Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: Kyselyä

Sivun loppuun

Antti Laaksonen [20.03.2002 17:06:10]

#

Viime aikoina on ollut puhetta, että Ohjelmointiputkasta voisi tulla Basic-(peli)ohjelmoijien ja niiden pelaajien kohtauspaikka, vähän samanlainen sivu kuin muinainen FW-sauna. Tietenkin muu Basic-ohjelmointi ja PHP pysyisi mukana.

Sivulle tulisi sitten joitain kävijöiden projekteja, joiden uusimman version voisi ladata sivuilta.

Ennen kuin mihinkään muutoksiin ryhdytään, haluaisin kuitenkin kuulla kävijöiden mielipidettä asiasta. Eli,

1. Miltä tämä uusi suuntaus kuulostaa?

2. Onko tietoa mahdollisista projekteista?

vipemype [20.03.2002 17:23:49]

#

1. Muuten hyvä, mutta sille voisi tehdä oman alueen, että tämä jäisi tälläiseksi ja tuonne ylös tulisi linkki siihen.

2. Minulla ei ainakaan ole...

Queq [20.03.2002 18:18:06]

#

1. Hyvältä
2. Ei
(Lyhyesti ja ytimekkäästi ;))

TIC [20.03.2002 20:06:03]

#

1. Gooooood!

2. Olisi... mutta en ole varma pitäiskö sitä sanoa :)
Noo. www.ucode.tk siellä on HotZone :) Oman tiimin porokteja en kerro. Ne löytyy mun nettisivuilta.

Antti Laaksonen [20.03.2002 22:10:09]

#

Ja mikä mahtaa olla sivujesi osoite?

TIC [21.03.2002 16:12:41]

#

eheh... NIIIN idea sivuillesi:
Pistä pelitalo linkkejä ei mitään isojen vaan pienien näiden jokka ohjelmoi!
nooh pitääkö sitä kertoa... www.icewave.tk
katos nimi mulla on "The Ice Commander", TIC...

TIC [21.03.2002 16:14:36]

#

Nii ja on meillä muita projekteja mitä sivuilla ei edes kerrota. Yksi on yhteis työssä olevassa mutta en taida itse mennä siihen kun tällä motukalla... enempää en jaksa, nyt meen opetteleen C++saa ja 3D StudioMaxia =)

Antti Laaksonen [21.03.2002 17:45:13]

#

Voisi sellainen linkkilista tulla. Tuo SystemX kuulostaa aika hyvältä.

snakari [22.03.2002 14:57:24]

#

1. Hyvältä

TIC [22.03.2002 15:29:23]

#

No minähän en sitä tee niin siitähän tulee hyvä :) Minä teen vain tota CVS:ää ja siitä taitaa tulla kanssa hyvä =)

TIC [22.03.2002 15:30:04]

#

Niin että jos haluat sen sivuillesi niin kirjoita Qbasille älä mulle :)

Gevil [31.03.2002 22:28:14]

#

*snif* *snif* kunniotukset edesmenneelle fw-saunalle, jonka paras anti oli sen keskustelualue ja PROJEKTIALUE!!! elikkäs:

1) SUBER HYVÄLTÄ!!!
2) löytyyhän nuita projekteja monia niin monia... (kuten eräs kuvankatsontaohjelman (GIB 1.6 >> GIB 1.7) uusi LAAJA päivitys, jota olen ohjelmoinu ainaski kuukauden päivät.. tulossa suuria mullistuksia... joo himo mainosspiikki =) ) .... ((((( www.tnts.cjb.net)))))

snakari [31.03.2002 23:03:17]

#

2. Mulla on projektina manageri peli "Mutapaini mangeri", jaksais tehä vaan loppuun

TIC [01.04.2002 00:50:58]

#

No voishan meidän CVS:n pistääkkin tänne. Se näki päivän valoa =) Sain jotain peräti siitä toimimaan... alle 15% valmiina. Mitä hitaammin sitä parempi tulee, pitäis vaan muutta madon koko jaetuks kahella siis pienemmäksi. Ja ja projekteja antti sun sivuilles löytyy, tee sellanen että me saadaan salasanat ja päästään kirjoittaan =)

Antti Laaksonen [01.04.2002 11:32:33]

#

Rupean varmaan tekemään jonkunlaista systeemiä, jahka lomani päättyy (eli noin viikon kuluttua)

Veltto [01.04.2002 21:27:29]

#

No, kunhan PHP pysyy mukana :)

Heikki [07.04.2002 19:58:23]

#

1. Hyvältä.... kunhan teet niin, että tonne ylös tulis linkki siihen osioon, ja kaikki vanhat asiat pysyy täällä! Vielä kun tulisi jonkinlainen opas basic-ohjelmointiin...

2.EI

juhaz [11.04.2002 21:32:39]

#

1.JOO!
2.Eipä ole? Monet projektit tosin on jäädytetty ainakin hetkiseksi. Ohjelmoija-ryhmälle ei oikein ole kunnollista nimitystäkään.

Tulilintu [12.04.2002 11:45:25]

#

1. Tosi hyvä idea
2. On mut en paljasta mikä saatte kuulla ku beta on valmis.

pushpabon [27.04.2002 12:12:09]

#

Hahaa....tiiän sun projektista kaiken (vai tiiänkö??)!!
1.Super mega mahtavallta
2. onhan mulla yks roolipeli...

TuLe [06.05.2002 16:32:41]

#

1. Hyvältä

2. Ei


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta