Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Vähän apua chmodaamisessa

Sivun loppuun

ottis [13.04.2003 00:10:35]

#

Auttakaa vähän.
Minulla on eräässä tiedostossa käyttö-oikeudet 700, eli Owner Permissions: luku;kirjoitus;suoritus
Aina kun yritän muuttaa tiedoston oikeuksia tulee vain viesti "550 operation not pertitted" :(

trinit [13.04.2003 08:59:08]

#

Millä niitä oikeuksia yrität asettaa, FTP-ohjelmallako (tai vastaavalla) ?

ottis [13.04.2003 11:02:37]

#

FTP ohjelmalla, kyllä. Muiden tiedostojen chmodaaminen kyllä onnistuu. Tolle tiedostolle on php criptissä annettu oikeudet 0700...

Queq [13.04.2003 17:10:10]

#

Minulla on ollut myös tälläisiä ongelmia MBnet:issä sijaitsevalla sivustollani.

Ongelma korjaantu (?), kun lataat tiedoston kovalevyllesi, poistat palvelimella olevan tiedoston, uploaddaad tiedoston takaisin palvelimelle ja nyt sitten asetat halutut chmoddaukset.

ottis [13.04.2003 18:06:01]

#

"poistat palvelimella olevan tiedoston" EI pysty, jos poistan tulee sama ilmoitus: "550 operation not pertitted"

thefox [13.04.2003 20:51:47]

#

Mutu-pohjalta: Muuta niitä oikeuksia pienellä PHP-skriptinpätkällä. Tässä tapauksessa tiedostoon on oikeudet vain sen omistajalla, eli käyttäjällä, jolla PHP:tä ajetaan.

Tomix [14.04.2003 21:01:10]

#

Hmm, kuulostaa tutulta ongelmalta. Katsoppa mitkä ovat kyseisen tiedoston kansion oikeudet? Koita laittaa vaikka 777 niin voit suorittaa sen kansion alla olevia tiedostoja.

"550 operation not pertitted" :D :D :D *thihihiii*

Teme [14.04.2003 22:11:08]

#

<?php
$tiedosto = "tiedoston_nimi.htm";
chmod($tiedosto, 0777) or die("Kämmi!");
die("OK!");
?>

thefox [14.04.2003 22:15:24]

#

Jos ei vielä sittenkään onnistu niin se johtuu varmaan siitä että operaatiota ei ole Pertitetty.

pertitä(operazioone_chmodilus);

Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta