Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Bluetooth ääniongelma Windows 10

iines [24.10.2022 16:39:20]

#

Hei,

bluetooth kaiuttimesta ei kuulu ollenkaan ääntä, vaikka läppäri tunnistaa laitteen ja kytkee sen myös, mutta kun se on kytketty, niin ääni lakkaa kuulumasta heti. Läppäri ilmoittaa, että laite on kytketty. Tämä ongelma tuli ilmeisesti uusimman Windows päivityksen jälkeen, mutta kone ei anna sitä poistaa ja olen myös yrittänyt palauttaa koneen aikaisempaan palautuspisteeseen, mutta sitäkään kone ei anna tehdä. Kun katsoin bluetooth laitteen ohjainta, niin ilmoittaa, että se on oikea. Omalta koneelta soitettu musiikki kuuluu bluetooth kaiuttimesta aivan oikein. Eli netistä kuuluvaa ääntä ei kuulu bluetoothista. Alan olla jo epätoivoinen, koska en löydä mitään ratkaisua tähän. Osaisiko joku auttaa minua! Olisin todella kiitollinen, jos ongelmaan löytyisi ratkaisu.

iines [24.10.2022 22:31:06]

#

Löysin vihdoin ja viimein ratkaisun ongelmaan, joten asia on nyt OK.

muuskanuikku [25.10.2022 19:27:00]

#

Hyviin tapoihin kuuluu kertoa se ratkaisu eikä vain kadota paikalta ja jättää muut saman ongelman kanssa painivat ilman apua.

Lebe80 [27.10.2022 10:17:42]

#

Jep, esim. StackOverflow toimii juuri näin. Jollain tulee ongelma, hän kirjoittaa ongelman googleen ja päätyy vuosienkin päästä keskustelufoorumille, jossa jollain ollut sama ongelma, ja lukee keskustelusta miten se ratkesi.

Eli iines, kerro miten ratkaisit vaikka olisi typeräkin keino tai epähuomiossa et huomannut jotain ilmiselvää tapaa.

vesikuusi [29.10.2022 00:40:21]

#

StackOverflow toimii valitettavasti niin, että jollain tulee ongelma, hän kirjoittaa ongelman googleen ja päätyy vuosienkin päästä keskustelufoorumille, jossa jollain ollut sama ongelma, ja lukee keskustelusta mielivaltaisesti parhaaksi valitun väärän ja/tai täysin vailla perusteluja ja lähteitä kirjoitetun vastauksen.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta