Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Luo tiedosto

Sivun loppuun

Tomix [20.03.2003 21:01:25]

#

Elikkäs, minulla on tommoinen rekisteröitymis juttu sivuillani, ja tämmöinen skripti joka tarkistaa rekisteröitymis formin:

<?php
$tunnus = trim($_POST['tunnus']);
$ssana = trim($_POST['salasana']);
$ssana2 = trim($_POST['salasana_re']);
$juttu1 = trim($_POST['juttu1']);
$juttu2 = trim($_POST['juttu2']);
$juttu3 = trim($_POST['juttu3']);
$juttu4 = trim($_POST['juttu4']);

$tiedosto = $tunnus . ".tnt";

if ($ssana <> $ssana2) { die("Salasanat eivät täsmää"); }

$salasana = md5($ssana);
$uusi = fopen($tiedosto, "a+");
fputs($uusi, $tunnus||$salasana||$juttu1||$juttu2||$juttu3||$juttu4\n");
fclose($uusi);
die("Rekisteröinti onnistui!");
?>

Ongelma on se että kun tuon _pitäisi_ tehdä jokaiselle käyttäjälle oma tiedosto nimeltään $tunnus.tnt (esim. Testaaja.tnt) (.tnt on vain esimerkki) Niin miten se hoidetaan? Miten pystytään laittamaan tuohon joku komento joka luo tiedoston, sillä nythän se koittaa avata sen tuon ($tunnus.tnt) tiedoston vaikka sitä ei ole edes olemmassa... Toisinsanoen tuon fopen:in tilalle pitäisi saada joku luomiskehote =)

Leeni [20.03.2003 23:22:54]

#

Tiedoston avausmoodi a+:
"Avataan tiedosto lukemista ja kirjoittamista varten. Tiedosto-osoitin siirretään tiedoston loppuun. Jos tiedostoa ei ole olemassa, yritetään luoda se."

Eli kyllä tuo tiedoston luominen onnistuu noin. Toinen asia on sitten se, riittääkö näiden käyttäjien oikeudet luoda tiedosto. Eli muista chmoodata..

Teme [21.03.2003 14:05:51]

#

Ja se chmoddaus menisi jotenkin näin:

<?php
chmod($tiedosto, 0666);
?>

Noista oikeuksista en ole varma, mutta enpä uskoisi, että 0777 kannattaa laittaa (täydet oikut). Luulispa 0666 riittävän.

Tomix [21.03.2003 18:07:26]

#

HmMmhmmMmm... Kokeilin laittaa noit oikeuksia vähän joka välii ja vakoo mutta en vaa saanu toimimaa, siis mihin kohtaa toi chmod($tiedosto, 0666); pitäs pamauttaa? Koitin muuttaa vähän sit muotooki ja kattelin php:n manuaalist mut en löytäny vastausta..

(Ps, pistäkää toi valmis skripti Chmodeineen =)
Thanx

trinit [21.03.2003 19:25:46]

#

lainaus:

siis mihin kohtaa toi chmod($tiedosto, 0666); pitäs pamauttaa?

chmod() pitää laittaa tuon fclose($uusi) rivin jälkeen ja ennen die() funktiota.

Tomix [21.03.2003 20:49:04]

#

Hmm, eipä tuo toimi vieläkään se valittaa tämmöstä:

Warning: fopen(tunnusx.php) [function.fopen]: failed to create stream: Permission denied in /rekisteroidy.php on line 38

Line 38: $uusi = fopen($tiedosto, "a+");

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /rekisteroidy.php on line 39

Line 39: fputs($uusi, $tunnus||$salasana||$juttu1||$juttu2||$juttu3||$juttu4\n");

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /rekisteroidy.php on line 40

Line 40: fclose($uusi);

Warning: chmod() [function.chmod]: Unable to access tunnusx.php in /rekisteroidy.php on line 41

Line 41: chmod($tiedosto, 0666);

Ja sitte vielä pisteenä iin päälle:

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in /rekisteroidy.php on line 41

Line 41: chmod($tiedosto, 0666);

Juuh, että siinä se =)

trinit [21.03.2003 20:59:47]

#

lainaus:

Warning: fopen(tunnusx.php): failed to create stream: Permission denied in /rekisteroidy.php on line 38

Tuo kertoo kaiken, eli jostain syystä skriptisi ei pysty luomaan tiedostoa palvelimelle koska ei ole tarpeeksi oikeuksia (Permission denied kohta). Yrittääkö skriptisi luoda tiedostoa johonkin eri hakemistoon jossa ei ole oikeat oikeudet asetettuna? Niin ja kokeilitko skriptiä omalla koneellasi vai jossakin muualla?

edit: Loput virheet jotka skripti tuottaa aiheutuvat tuon ensimmäisen virheen takia

Tomix [21.03.2003 21:03:12]

#

Noh, tässä näet nyt skriptin kokonaisuudessaan, ja se on mbnetin palvelimella (en vain halunnut näyttää tuota koko osoitetta)

<?php
$tunnus = trim($_POST['tunnus']);
$ssana = trim($_POST['salasana']);
$ssana2 = trim($_POST['salasana_re']);
$juttu1 = trim($_POST['juttu1']);
$juttu2 = trim($_POST['juttu2']);
$juttu3 = trim($_POST['juttu3']);
$juttu4 = trim($_POST['juttu4']);

$tiedosto = $tunnus . ".tnt";

if ($ssana <> $ssana2) { die("Salasanat eivät täsmää"); }

$salasana = md5($ssana);
$uusi = fopen($tiedosto, "a+");
fputs($uusi, $tunnus||$salasana||$juttu1||$juttu2||$juttu3||$juttu4\n");
fclose($uusi);
chmod($tiedosto, 0666);
die("Rekisteröinti onnistui!");
?>

Tomix [21.03.2003 21:06:03]

#

WWOW!! Sainki sen jo toimimaa =))

Eli laitoin vaa tohon sillee että tekee sen $tunnus.tnt tiedoston "kayttajat" kansioon ja annoin sille kansiolle 666 oikat =) Yay

trinit [21.03.2003 21:11:46]

#

lainaus:

Eli laitoin vaa tohon sillee että tekee sen $tunnus.tnt tiedoston "kayttajat" kansioon ja annoin sille kansiolle 666 oikat =) Yay

Niinpä, Unix-ympäristöissä liikuttaessa pitää muistaa, että kuka tahansa (tai skripti) ei voi käsitellä hakemistoja/tiedostoja ilman tarvittavia oikeuksia.

Tomix [21.03.2003 21:55:47]

#

Juu-u, no nytte se rekisteröitymis juttu toimii mutta seuraava ongelma onkin sitten se login, kun se nyt on tälläinen:

<?php
$tiedosto = $tunnus . ".tnt";
if (!$_COOKIE['log-in']) { header("Location: denied.php"); die; }
$file = file("users/$tiedosto");
$ok = false;
for ($i = 0; $i < count($file); $i++)
{
    $temp = explode("||", $file[$i]);
    $file_tunnus = md5($temp[0].$temp[1]);
    if ($_COOKIE['log-in'] == $file_tunnus) { $ok = true; unset($file_tunnus); unset($temp); }
}
if (!$ok) { header("Location: denied.php"); die; }

// Tämän hetkisen käyttäjän tiedot
$file = file("users/$tiedosto");
for ($i = 0; $i < count($file); $i++)
{
    $temp = explode("||", $file[$i]);
    $file_tunnus = md5($temp[0].$temp[1]);
    if ($_COOKIE['log-in'] == $file_tunnus)
    {
       $tunnus = trim($temp[0]);
       $juttu1 = trim($temp[2]);
       $juttu2 = trim($temp[3]);
       $juttu3 = trim($temp[4]);
       $juttu4 = trim($temp[5]);
    }
}

if (strtolower($_GET['mode']) == "logout") { setcookie("log-in", "", -1800); header("Location: logout.php"); }

?>

<html>
<head>
<title>Kirjautunut</title>
</head>
<body>
Whii, olet kirjautunut sisään!
</body>
</html>

Elikkä ne käyttäjän tiedot on nytte kansiossa users/$tunnus, niin nytten se tuossa tarkistaa löytyykö kyseistä tunnusta / salasanaa users kansiosta, ongelma on se että tämän

$tiedosto = $tunnus . ".tnt";

tilalle pitäisi saada joku...

$tiedosto = $X . ".tnt";

...Elikkä semmoinen joka tarkistaa kaikki users kansion *.tnt tiedostot, mitenkäs php:llä tehdäänkään tuommoinen *.tnt komento?

trinit [22.03.2003 16:29:45]

#

Tämän tyylistä olen joskus käyttänyt itse kun on pitänyt hakea tietystä hakemistosta kaikki tietyn päätteen omaavien tiedostojen nimet taulukkoon

<?php
$tiedostot = array();
$i = 0;
$hakemisto = ".";  // . = se hakemisto jossa tämä skripti on
$paate = "tnt";

if ($handle = opendir($hakemisto))
{
    while (false !== ($file = readdir($handle)))
    {
        if ($file != "." && $file != "..")
        {
            $file = trim($file);

            if (substr($file, strlen($file) - strlen($paate), strlen($paate)) == $paate)
            {
                $tiedostot[$i] = $file;
                $i++;
            }
        }
    }
    closedir($handle);
}
?>

Tuon siis pitäisi hakea kaikki tnt päätteiset tiedostot $tiedostot taulukkoon tietystä hakemistosta.

Tomix [22.03.2003 17:35:38]

#

Juuh, siis perkele oonks mä ihan vitun tampio vai miks en taas saa totakaa toimimaa? O_o
Ton skriptin koitin lisätä $file = file("users/$tiedosto"); tilalle, sitte koitin ottaa noi ylimääräset for ($i = 0; $i < count($file); $i++) kohat pois, koitin myös includettaa sitä trinitin antamaa skriptiä mut ei toiminu ei... Eli lyhennettynä pistäkää pojalle taas valmista koodii =/

trinit [22.03.2003 18:57:46]

#

lainaus:

Eli lyhennettynä pistäkää pojalle taas valmista koodii =/

Eli tarkoituksena on siis tarkistaa löytyykö users hakemistosta esim. tunnusta "tunnus1.tnt, tunnus2.tnt" jne. ? Mutta minkä takia ne kaikki muutkin .tnt tiedostot sitten pitää käydä läpi?

Tomix [22.03.2003 19:08:32]

#

Hmm, no ei välttämättä pidäkkään, tällä hetkellä se katos tarkistaa ne kaikki tiedot ja tulostaa ne sitten sivulle, mutta sen voin toki muuttaakin... Kuhan sais ensin ton toimimaan.. Eli siis mihin kohtaa toi sun koodis pitää pistää? Täytyykö tosta alkuperäisestä poistaa jotain? Mitä? Vai täytyykö kenties tehdä oma tiedosto tolle sun koodille ja includettaa se sitten tossa alkuperäisessä tiedostossa??

trinit [22.03.2003 19:28:05]

#

En nyt oikein vieläkään ymmärtänyt miksi kaikki tiedot pitäisi tulostaa sivulle - onko kyseessä kenties jokin admin-juttu?

lainaus:

Eli siis mihin kohtaa toi sun koodis pitää pistää? Täytyykö tosta alkuperäisestä poistaa jotain? Mitä?

Ei ei, olet nyt ymmärtänyt väärin tuon antami skriptin. Se $hakemisto muuttujan arvoksi olisi pitänyt laittaa tässä tapauksessa "users/" . Se piste merkkaa opendir:lle sitä hakemistoa jossa skripti suoritetaan - kokeile vaikka kirjoittaa Windowsin DOS Promptissa "cd ." niin ehkä ymmärrät asian ;)

lainaus:

Vai täytyykö kenties tehdä oma tiedosto tolle sun koodille ja includettaa se sitten tossa alkuperäisessä tiedostossa??

Ei vaan se skriptin pätkä lisätään siihen samaan tiedostoon missä niitä tiedostoja pitäisi käsitellä. Kun se skripti ajetaan, tallentuvat kaikki .tnt tiedostojen nimet taulukkoon $tiedostot tyyliin:

$taulukko[0] = "tunnus1.tnt";
$taulukko[1] = "tunnus2.tnt";
$taulukko[2] = "tunnus3.tnt";

jne. Nyt voit sitten avata tiedostoja esim. for-silmukassa:

for ($i = 0; $i < count($tiedostot); $i++)
{
    // Avataan tiedosto
    $file = file("users/" . $tiedostot[$i]);

    // Alla oleva koodi on kopioitu suoraan
    // omasta esimerkistäsi
    $temp = explode("||", $file[$i]);

    $file_tunnus = md5($temp[0].$temp[1]);
    if ($_COOKIE['log-in'] == $file_tunnus)
    {
       $tunnus = trim($temp[0]);
       $juttu1 = trim($temp[2]);
       $juttu2 = trim($temp[3]);
       $juttu3 = trim($temp[4]);
       $juttu4 = trim($temp[5]);
    }
}

Kuten alussa kirjoitin, niin en oikein vieläkään ymmärtänyt mitä haet takaa - väännäpä nyt ihan rautalangasta asiasi ja lähetä se tänne, jos vaikka sitten onnistuisi ;)

edit: lainaus tagi korjattu

Tomix [22.03.2003 20:06:47]

#

lainaus:

En nyt oikein vieläkään ymmärtänyt miksi kaikki tiedot pitäisi tulostaa sivulle - onko kyseessä kenties jokin admin-juttu?

Kun käyttäjä on kirjautunut sisään etusivulla lukee suunnileen näin:

Tervetuloa (käyttäjä)
Olet kirjautuneena tunnuksella (tunnus)

Sähköpostiosoitteesi on (esim. se $juttu1)

Ya know? Eli ne avataan jotta voidaan tulostaa käyttäjälle... Sitten käyttäjä voi itse muuttaa esim sähköpostiosoitettaan , salasanaa tai muita tietoja, toivottavasti nyt jo osasin selittää tarpeeksi ymmärrettävästi.
Koitan kohta taas alkaa vänkkimää tota patenttia ni katellaa sitte lisää =)

Tomix [22.03.2003 20:24:41]

#

Juuh, ei ei.. En kyllä hallitse tätäkään asiaa, katsokaapas nyt oikein kunnolla tätä tämän hetkistä tilannetta:

<?php
if (!$_COOKIE['log-in']) { header("Location: denied.php"); die; }
$tiedostot = array();
$i = 0;
$hakemisto = "users/";
$paate = "tnt";

if ($handle = opendir($hakemisto))
{
    while (false !== ($file = readdir($handle)))
    {
        if ($file != "." && $file != "..")
        {
            $file = trim($file);

            if (substr($file, strlen($file) - strlen($paate), strlen($paate)) == $paate)
            {
                $tiedostot[$i] = $file;
                $i++;
            }
        }
    }
    closedir($handle);
}
$ok = false;

for ($i = 0; $i < count($tiedostot); $i++)
{
$file = file("users/" . $tiedostot[$i]);
$temp = explode("||", $file[$i]);

    $file_tunnus = md5($temp[0].$temp[1]);
    if ($_COOKIE['log-in'] == $file_tunnus)
    {
       $tunnus = trim($temp[0]);
    }
}

if (!$ok) { header("Location: denied.php"); die; }

if (strtolower($_GET['mode']) == "logout") { setcookie("log-in", "", -1800); header("Location: logout.php"); }
?>

Tuommoinen on siis tämänhetkinen skripti. Kun tuon ajaa niin mitään virheilmoitusta ei tule vaan aukeaa sivu denied.php, mikä on vialla?

trinit [23.03.2003 11:31:05]

#

lainaus:

virheilmoitusta ei tule vaan aukeaa sivu denied.php, mikä on vialla?

Koska $ok muuttuja on nyt jatkuvasti false, koska asetat muuttujan arvoksi false ennen for-silmukkaa eikä sitä muuteta ok:ksi missään vaiheessa. Eli muuta

    if ($_COOKIE['log-in'] == $file_tunnus)
    {
       $tunnus = trim($temp[0]);
    }

    // tähän muotoon
    if ($_COOKIE['log-in'] == $file_tunnus)
    {
       $tunnus = trim($temp[0]);
       $ok = true;
    }
}

Nyt rivi if (!$ok)... ei toteudu joten selainta ei ohjata denied.php sivulle

Tomix [23.03.2003 12:36:06]

#

Whii! Sain sen toimii =) Kiitti trinit!

Tomix [31.03.2003 19:09:58]

#

Noniin, jatkampa kyselyjäni tähän samaan topiciin ku se tavallaan aiheeseen liittyy: Eli nyt sivuillani on tuo ylhäällä oleva rekisteröitymis formi, joka toimii moitteettomasti, ongelma onkin nyt loginissa :b

Login.php sivun koodi näyttää tämmöiseltä:

<?php
if (!$_COOKIE['log-in']) { header("Location: denied.php"); die; }
$tiedostot = array();
$i = 0;
$hakemisto = "users/";
$paate = "tnt";

if ($handle = opendir($hakemisto))
{
    while (false !== ($file = readdir($handle)))
    {
        if ($file != "." && $file != "..")
        {
            $file = trim($file);

            if (substr($file, strlen($file) - strlen($paate), strlen($paate)) == $paate)
            {
                $tiedostot[$i] = $file;
                $i++;
            }
        }
    }
    closedir($handle);
}
$ok = false;

for ($i = 0; $i < count($tiedostot); $i++)
{
$file = file("users/" . $tiedostot[$i]);
$temp = explode("||", $file[$i]);

    $file_tunnus = md5($temp[0].$temp[1]);
    if ($_COOKIE['log-in'] == $file_tunnus)
    {
       $tunnus = trim($temp[0]);
       $ok = true;
    }
}

if (!$ok) { header("Location: denied.php"); die; }

if (strtolower($_GET['mode']) == "logout") { setcookie("log-in", "", -1800); header("Location: logout.php"); }
?>

<html>
<head>
<title>Login shitti</title>
</head>
<body>
Whii!
</body>
</html>

Eli sen pitäisi tarkistaa /users/"jokutunnus.tnt" tiedoston tunnus ja salasana, jonka se tekeekin, mutta vain /users/ kansion ensimmäiselle tiedostolle. Elikkä esim /users/ kansiossa on 30 tiedostoa, tuo osaa tarkistaa vain ensimmäisen tiedoston, ja jos sattui käymään niin hyvä säkä että henkilön X tiedosto olisi /users/ kansiossa ensimmäisenä tulostetaan tuo "Whii!" Muussa tapauksessa avataan sivu "denied.php"... Toisinsanoen ongelma onse että kaikkia tiedostoja ei tarkisteta, pystyisikö joku (trinit =) jeesaamaan taas?

Thanx

(Äidinkielisestä oikeaoppisuudesta räpsähti taas 10+)

trinit [31.03.2003 21:51:30]

#

lainaus:

pystyisikö joku (trinit =) jeesaamaan taas?

No yritetäänpä taas. Tuossa viimeisessä for-silmukassa pitäisi varmaankin muuttaa rivi:

    $temp = explode("||", $file[$i]);

    // tähän muotoon
    $temp = explode("||", $file[0]);

100%:n varma en ole - meni meinaan _hetki_ ennenkuin keksin mitään ratkaisua ongelmaan...

Eli tuossa toimimattomassa for-silmukassa on $temp taulukkoon aina ensimmäisellä kerralla ($i = 0) luettu oikea kohta $file-taulukosta, koska tunnukset luultavasti ovat ensimmäisellä rivillä .tnt tiedostoissa? Tuon jälkeen $i muuttujaa kasvatettiin yhdellä ($i = 1), jolloin $temp taulukkoon luettiin $file taulukosta toinen rivi jolla niitä tunnuksia ei tietenkään ole, eikä if-lause toteudu.

Tomix [31.03.2003 23:31:47]

#

Noniin, ei toimi kyllä vieläkään, mutta oikeilla jäljillä olit, sillä alunperin kaikkien käyttäjien tiedot olivat samassa tiedostossa joten tuo toimimaton osuus oli sinne vielä jäänyt. Ja tosiaankin kaikki tiedot "jokutunnus.tnt" ovat ensimmäisellä rivillä, joten rivinvaihtoa ei tarvita, ajattelinkin, että eikö tuon koko $i muuttujan voisi periaattessa poistaa?

Ja kiitti sulle trinit! =)

Tomix [31.03.2003 23:36:20]

#

<?php
if (!$_COOKIE['log-in']) { header("Location: denied.php"); die; }
$tiedostot = array();
$hakemisto = "users/";
$paate = "tnt";

if ($handle = opendir($hakemisto))
{
    while (false !== ($file = readdir($handle)))
    {
        if ($file != "." && $file != "..")
        {
            $file = trim($file);

            if (substr($file, strlen($file) - strlen($paate), strlen($paate)) == $paate)
            {
                $tiedostot = $file;
            }
        }
    }
    closedir($handle);
}
$ok = false;
{
$file = file("users/" . $tiedostot);
$temp = explode("||");

    $file_tunnus = md5($temp[0].$temp[1]);
    if ($_COOKIE['log-in'] == $file_tunnus)
    {
       $tunnus = trim($temp[0]);
       $ok = true;
    }
}

if (!$ok) { header("Location: denied.php"); die; }

if (strtolower($_GET['mode']) == "logout") { setcookie("log-in", "", -1800); header("Location: logout.php"); }
?>

No koitin poistaa ne kaikki $i muuttujat sieltä, mitäpä niillä? No tuon näköseksi sen sain, ja toimimaton se on edelleen.

odys [01.04.2003 12:00:42]

#

Tämä kommentti ei liity ongelmaasi, mutta eikös kannattaisi laittaa noi käyttäjäprofiili tiedostot public_html hakemiston alle?

Tomix [01.04.2003 13:13:43]

#

No periaatteessa ei, niitä on helpompi tarkastella users/ kansiossa ja toisekseen jos tiedostoja joskus kertyisi satoja / tuhansia (!) olisi se aikamoista sotkua jos kaikki olisivat puplic_html hakemistossa (tosin sotku säilyy users/ kansiossakin) Niin, ja users/ kansiolle kun täytyy antaa 774 oikatkin, niin ei olisi kätevää antaa koko sivustolle noita oikeuksia =/

pistemies [01.04.2003 16:03:10]

#

Tämä on jo saatu toimimaan, mutta tiedoksi:

Tässä yksinkertainen tiedostonluomiskoodi:

// luo tunnuksen nimellä olevan txt-tiedoston kansioon users

$tiedosto="users/$tunnus.txt";

if (!file_exists($tiedosto))
{
touch("$tiedosto");
chmod("$tiedosto",0777);
}

Tärkeää: Aseta users kansiolle chmod-oikeus 777

trinit [01.04.2003 17:11:41]

#

lainaus:

No koitin poistaa ne kaikki $i muuttujat sieltä, mitäpä niillä? No tuon näköseksi sen sain, ja toimimaton se on edelleen.

Eihän niitä kaikki $i muuttujia sieltä voi poistaa. Ei ole ihmekään jollei skripti _nyt_ toimi, kun explode() funktiotakin käytit pelkästään yhdellä parametrilla! Eli muutapa se skripti nyt takaisin - tässä on yksi ehdotus taas, jonka pitäisi toimia (jollei niin sitten pitäisi etsiä vikaa jo niistä .tnt tiedostojen sisällöistä):

<?php
    if (!isset($_COOKIE['log-in'])) { header("Location: denied.php"); die; }

    $tiedostot = array();
    $it = 0;
    $hakemisto = "users/";
    $paate = "tnt";

    if ($handle = opendir($hakemisto))
    {
        while (false !== ($file = readdir($handle)))
        {
            if ($file != "." && $file != "..")
            {
                $file = trim($file);

                // Jos $file muuttujan sisältämästä tiedostonimestä
                // löytyy pääte $paate, niin lisätään se taulukkoon
                // $tiedostot
                if (substr($file, strlen($file) - strlen($paate), strlen($paate)) == $paate)
                {
                    $tiedostot[$it] = $file;
                    $it++;
                }
            }
        }
        closedir($handle);
    }
    $ok = false;

    for ($i = 0; $i < count($tiedostot); $i++)
    {
        $fcon = file("users/" . $tiedostot[$i]);
        $temp = explode("||", trim($fcon[0]));

        $file_tunnus = trim(md5($temp[0].$temp[1]));
        if (trim($_COOKIE['log-in']) == $file_tunnus)
        {
           $tunnus = trim($temp[0]);
           $ok = true;
           break;
        }
    }

    if (!$ok) { header("Location: denied.php"); die; }

    if (strtolower($_GET['mode']) == "logout") { setcookie("log-in", "", -1800); header("Location: logout.php"); }
?>

Tomix [01.04.2003 19:09:07]

#

Hmm, no ei kyllä vieläkään oikee rokkaa, ja testi.tnt tiedosto näyttää muuten tältä:

Testi||9627df7a4a5b849f67fce863e82adc71||testi||testi

trinit [02.04.2003 15:15:46]

#

lainaus:

Hmm, no ei kyllä vieläkään oikee rokkaa, ja testi.tnt tiedosto näyttää muuten tältä:

Vai niin, nyt alkaa menemään jo yli ymmärryksen että miksei se toimi. Kokeilin tuota yo. skriptiä koneellani ja ainakin minulla se löysi myös muutkin .tnt tiedostot kuin sen ensimmäisen. Vähän jouduin soveltamaan, että sain luotua ensin itselleni oikean "log-in" evästeen jossa oli oikea MD5-hashi sisältönä :)

Jospa nyt tehtäisiin niin, että laitat kaikki tiedostot pakettiin joita tarvitaan esim. rekisteröinnissä, kirjautumisessa sisään ja ulos jne. Toisin sanoen kaikki ne tiedostot joita tarvitsee tämän projektin kokeilemiseen omalla koneella. Sitten laitat paketin jonnekin mistä sen voi kopioida - testaus ja virheen etsintä helpottuisi huomattavasti

Tomix [02.04.2003 16:15:25]

#

Laitoin mailia tohon profiilista löytyvään osotteeseen, tsekkaa mailit ja kato mitä pystyt tekemää =)

trinit [02.04.2003 21:00:56]

#

lainaus:

Laitoin mailia tohon profiilista löytyvään osotteeseen, tsekkaa mailit ja kato mitä pystyt tekemää =)

No jotain sain aikaan, mutta en vieläkään ole 100%:n varma toimivuudesta (toimi loppuvaiheessa minulla). Vastasin sähköpostitse

Tomix [03.04.2003 13:29:03]

#

Toimiihan se =) Kiitti sulle trinit (myös minä vastasin sähköpostitse =)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta