Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Vapun vietto putkassa, miten ajattelitten implementoida sen?

Jere Sumell [28.04.2021 21:49:39]

#

Hoedy Folks!

Mites ajattelitte ton vapun viettää, ehkä täällä putkassa?

Siellä on yhdellä jos toisella loppumassa aika kesksen, niinkuin musta tuntuu, että humaanissa maailmassa meien llä kaikilla sitten kun tää humaani aika loppuu täällä maan päällä, niin tuntuu siltä tosiaan, että aika loppuu kesken mutta kun pitäisi seurata oman alan kehitystä humaaniin loppuun saakka vielä satavuotiaana ehkä tätä systeemiä loppuun saakka mukaanlukien talouden klusterit ja mitä Nokian tehdas oli 90-luvun lopussa Salossa ja Suomen Turusta lähdettiin sinne ihan autolla ajamaan aamuisin iltatöihin jopa, siellä saunoen iltaa duunipäivän jälkeen ja siellä viettäneenä elämän parhaat vuodet? Mä olin vasta kotikutoinen hakkeri nii niihin aikoihin, mikä pelasi Doomia ja Quakea netissä 1900-luvun vuosisadan lopussa ja olin tyytyväinen, kun vanhemmat maksoi puhelinlaskut. Vasta myöhemmällä iällä olen tajunnut, mistä monet jäi paitsi.

Miten aiotte viettää vappuanne? Mulla on Pre-May Day -menossa, mitä tänne kirjoitan taas ja kirjoitan ja katson tossa jo Radio Suomesta kuuntelin viime yönä ei Tullut enää Pekka Saurin yölinjaa, kuten lukio-aikanani kuunteln sen aina livenä, en koskaan soittanut itse ohjelmaan, vaikka samoja IRC, Quake, -sekä nettiongelmia mulla oli silloinkin jälkeenpäin ajateltuna, Saurihan teki comebackin tossa Youtbesta jos katsoo, niin sieltä tulee muutakin kuin "Pekka Sauri Nenätippuri", mitä Rovanniemen mies Klunssila, Rovanniemen lentoaseman louhi sinne soitti aina päissään useimmtien, niin sehän on klassikko noista vanhoista arkiston sosiaaliporno-arkistoista.

Tätä seuraavaa en kirjoittanut tuohon "koodaaja" -nimimerkin kommenttiini, josta tämä veisti lisäaikaa itselleen, niin aika taitaa loppua kesken kaikilla meistä ihmisillä lopulta tuntuu humaanisti siltä, että jos seuraa aikaa, niin klusterointi, ja talouden maailma yhdistettynä siihen, mitä Nokian tehtaat oli 90-luvun lopussa Suomessakin ehkä talousvientiveturina, niin tuntuu siltä, että aika loppuu kaikilta meiltä kesken? Sama vaikka kuinka koodia tekisimme, tälläkin foorumilla tullut C++ -koodista vittuilua, mutta ei se niin loppuun saakka ollutkaan hiottua, mutta ilmentymiä kommentein liittyy monia yhtä monta kuin on ihmistä ja kirjoittajaa foorumilla! Siitä ei kannata välittää.

"Klunsiila":n sanoin Pekka Saurin yölinjassa: ""Ei muuta kuin, Lisää Paskaa housuun"""...

Nyt soi taustallani Spotifyssa soittolistallani Creamin Crossroads, mutta se ei kerro koko totuutta sielunmaisemastani, niinkuin ei tämä aiempi kirjoittelemanikaan.

Mitä teette tänä vappuna? Katsotteko televisiosta suomalaisen reissupoika "Mikko Alatalo":n dokumentin herran itsessään vierailemana, mitä siellä oli jo Radio Suomessa viime torstaina Olga Ketola:n ohjelmassa etkot, niin musta tuntuu, että mitä siinä ei paljastettu tulevan ohjelman sisältöä, mitä Yle:n istuva radiotoimittaja Pekka Laine on ohjelmassa, niin siellä on mitä Mikko Alatalo kuolee joskus vanhuuteen tulevaisuudessa, niin siellä tulee Yle:ssä ikuisessa toistossa Areenasta tämä ohjelma.

Pekka Myllykoski sai ohjelman vsata ja dokumentti - esityksen vasta kuoltuaan huom.

pr0l3 [28.04.2021 21:52:04]

#

Elä ota liikaa josset haluu viettää vappua putkassa.

Jere Sumell [28.04.2021 22:03:36]

#

E

pr0l3 kirjoitti:

Elä ota liikaa josset haluu viettää vappua putkassa.

En mä ota liikaa, ko mä vietän humaanin punavihreän vapun omissa oloissa näin Koronan kourissa jo tosien vapun peräjälkeen.

Musta tuntuu että me tietojenkäsitteijät ja tietokoneen harrastajat myös ymmärettään etenkin naisten näköklumasta meidät ymmärretään vasta paljon myöhemmin, mitä meidän elinaika kestää täällä maan päällä: Mullakaan koskaan vielä ollut vappuheilaa esim, vaikka naisia on ollut melkein joka sormelle, jopa siihen yhdenteentoista.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta