Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VB6: Ohjelma VisualBasickiin

Sivun loppuun

Heikki [15.03.2002 20:48:31]

#

Ajattelin aloittaa visual basic ohjelmoinnin, mutta tarvitsisin tietää, illä ilmaisella ohjelmalla voi ohjelmoida visualbasickia?

Antti Laaksonen [16.03.2002 18:39:08]

#

Vielä kerran piti palauttaa keskustelu.

Toivottavasti Jaakko jo lopettaa häiriköinnin.

snakari [16.03.2002 20:36:41]

#

Toi oli lakupuu, mää en tajua mitä v***n järkee on yrittää sekottaa, mitä se siit hyätyis?
Ja eihän tää voi seota! ;)

(nimetön) [16.03.2002 21:07:57]

#

mulla ei oo mitään menetettävää koska mut kuiteski bannataa kohta.

(nimetön) [16.03.2002 21:09:14]

#

okei lopetan. nyt oon kiltti poika.

HtH [16.03.2002 22:44:46]

#

Ilmaista ohjelmaa ei ole Visual Basic ohjelmointiin. Warena se kyllä löytyy... ;) Kannattaa hankkia se jostain.

snakari [18.03.2002 15:12:32]

#

itselläni on vb3, jossain täällä foorumissa on sen osote (Antin antaman ;))

Antti Laaksonen [18.03.2002 16:45:50]

#

www.maxcode.com

TIC [19.03.2002 17:25:51]

#

Ja VC++ 6.0 saa: www.kazaa.com ja lataat sen ja sitten etit "Everything" ja sitten hakusanaksi "Microsoft Visual Studio 6.0" sillä pitäis löytää muistaakseni 2 ja mulla kestäis 520 min... en taida ladata.

Vilikki [13.05.2002 17:39:59]

#

Löysin kirjastosta jonkun kirjan, jonka mukana tuli Visual Basic 6!!! Siinä ei ole ohjeita, eikä sillä käsittääkseni pysty tekemään exe-tiedostoja, mutta ainakin se on ilmainen... kirjan nimen olen tosin unohtanut...

Antti Laaksonen [13.05.2002 18:06:23]

#

Se on varmaan Visual Basic Control Creation Edition...

TuLe [15.05.2002 15:30:28]

#

No se hommeli tulee melkeen joka Visaul basic-kirjan mukana, siis se millä ei voi tehdä exe-tiedostoja.

Pete I [15.05.2002 19:24:48]

#

niin se on semmoinen kokeiluversio ,minullakin oli se alussa,aika hyödytön,sitten asensin Visual Studio 6.0 Enterprisen.

TIC [21.05.2002 21:05:14]

#

Mulla on VB learning edition ja toimii mainosti eikä maksanut mitään + saa exe tiedostoi...

TuLe [03.06.2002 01:37:50]

#

Kyllä se Learning Edition maksaa yli 100 euroo. Paitsi jos joku anto sen sulle ilmakseks.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta