Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Uploadaaminen taas kerran

Sivun loppuun

Veltto [28.03.2002 14:29:02]

#

miten saisin tehtyy upload scriptin php:lla niin että sillä vois ladata vain mp3 tiedostoja.

Veltto [28.03.2002 15:04:57]

#

niin ja sitten viel sellanen scripti että se näyttäis pelkät mp3 tiedostot kansiosta

vipemype [28.03.2002 15:21:57]

#

Mureakuhassa on valmis scripti http://www.mureakuha.com/code/PHP/87/Tiedostojen_Upload

Veltto [28.03.2002 15:31:52]

#

joo tiedän jo ton mutta miten sitä sais muutettua niin että sillä sais ladattua PELKKIÄ mp3 tiedostoja.

thefox [31.03.2002 14:38:00]

#

Tiedostojen tyyppiä ei voi niinvain kontrolloida. Toisin sanottuna uploadissa hommahan toimii niin, että tiedosto siirretään johonkin temp-kansioon, josta skripti voi sen halutessaan siirtää parempaan paikkaan.
Tuossa vaiheessa se sitten pitää tsekata onko tiedosto mp3. Jos ei, niin ei tee mitään. Jos on, niin kopioi tiedoston arkistoon tjsp.

snakari [18.04.2002 15:57:07]

#

Jospa tekisit tälläin:

<?php
if(isset($laheta))
{
if(ereg(".mp3", $HTTP_POST_FILES["tiedosto"]["name"]))
{
copy($tiedosto, $HTTP_POST_FILES["tiedosto"]["name"]);
}
else
{
echo "Motherfucker"
}
}
else
{
?>
<FORM ENCTYPE="multipart/form-data" ACTION="index.php" METHOD="POST">
<INPUT TYPE="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="614400">
Tiedosto: <INPUT NAME="tiedosto" TYPE="file">
<INPUT TYPE="submit" VALUE="Lähetä" name="laheta">
</FORM>

vipemype [29.04.2002 21:39:28]

#

Mites ton saa, että jos löytyy jo saman niminen tiedosto?

if(file_exists(["tiedosto"]["name"]))

ei toimi.

Miko [02.05.2002 16:18:33]

#

Mitä nuo hakasulut tuossa tekee?

Eikö sen pitäisi olla
if( file_exists("tiedosto") )

snakari [02.05.2002 18:04:45]

#

En tIEDÄ. MUT MULLA toimii noi!

TIC [02.05.2002 22:04:01]

#

joo jee jaa *ei osaa php:tä*

snakari [04.05.2002 20:14:17]

#

TIC, kirjotit juuri foorumin turhimman viestin :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta