Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Merkkijonojen kanssa pelleilyä

Teme [21.02.2003 12:37:40]

#

Miten saan tarkasteltua merkkijonoa, ja laitettua rivinvaihdot vaikka joka 50 merkin jälkeen.

Tarkoitus olisi, että käyttäjä lähettää halutessaan palautetta lomakkeella ja lähetetyt tiedot näytetään lopuksi käyttäjälle, mutta kun rämppäsin näppistä ja sain sinne kunnon tekstit ni sitten se ei rivittynyt vaan se meni yhdellä rivillä pitkälle...

Ja PHP:llä...

trinit [21.02.2003 14:16:23]

#

wordwrap() funktiolla onnistuu.

<?php
    $teksti = "Tässä on jonkin verran tekstiä";
    $uusiteksti = wordwrap($teksti, 16, "\n");
    echo $uusiteksti;
?>

16 tarkoittaa pituutta johon merkkijono katkaistaan ja "\n" taas merkkijonoa joka lisätään 16 merkin kohdalle (eli rivinvaihto)

Teme [23.02.2003 20:54:35]

#

Joo kiitti noin se onnistuu.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta