Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Kävijän jekutus

Mv [10.04.2003 13:55:59]

#

Oleetekos koskaan ajatellut jekuttaa kävijää oikein kunnolla ja pistää sivuillenne linkin, joka mukamas sisältää jotain niin suurta, ettei sivu meinaa millään latautua kokonaan?
No kyseinen jekutushan on todella helppo tehdä pienenpienellä php skriptillä, jota en viitsinyt kuitenkaan pistää tuonne koodivinkkeihin.

Pistätte siis vain allaolevan koodin vaikkapa tiedostoon testi.php

<?php
header("Location: testi.php");
?>

Mv [10.04.2003 13:58:12]

#

Tämän melko pitkään lataavan skriptin demo löytyy osoitteesta:
http://koti.mbnet.fi/mvp/testi.php

trinit [10.04.2003 14:21:52]

#

No joo, onhan tuo yksi tapa. Ei toimi loputtomiin Mozilla selaimessa jossa on rajoitettu peräkkäisten uudelleenohjauksien määrää. Tiedä sitten onko tuosta "jekusta" mitään hyötyä? :)

Grey [10.04.2003 14:48:00]

#

Kehittäkää sellainen jekku, että käyttäjä luulee lataavansa jonkin tiedoston (koko tuntematon), ja se näyttää lataavan sitä sitten niin kauan ja se näyttäisi niin isolta tiedostolta että veisi muutaman kymmenen gigaa, vaikka se ei oikeasti lataakaan mitään. Huijaa vain lataavansa koko kiintolevyn, ja ylikin, täyttävän tiedoston. Joskin, miten sellaisen saa toteutettua niin että se toimisi kaikilla selaimilla aidon oloisesti, tai ainakin yleisimmillä?..

-Grey-

Antti [11.04.2003 12:19:44]

#

Voihan sen suorittaa periaatteessa seuraavasti:
Jos pääset hallinnoimaan webbiservoa, muutat MIME asetuksiin zip-tiedostotyypin käsittelijäksi ohjelman, joka tuottaa tiedostoa ladattaessa "puppua" niin pitkään kun kun lataus kestää.

Eli:
1. Webpalvelimelle asetetaan zip-tiedostotyypin käsittelijäksi zipper.exe (samaan tapaan kuin asp sivut käsitellään asp.dll:ssä ennen lähetystä).
2. Webselaimelta lähtee GET pyyntö tiedostoon
3. Webpalvelin ohjaa pyynnön dll:lle tai exe:lle, joka alkaa tuottaa puppua.
4. Lataus alkaa ja jatkuu kunnes käyttäjä keskeyttää pyynnön.

Periaatteessa voisi toimia - en ole testannut.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta