Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Klikkaus laskuri

larryweb [28.11.2002 21:41:24]

#

Tiedän, että tätä aihetta on käsitelty jo aiemmin, mutta en löytänyt Klikkaukset! aiheesta semmoista koodin pätkää, joka kirjoittaisi laskuri.txt tiedostoon käyttäen esim.
"klikkaukset.php?file=http://www.google.com" alla olevat tiedot:

http://www.google.com/=1
https://www.ohjelmointiputka.net/=2

Muuttaa siis osotteen perässä olevan numeron isommaksi.
Olen aloittelija joten en ole paras PHP koodin muokkaamisessa.
Terveisin: larryweb@luukku.com

trinit [29.11.2002 12:25:45]

#

Koodivinkistä https://www.ohjelmointiputka.net/koodivinkit/23724-php-tiedostojen-kopiointilaskuri pystyy helposti muokkaamaan tuollaisen laskurin. Tutkipa ensin tuota vinkkiä miten se toimii - ei pitäisi olla kovin vaikeaselkoinen mielestäni.

larryweb [29.11.2002 14:43:30]

#

Juu kokeilin tuota koodia, mutta se ilmoittaa:

"Warning: chmod failed: Operation not permitted in /mbnet/w/winuus/kopy/kopioi.php on line 52
\n\n\n\n\n\nJos kopiointi ei käynnisty automaattisesti, kopioi tiedosto"

Mistähän tuo mahtaa johtua?
Ja 53:ssa kohdassa on "chmod("ZIP/kopioinnit.dat", 0777);" niin mitä tuo ZIP tuossa tarkoittaa?

trinit [29.11.2002 18:53:25]

#

lainaus:

Ja 53:ssa kohdassa on "chmod("ZIP/kopioinnit.dat", 0777);" niin mitä tuo ZIP tuossa tarkoittaa?

Jaahas, vinkkiin on jäänyt näköjään turhia hakemistopolkuja, eli tuon rivin 53 pitäisi siis olla:

chmod("kopioinnit.dat", 0777);

Se on näköjään jäänyt sinne, koska käytin tuollaista hakemistoa omalla kotisivullani aikaisemmin ja kun lisäsin sitä koodivinkkeihin en huomannut muuttaa kaikkia hakemistopolkuja. Eli muuta se em. muotoon niin sen pitäisi toimia

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta