Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: PHP, scripti ongelma

Queq [21.03.2003 17:24:52]

#

jee.php:

<?php
$jee = file("./jee_db/"."$id"."_jee_2_.dat");

    for ($i = 0; $i < count($jee); $i++)
    {
        $tiedot = explode("|", $jee[$i]);
    echo "<a href=\"jee_2.php?id=" . $tekstit[1] . "\">" . $tekstit[0] . "</a><br>" . $tekstit[3] . "<br>". $tekstit[2] . ";

}
?>

6_jee_2_.dat:

Jee|23|Ei|0
Joo|24|Ei|0
Jaa|25|Ei|0
Juu|26|Ei|0

Eli mikä vikana kun pitäisi saada vain nuo 4 riviä tulostumaan? Tällä hetkellä sama roska tulostuu moneen kertaan.

Queq [21.03.2003 18:50:43]

#

Lisäys: jee.php:eseen tullaan sivulta joissa on linkkeinä jee.php?id=5, jee.php?id=6 yms. ja joka kerta jee.php avaa eri tiedoston riippuen mitä linkkiä on käytetty.

Ps. muokkauksessa on jokin pieni bugi, koska en onnistu sitä tekemään. Pitää sitten lähettäää uusi viesti...

trinit [21.03.2003 21:04:13]

#

Ei nyt äkkiseltään näyttäisi mitään vikaa olevan paitsi, että

$tiedot = explode("|", $jee[$i]);

// kohta pitäisi olla varmaankin
$tekstit = explode("|", $jee[$i]);

koska echo-rivillä käytetään $tekstit taulukkoa

lainaus:

Tällä hetkellä sama roska tulostuu moneen kertaan

Tarkenna hieman mitä tarkoitat tällä?

Queq [23.03.2003 11:59:29]

#

Joo, sain nyt toimimaan. Virhe ei ollutkaan tässä koodissa vaan se johtui siitä, että muu osa koko koodista sekoitta tämän kohdan, en vain tiedä miksi...

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta