Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: gallupissa bugi

Sivun loppuun

snakari [02.12.2002 14:00:45]

#

vastasin galluppiin ja heitti tällästä erroria

Warning: fopen("49.kys.dat", "a") - Permission denied in /www/int2000/a/8694/html/kysymys.php on line 5

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /www/int2000/a/8694/html/kysymys.php on line 6

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /www/int2000/a/8694/html/kysymys.php on line 7

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /www/int2000/a/8694/html/kysymys.php:5) in /www/int2000/a/8694/html/kysymys.php on line 8

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /www/int2000/a/8694/html/kysymys.php:5) in /www/int2000/a/8694/html/kysymys.php on line 10

kokeilin pari kertaa eikä toiminu

TeeVee [02.12.2002 14:05:55]

#

Tuo on jo vanha ilmiö.

KimmoKM [02.12.2002 14:17:17]

#

Minulle ei tullut erroria. Oikeastaan ei tullut mitään vaan tyhjä ruutu.

lainaus:

IRC-kanava, viimeisin viesti 999999 minuuttia sitten.

Siinäkin taitaa olla bugi.

Antti Laaksonen [02.12.2002 14:27:11]

#

Kysymystiedostosta on - kuten kerran ennenkin - käyttöoikeudet pielessä. Nyt täällä koulussa ollessani en sitä pysty korjaamaan, mutta laitoin kyselyn pois päältä väliaikaisesti, reilun kolmen tunnin päästä pitäisi taas olla kunnossa.

Ja Irc-tietojen virheen syytä en tiedä, mutta eiköhän sekin taas toimi lähiaikoina...

Antti Laaksonen [02.12.2002 16:58:03]

#

...ja nyt päivän kysymys toimii taas ongelmitta. Korjaus tulikin vähän etuajassa, kun viimeisen tunnin opettaja oli poissa :)

HtH [04.12.2002 19:08:04]

#

Eikös nämä tälläiset pitäisi hoitaa sähköpostilla?

Gevil [04.12.2002 19:17:57]

#

Pitäisi. Huomaa konditionaali-muoto. ;)

Vilikki [05.12.2002 15:35:37]

#

Joo, snakarilla on aika paha tapa ilmoittaa bugit keskusteluun...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta