Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Näkymätön muuttuja

TETRIS [18.03.2003 19:48:29]

#

Tarvitsisin mun yhteen koodin sellasen jutun että siinä olis näkymätön muuttuja jonka nimi olisi Päivämäärä ja siihen hommattaisiin päiväämärä tietysti date funktiolla muotoon päivä.kuukausi.vuosi. Osaisikos kukaan auttaa?

trinit [18.03.2003 19:52:06]

#

Tämä nyt olisi selvinnyt katsomalla date() funktion ohjetta PHP Manual:sta mutta näytetään nyt:

$pvm = date("d") . date("m") . date("Y")

Blaze [18.03.2003 20:37:51]

#

Mikä ihme on näkymätön muuttuja?
Jotain sukua näkymättömälle miehelle? (hello there, fawkz *g*)

TETRIS [18.03.2003 20:37:56]

#

Hahahahaaa! No sellanen muuttuja joka ei näy käyttäjälle eli ns. näkymätön muuttuja.

trinit [19.03.2003 15:47:43]

#

lainaus:

Hahahahaaa! No sellanen muuttuja joka ei näy käyttäjälle eli ns. näkymätön muuttuja.

Eihän ne muuttujat nyt yleensä näykään käyttäjälle?

Antti Laaksonen [19.03.2003 16:08:30]

#

Oikeastaan yksi date-funktio riittää, pisteet voi laittaa mukaan suoraan. Ja muuttujat eivät koskaan näy käyttäjälle itsestään PHP:ssä.

<?php
$Päivämäärä = date("d.m.Y");
?>

TETRIS [19.03.2003 19:27:22]

#

No tuo oli hyvä tietää :) ja kiitos paljon.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta