Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Kilpailu

Ohjelmoi tekoälyllä!
Aikaa on 31.7. saakka.

Keskustelu: Nettisivujen teko: PHP:tä

Grey [18.08.2002 18:36:21]

#

Luin tässä ohjeet sen asentamiseen. Ja luin ohjeet uudelleen ja uudelleen ja uudelleen, mutta enpähän ole siitäkään huolimatta löytänyt niitä asennuspaketteja. KIitokset sivuston sotkuisuuden. Jos joku on löytänyt, niin olisin iloinen, jos saisin URL. Olen nimittäin ajatellut alkaa harjoittelemaan sen käyttöä tässä. Siis vain puhtaasti harjoittelemaan, en rakentamaan nettiin meneviä sivuja.

-Grey-

trinit [18.08.2002 20:20:25]

#

lainaus:

Luin tässä ohjeet sen asentamiseen. Ja luin ohjeet uudelleen ja uudelleen ja uudelleen, mutta enpähän ole siitäkään huolimatta löytänyt niitä asennuspaketteja.

PHP tulkin 4.2.1 Windows -versio (toiseksi uusin) löytyy tästä: https://www.php.net/do_download.php?download_file=php-4.2.1-Win32.zip Muut versiot (ja päivitykset) taas täältä: https://www.php.net/downloads.php

lainaus:

Olen nimittäin ajatellut alkaa harjoittelemaan sen käyttöä tässä. Siis vain puhtaasti harjoittelemaan, en rakentamaan nettiin meneviä sivuja.

Dokumentaatiot taas löytyvät täältä: https://www.php.net/download-docs.php Valitse sieltä paras formaatti omaan käyttöösi. Itse käytän sekä suosittelen Windows HTML Help muotoa. Ja kai olet huomannut, että tarvitset myös palvelimen omalle koneellesi, jotta voit kokeilla omia PHP-skriptejä koneellasi?

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta