Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VB6: Liikuttaminen/napit?

Sivun loppuun

Spoq [12.04.2002 13:42:35]

#

Miten saan esim kun painaa nappia H niin joku kuva liikkuu vaikka ukko hyppää?

Gevil [12.04.2002 17:24:34]

#

hmh... Q vai Visual basicci ?

Tässä vb:eelle esimerkki joka liikuttaa picture1 objektia oikealle H:oosta
'Pistä form1 propertieseista KeyPreview true arvoon..

Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
Select Case KeyCode
Case vbKeyH
Picture1.Left = Picture1.Left + 100
End Select
End Sub

Gevil [12.04.2002 17:26:19]

#

Ja Antti Laaksoselle... miks toi tekee ton ' eteen "-merkin kuten tossa yllä ("'Pistä )... ärsyttävän näköseks menee..

snakari [12.04.2002 18:15:37]

#

' häh?

snakari [12.04.2002 18:16:12]

#

Joo, huomasin toi johtuu luultavasti (johtuu) siit et.. :)
en jaksa selittää!

Spoq [13.04.2002 12:13:45]

#

Niin joo QB.

Spoq [13.04.2002 12:16:25]

#

..ja vielä tosta Visual Basicista miten saa oikealle alas ja niin edelleen?

Antti Laaksonen [13.04.2002 12:37:08]

#

vbKeyRight Oikealle
vbKeyLeft Vasemmalle
vbKeyUp Ylös
vbKeyDown Alas

Melko selviä...

Spoq [13.04.2002 13:16:23]

#

Siis...?

Antti Laaksonen [13.04.2002 13:58:10]

#

Siis nuo vbKeyH:n tilalle.

Gevil [13.04.2002 15:31:07]

#

Etsi helpistä KeyCode niin saat kaikki keycode jutut..

Gevil [13.04.2002 15:32:16]

#

Niin Laaksonen miksi tää foorumi iskee yläpilkun eteen lainausmerkin..

Esimerkki.. kirjoitan VAIN yläpilkun: ' mutta kuten huomaatte luultavasti siihen on eteen tullut lainausmerkki..

Antti Laaksonen [13.04.2002 16:02:35]

#

En oikeastaan itsekään tiedä. Harmittava bugi.

Spoq [13.04.2002 19:07:40]

#

Vaihdoin, valittaa virheestä..

TIC [14.04.2002 18:34:46]

#

Private Sub Form_KeyDown(KeyCode as integer, shift as integer)
If KeyCode = vbKeyLeft then
ukko.left = ukko.left - 20
ElseIf KeyCode = vbKeyRight then
ukko.left = ukko.left + 20
ElseIf KeyCode = vbKeyUp then
ukko.top = ukko.top - 20
ElseIf KeyCode = vbKeyDown then
ukko.top = ukko.top + 20
End if
End Sub

kirjotin äkkiä eli en tiedä onko pukeja


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta