Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Miten onnistuu?

larryweb [27.12.2002 12:20:13]

#

Haluaisin tehdä sivuilleni semmoisen skriptin, että esim jouluna 20.12. - 24.12. välisenä aikana se näyttää tietyn kuvan ja tekstin ja juhannuksena se näyttää tiettynä aikana tietyn kuvan ja tekstin. Ja siitä soveltaen eteenpäin...
Kiitos jo etukäteen!

snakari [27.12.2002 13:11:33]

#

jos phpn date on tuttu, niin tuon pitäisi onnistua.
ja voisit ihan oikeesti lukea sitä phpn opasta.

Antti Laaksonen [27.12.2002 14:10:54]

#

Eiköhän se jokseenkin niin mene, että laitetaan toiseen aikamuuttujaan 20.12 kello 0:00:00 ja toiseen 24.12 kello 23:59:59, ja katsotaan sitten onko nykyinen aika niiden välillä:

<?php
$alku=mktime(0,0,0,12,20,2002);
$loppu=mktime(23,59,59,12,24,2002);
$nyt=time();
if ($nyt>$alku && $nyt<$loppu) {
   echo "Joulu on!";
}
?>

Vilikki [30.12.2002 13:05:15]

#

BTW, en ole löytävinäni oppaista muuta kun PHP:n asennukseen liittyvää juttua... onko PHP-opasta edes tehty tänne? Alkoi nimittäin vähän tuo PHP kiinnostaa... ;-)

Antti Laaksonen [30.12.2002 13:41:24]

#

Suomenkielisiä PHP-oppaita alkaa olla jo jonkun verran, jos ei kovin laajoja. Ohjelmointiputkassa oli kerran php-opas, mutta koska se oli hyvin lyhyt, eikä sisältänyt mitään, mitä muualta ei löytyisi suomeksi, poistin sen. Katso esimerkiksi seuraavia osoitteita:

http://www.jphp.net
http://www.mureakuha.com
http://www.sivut.org

Ja kun perusteet alkaa olla hanskassa niin paras lienee:

http://www.php.net

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta