten kirjoitit) ? Onnistuu esim. näin:

<a href="http://www.google.com" target="_top"><img src="google.jpg" border=0 width=80 height=40 alt="Google"></a>

Eli tuossa on oletettu että sinulla on kuva jonka nimi on "google.jpg" jonka leveys (width) on 80 ja korkeus on 40 pikseliä. "border=0" asettaa kuvan ympärille tulevat reunukset 0 pikselin kokoisiksi (niitä ei siis ole)

<a href -tagissa kohta target="_top" tarkoittaa, että linkkiä klikatessa avataan uusi selainikkuna johon kys. osoite ladataan.

Siinä oli yksi esimerkki muiden jatkoksi.

Veltto [22.04.2002 22:51:32]

#

target="_top" ei avaa uutta selain ikkunaa vaan target="_blank"

trinit [23.04.2002 21:44:03]

#

Joo sekin avaa uuden selainikkunan kuten myös target="_new". Pistetään vielä tähän mitä W3C:n HTML 4.01 Specification sanoo target:sta niin ei jää epäselväksi kenellekään :) :

http://www.w3.org/TR/html401/types.html#type-frame-target

The following target names are reserved and have special meanings.

_blank
The user agent should load the designated document in a new, unnamed window.

_self
The user agent should load the document in the same frame as the element that refers to this target.

_parent
The user agent should load the document into the immediate FRAMESET parent of the current frame. This value is equivalent to _self if the current frame has no parent

_top
The user agent should load the document into the full, original window (thus canceling all other frames). This value is equivalent to _self if the current frame has no parent

trinit [23.04.2002 21:46:30]

#

No, viestiini tuli näköjään yksi hymiö itsestään tämän :) hymiön jälkeen...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta