Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Lotto voitto

Veikko Ilmari [31.07.2023 16:12:54]

#

Voiko tekoälyn avulla voittaa lotossa?

Veikko Ilmari [31.07.2023 16:16:13]

#

Veikko Ilmari kirjoitti:

Voiko tekoälyn avulla voittaa lotossa?

Grez [31.07.2023 17:57:04]

#

Lotossa voi voittaa tekoälyä käyttäen ihan yhtä hyvin, kuin vaikka omien ja sukulaisten syntymäpäiviä käyttäen. Jopa ehkä hieman paremmin kun tekoäly saattaa ehdottaa myös 32 ja sitä suurempia numeroita.

Alla malliksi todellinen keskustelu ChatGPT:n kanssa.

Grez kirjoitti:

Voitko keksiä minulle lottonumerot?

ChatGPT kirjoitti:

Valitettavasti en voi ennustaa tulevia lottonumeroita tai antaa varmoja voittavia numeroita. Lotonumerot ovat täysin satunnaisia, ja niiden arvonta perustuu sattumaan ja todennäköisyyksiin. Jokainen numero on yhtä todennäköinen tulla valituksi kuin mikä tahansa muukin.

Jos joku väittää voivansa antaa varmoja lottonumeroita, kyseessä on todennäköisesti huijaus. Loton pelaaminen tulisi nähdä viihteenä ja jännityksenä eikä varmana keinona ansaita rahaa. Muista aina pelata vastuullisesti ja asettaa itsellesi pelaamiseen sopiva budjetti. Onnea peleihin, mutta muista, että voittaminen on harvinaista ja perustuu puhtaaseen tuuriin!

Grez kirjoitti:

Voitko kuitenkin arpoa minulle jotkin numerot, vaikka niillä ei välttämättä voitakaan.

ChatGPT kirjoitti:

Totta kai voin arpomalla antaa sinulle joitakin satunnaisia numeroita! Tässä olisi esimerkiksi viisi satunnaista numeroa:

1, 15, 27, 42, 9

Muistutan vielä kerran, että nämä numerot eivät ole millään tavalla ennustettuja tai todennäköisesti voittavia numeroita. Ne ovat täysin sattumanvaraisesti valittuja, eikä niillä ole yhtään sen suurempaa mahdollisuutta voittaa kuin millään muillakaan numeroilla. Loton pelaaminen on puhtaasti onnenpeliä, joten muista pelata vastuullisesti ja harkiten. Onnea ja hauskoja hetkiä lottoarvonnassa!

Grez kirjoitti:

Tarvitsen 7 numeroa.

ChatGPT kirjoitti:

Tässä on seitsemän satunnaista numeroa:

5, 12, 20, 33, 41, 8, 19

Muistutan jälleen kerran, että nämä numerot ovat täysin sattumanvaraisesti valittuja eivätkä millään tavalla todennäköisempiä voittamaan kuin mitkään muutkaan numerot. Loton pelaaminen on pelkkää onnenpeliä, joten älä unohda pelata vastuullisesti ja harkiten. Toivottavasti näistä numeroista on sinulle iloa ja jännitystä lottoarvontaan!

Olisi varmaan vielä pitänyt kertoa että suurin sallittu numero on 40 :D

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta