Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Miten

Heikki [24.03.2002 10:29:15]

#

Miten saan tehtyä niin, että html-lomakkeessa valitaan luku, joka php:ssa on muuttuja $1

Vähän huonosti selitetty, mutta jos joku tajuaa, niin hyvä.

vipemype [24.03.2002 14:05:46]

#

Eli kun valitset lomakkeesta vaikka 4 niin silloin tuo muuttuja olisi 4 ja kun valitset vaikka 2 niin silloin muutuja olisi 2.

Heikki [24.03.2002 19:06:15]

#

Mutta miten saan sen tehtyä niin, että se asettaa muuttujaksi valitsemani luvun?

vipemype [25.03.2002 15:07:00]

#

Eli jos lomakkeesta valitaan vaikka luku 4 niin silloin tuo muutuja olisi vaikka 2?

snakari [25.03.2002 18:30:33]

#

Vai jos valitsee 2 niin muuttuja on 2?
Sillai ainakin, että talletat sen tälläi:
$f=fopen("joku.php","w");
fwrite($f, "<?php\n");
fwrite($f, "$muuttuja=". $muuttuja .";\n");
fwrite($f, "?>\n");
fclose($f);¨

Tossa ainakin on kunnon viritystä.
Ton avaat include()-käskyllä nii sit sulla on muuttuja.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta