Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: php

Sivun loppuun

vipemype [20.01.2002 19:35:56]

#

Jossain oli kysymys siitä mistä antti on oppinut koodaamaan php:tä. En jaksanut ettiä sitä nyt mutta kysyn uudestaan: Sanoit, että olet kuulemma oppinut php:n kokeilemalla mistä olet kattonut mallia?

snakari [20.01.2002 19:39:15]

#

Joo, niin oli!
Kyllähän sitä oppaista ja muusta!
esim.
<?php
echo "<font face="verdana" size="2">Näin helppoa!</font>";
?>

snakari [20.01.2002 19:39:42]

#

Tää poistaa alku tagin:
<?php

snakari [20.01.2002 19:40:21]

#

<font face="verdana" size=6" color="red">Joo, Totta!</font>

Antti Laaksonen [20.01.2002 19:52:01]

#

Melkeinpä kaikki oppi on tullut php.netista.

snakari [20.01.2002 20:19:57]

#

En ymmärrä kyllä mitään, sieltä, kun se on englanniks (englannin numero 8 :P)

Antti Laaksonen [20.01.2002 20:38:20]

#

No ei se nyt niin vaikeaa englantia pitäisi olla (ainakaan minun mielestäni)

snakari [20.01.2002 21:02:34]

#

Joo... Ei se oo!

snakari [21.01.2002 17:11:51]

#

Hain ne oppaat zippinä!
Vaikee ettiä... tuhat ja yks komentoa... Ja kaikki englanniks! :( :< :O

viluri [13.10.2002 16:11:41]

#

Onhan se suomeksikin se manuaali muuten:

https://www.php.net/manual/fi/

viluri [13.10.2002 16:12:15]

#

On muuten vanha aihe...:)

Tumpi [13.10.2002 18:25:28]

#

Itse olen oppinut täältä putkasta

Plafe [13.10.2002 18:27:39]

#

lainaus:

Onhan se suomeksikin se manuaali muuten:

https://www.php.net/manual/fi/

Joo, ja suunnilleen yhteensä vain kaksi sanaa on suomennettu :P

snakari [13.10.2002 18:32:56]

#

örh.. kattokaa päiväyksiä

thefox [14.10.2002 14:28:14]

#

Itse opin lukemalla tuota PHP-manuaalia (CHM-versiota, melkoisen kätevä). Kaikki löytyy mitä ikinä tarvitsee :) Tietysti C++-pohjasta oli apua noin syntaksin osalta.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta