Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: KaZaa!

Sivun loppuun

viluri [20.02.2003 20:36:37]

#

Aika moista...
Mä kävin tänään tuollasessa http://www.kazaagold.com :is
ja laitoin sähköpostin ku sitä kysyttiin, ni nyt tulipi tällänen viesti:

Hey Ville,

My name is Sonia from KaZaA Gold. You recently visited http://www.kazaagold.com/productSelect.htm. This is the service everbody on the internet and newspapers is talking about.

We offer a napster-like service that allows you to download all your favorite music from the internet for FREE. Unlike Napster however KaZaA Gold doesn't limit you to just music. Ville, you can download all kinds of videos, video games, and full version software programs. Here are some of the titles available right now

MOVIES: Die Another Day (The newest Bond movie),Spideman, The Santa Claus 2, and More.

GAMES: Warcraft III, Counter Strike, Soldier Of Fortune, and More.

PROGRAMS: Office XP Pro, Photoshop 7, Flash MX, and More.

GET IT NOW at http://www.kazaagold.com/productSelect.htm

Aika moista, ku tollee mainostetaan, ei oikein muuta voi sanoa!

Sami [20.02.2003 21:23:00]

#

Aika monikin asia taitaa olla laitonta tossa, jotenkin vain alkoi tuntumaan siltä...

viluri [20.02.2003 22:05:04]

#

ni'i

Blaze [20.02.2003 23:19:49]

#

lainaus:

Mä kävin tänään tuollasessa http://www.kazaagold.com :is
ja laitoin sähköpostin ku sitä kysyttiin

Virhe.

anomizer [21.02.2003 03:15:11]

#

käytin joskus Kazaata mutta siitä tulee niin paljon "vakoiluohjelmia"jne....
Enkä jaksa hommata uutta...

progo [21.02.2003 07:33:08]

#

Mä käytänkin Kazaa Liteä joka on selkeämpi ja kevyempi, mainospuhdas versio softasta.. (jonka tekijät eivät millään jaksaneet tavallisen Kazaan mainospaskaa jne..)

viluri [21.02.2003 11:22:25]

#

lainaus:

Virhe.

Ei, mulla onpi sellanen sähköposti jonka mä kerron yleensä just ton tyyppisille sivustoille esim. sellasille jotka mainostaa lähes joka päivä, Eli tiesin mitä tein.
Määki oon aatellu tota kazaa liteä, mut mist sen sais?

EDIT: Nyt mä löysin sen, juma mitä silläki löytää ;)

Teme [21.02.2003 12:03:40]

#

Kazaa on muuten mainio ohjelma, mutta siinä on se huono puoli että se lähettää Gatorin tavoin koneen tunnuksia ja salasanoja ulos koneelta ties minne. Jos koneella hoidetaan pankkiasiat tms. voi olla että tili on putsattu vielä joku kaunis päivä. Muuten käyttäisin sitä itsekin mutta kun en oikein haluaisi että tunnukset leviävät nettiin :(

Antti [21.02.2003 12:53:02]

#

KaZaa luokitellaan spywareksi. Voit katsoa mitä kaikkea se tekee esim. BlackIce defenderillä. Oman koneeni tietoturvasoftat saivat sekarin kun asensin sen.

Muuten hauska ilmiö.
Tutkin aikoinaan virustekniikkaa ja satuin lataamaan koneelleni zipattuna muutaman viruksen lähdekoodeineen. No mielenkiinnosta luonnollisesti purin zipin kovalevylle tutkiakseni virusten lähdekoodeja kun käytävillä alkoi näkyä säpinää.

Yrityksen verkkoon asennettu virustutka havaitsi virukset ja laittoi hälytyksen firman verkkoon ja jokaiselle avoimelle firman koneelle ilmestyi virusalertti. En edes ehtinyt purkaa viruksia kun oma koneeni esti sen.

viluri [21.02.2003 14:05:43]

#

Aika outu ohjelma tuo todella on, koska ens täysversiossa on mukana spywaree ja adwaree sit se on ittekki spywaree (Vaikka mun uusin Ad-aware ohjelma ei tunnistanut sitä , käytin kyllä liteä).

mikko [21.02.2003 16:56:01]

#

lainaus:

Jos koneella hoidetaan pankkiasiat tms. voi olla että tili on putsattu vielä joku kaunis päivä.

Aika epätodennäköistä, sillä pankkiasioita hoidettaessahan tarvitaan yleensä asiakasnumero ja joka kerralla vaihtuva tunnusluku. Joten jo valmiiksi käytetyn tunnusluvun saamisesta ei liene mitään hyötyä.

Olli Vanhoja [22.02.2003 11:13:39]

#

Gatorin saa poiski :-P

viluri [22.02.2003 11:55:36]

#

Miten?

Olli Vanhoja [22.02.2003 20:58:16]

#

Poistamal sen :-P

viluri [23.02.2003 16:46:56]

#

Millä nimellä se löytyy? mistä?

Tomix [23.02.2003 19:26:01]

#

KaZaa:han on aivan anaalista, hommatkaa direct connect, tai jos ei oo mielenkiintoo pistää tavaraa jakoo ni siinä tapaukses emule on kova sana! KaZaan voitte työntää sinne mistä se alunperin tulikin... P****eseen!
Ps. Samaan osastoon kuuluu myös cs ;p

viluri [23.02.2003 19:52:53]

#

Eli siis toi emule vai?

viluri [23.02.2003 20:07:42]

#

No mä imutin sen ja kaikkee tuntu löytyvän :)

Tomix [23.02.2003 20:11:47]

#

Jeps, mitäs mä sanoin - ammattilaisen valinta :D

viluri [23.02.2003 20:45:56]

#

Yeah!
Eikä oo spywaree eikä adwaree :)

Tomix [24.02.2003 13:11:48]

#

Ei =)

Dj-Snake [24.02.2003 13:36:36]

#

joo..no sattuuko kukaa tietää onko iMesh mikää spyware tai sellanen? tai eDonkey?

viluri [24.02.2003 14:13:48]

#

Nevör hööd ;), ei eDonkey mielestäni ole spywaree eikä addii!

Dj-Snake [24.02.2003 14:31:41]

#

entäs iMesh.. jos joku tietää

Tomix [24.02.2003 14:35:29]

#

Umm, iMesh kuulostaa huonolta vaihtoehdolta.. eikä vähiten sen takia että koulun koneissa on se ;) Jotain iMesh clienttii saat koulun koneil aina vänkätä puol tuntii ennenku mikää toimii missää, tosin vika ei välttämättä ole ohjelmassa =) Itse en siihen heti ensimmäiseksi sekaantuisi, oletko koittanut eMulea? Entäpä Direct Connect?

Dj-Snake [24.02.2003 15:27:19]

#

joo mä oon koittanu direct connectii. isän kaveri vaa kävi laittamassa ton iMeshin tähä..
Imesh on toiminu iha oikee tähä mennessä mut jos se on joku spyware juttu nii se lentää ääntäkin nopeammin roskiin

viluri [24.02.2003 17:03:43]

#

Testaa onks se spywaree, Ad-aware siihen...
http://www.lavasoftusa.com/

Suora lataus download.comista: http://download.com.com/3001-2144-10186632.html

Lantis [24.02.2003 17:12:55]

#

käyttäkää pojat dc:tä. mieluiten dc++

anomizer [24.02.2003 17:26:48]

#

mitä teen kun ajoin ton adware ja laitoin päälle.
nii siinä lukee:
213 New Objects (ja siinä vieressä vilkkuu joku)

onko nämä juuri niitä "vakoilioita"?

Olli Vanhoja [24.02.2003 17:28:02]

#

mikä o dc
ja on

anomizer [24.02.2003 17:34:19]

#

no kai ne on nyt pois kuviosta kun painoin next ja siinä luki deleting.
No oli niitä ainakin paljon. (213)

viluri [24.02.2003 18:04:10]

#

Joo sulla oli aika helvetisti spywaree ym. ne oli siinä skannauksessa eroteltu ryhmiin siinä vieressä... Kai niissä kaikissa oli ruksi kun teit skannauksen jälkeen olevassa listassa ?

Niin ja mikä semmonen dc o ?

Blaze [24.02.2003 18:19:49]

#

lainaus:

Niin ja mikä semmonen dc o ?

Direct Connect. http://www.neo-modus.com/

Oma suosikkini P2P (sh|w)aretukseen on eMule, http://emule.sourceforge.net/

viluri [24.02.2003 18:25:56]

#

Eiku sellanenki on ku Dc http://dcplusplus.sourceforge.net
Pistin googleen...

Olli Vanhoja [24.02.2003 22:34:30]

#

Ai siis no sehän oli se paska mistä kverit puhu jonku viikon sit ne poisti sen eikä enää jauhanu siitä sen jälkee. Elikkä siitä ei kauaa puhutta tais olla aika shitti loppuen lopuksi.
Ite käytän Gnutella verkkoa ja Kazaata.

Antti [25.02.2003 11:02:23]

#

Älkää käyttäkö Kazaata. WinMX ajaa saman asian, mutta ei tuuppaa mainoksia koneelle, eikä toimi spywarena. (Toimii samassa verkossa kuin Kazaa).

Ilmainen softa löytyy osoitteesta: http://www.winmx.com

viluri [25.02.2003 15:15:04]

#

No mä koitan sitä MXää :)
Ja Olli miten se Gator poistettiin ?

Lantis [26.02.2003 12:25:13]

#

lainaus:

Ai siis no sehän oli se paska mistä kverit puhu jonku viikon sit ne poisti sen eikä enää jauhanu siitä sen jälkee.

Johtuu varmaan siitä että dc:ssä pitää olla jaossa useampikin giga tavaraa jaossa jos haluaa kunnon mestoihin.

trinit [26.02.2003 18:16:18]

#

lainaus:

Älkää käyttäkö Kazaata.

Ei käytetäkään - käytetään Kazaa Lite ohjelmaa (adware ja spyware poistettu). Löytyy oikeilla hakusanoilla ;)

viluri [26.02.2003 21:29:45]

#

lainaus:

lainaus:

Älkää käyttäkö Kazaata.

Ei käytetäkään - käytetään Kazaa Lite ohjelmaa (adware ja spyware poistettu). Löytyy oikeilla hakusanoilla ;)

Kyllä mulla tuli kazaa liten mukana kaikkea krääsää ja tuli jopa Alexa spyware ohjelmakin, jotka kyllä kaikki poistin Ad-aware 6.0 (http://www.lavasoftusa.com) ohjelmalla.

EDIT: Ja KaZaA lite on tehty täysin tavallisen kazaan pohjalta >:(

trinit [26.02.2003 22:14:00]

#

lainaus:

Kyllä mulla tuli kazaa liten mukana kaikkea krääsää ja tuli jopa Alexa spyware ohjelmakin, jotka kyllä kaikki poistin Ad-aware 6.0 (http://www.lavasoftusa.com) ohjelmalla.

Vai niin, minulla ei käynyt noin vaan Lite versio nimenomaan tuli ilman adwarea ja spywarea. Eikä löydä Ad-Aware 6.0 ohjelma mitään erikoista koneelta tai edes Lite:n asennushakemistosta.

Asennettuna on Kazaa Lite v2.0.2

lainaus:

EDIT: Ja KaZaA lite on tehty täysin tavallisen kazaan pohjalta >:(

Kyllä olet oikeassa, mm. joitakin valikoita on "poistettu" alkuperäisestä Kazaasta siten että valikon teksti on vain poistettu, mutta itse valikko on silti olemassa.

Olli Vanhoja [26.02.2003 22:28:06]

#

lainaus:

lainaus:

Ai siis no sehän oli se paska mistä kverit puhu jonku viikon sit ne poisti sen eikä enää jauhanu siitä sen jälkee.

Johtuu varmaan siitä että dc:ssä pitää olla jaossa useampikin giga tavaraa jaossa jos haluaa kunnon mestoihin.

Jos ei 24gb riitä ni paljons oikee vaatii :-P

Kazaa Litessä mitään spy warea oo jos löydät ni senkus poistat. WinMX kusee.
KÄyttäkä Gnutellaa esim. www.zeropaid.com:ista löytyy.

Antti [27.02.2003 12:42:14]

#

No minulla ei ole ollut mitään ongelmia WinMX:n kanssa. Käyttöliittymä voisi olla kauniimpi, mutta se ajaa mainiosti asiansa ilman mitään ihmeellisyyksiä.

Gnutella on mielestäni vähän heikko, se oli jotenkin keskeneräinen - kokeilin myös Bearsharea se oli ihan OK, mutta kehittäjä on mu*kku ja siksipä periaatteesta en käytä sitä. Mielestäni WinMX on tähän mennessä paras.

Tiesitkö, että Kazaa myös tekee sellaista että, jos sinulta ei kukaan downloadaa tai sinulta ei voi downloadata olet sellaisessa ryhmässä, että kun menet jollekkin kazaata käyttävälle koneelle jonottamaan, se päästää sinun ohitse kaikki keillä on korkeampi "participation level". Eli käytännössä voit joutua jonottamaan ikuisuuden jotain tiedostoa.

http://www.kazaa.com/us/help/glossary/participation_ratio.htm

Onneksi meillä on kilpailevia ohjelmia, jotka eivät sitä tee.

Tomix [27.02.2003 12:53:27]

#

lainaus:

Jos ei 24gb riitä ni paljons oikee vaatii :-P

24GB riittää useimmille keskiverto baanoille... Tosin 200GB avaa jo täysin uusia ulottuvuuksia Gurujen baanoille =)

Olli Vanhoja [27.02.2003 15:46:01]

#

lainaus:

lainaus:

Jos ei 24gb riitä ni paljons oikee vaatii :-P

24GB riittää useimmille keskiverto baanoille... Tosin 200GB avaa jo täysin uusia ulottuvuuksia Gurujen baanoille =)

No voi ***** baanailija esim. eMules, et tartte mitää kamaa valmiiks.
Ja voisinhan ostaa samantien 800gbeen kiintolevyn täyttää sen roskal, mut luulempa, et siin vaihees ei enää ois pahemmin downloadittavaa :-P


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta