Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Indie esittelee itseään ja töitäänsä, ja pyytää arvioita

HannuTapio [24.02.2021 06:55:13]

#

Indie harrasteena,

Hei, olen Hannu Särö, olen 50 vuotinen helsinkiläinen ja linuxin kanssa "hobby boardgame indie", eli, jotenkin näin, että, "itsenäinen lautapeli harrastelija".

Minulla on ollut netissä erillaisia lautapelejä aiheisia sivuja jo vuodesta 2010 varmaankin vakavasti, ja on monenmoista foorumi viestiä tullut kirjattua sivuistani ja peleistäni, myös täällä putkassa.

Minulla on nyt uusi tilanne, oikeastaan, aika sama mikä viimeksi vuonna 2012, eli, tämä, että, minun sivustojeni laatu on korkeata, aina helsingin ja suomen tasoa asti.

Minä tahdon tässä esittää indie harrastettani, ja etsiä lisää pelaajia pelaamaan pelejäni, lisänä olisi mukava vastaanottaa arvioita.

Tässä seuraavassa linkissä on minun sivustojeni idea ja info, se on mukava lukea jos haluaa tietää mitä minulla rakentuu ja kuka ja mitä minä olen.
linkki - https://www.lautapelimestari.com/lautapelisivusto/Etusivu.html?sivu­=sivuston_info_ja_idea

Tässä seuraavassa linkissä on minun blogini, siellä voi lukea minun blogi viestejä, ja infoja minun uusista ja julkaisuista lautapeleistäni.
linkki - https://www.lautapelimestari.com

Näissä seuraavissa linkeissä on minun tämän hetken graafista huippuani, ja uskon että, nämä ovat mahdollisesti tulevat vuodet suomen ykkös lautapeli grafiikat, mahdollisesti, ellei, sitten hienompaa tule linjalle, paras minä en ole, koska on netissä, jo nykyään, niin, hienoja graafikkoja ja koodareita ja pelisuunnittelijoita, mutta, olen helsingin ja suomen ykkönen tänään.

Tässä linkki, Hannun tammi 10 x 8 -
linkki - https://bittipankki001.com/kuvat/tempsnap_089.png

Tässä linkki, Hannun shakki kenraalit 10 x 8 -
linkki - https://bittipankki001.com/kuvat/tempsnap_090.png

Tässä linkki, kenties suomen ykkönen koskaan animoitu lautapeli grafiikka, ilmojein sankarit 1917.
linkki - https://bittipankki001.com/kuvat/tempsnap_091.png

Tässä linkki, kenties suomen ykkönen koskaan sotapeli grafiikka, heidän kunniansa päivät, 2ms -
linkki - https://bittipankki001.com/kuvat/tempsnap_084.png

--

Ja tässä on vielä suora käynnistys linkki minun lautapeleihini -
Linkki - https://www.lautapelimestari.com/LautapeliOhjelma/jumpto_lps.html

--

Olisi mukava saada hyväksyntää, tähän indie touhuun, ja lisää pelaajia, jos sinulla on facebook tai olet toimittaja, niin, olisi mukava jos kertoisitte myös muille minun lautapeleistäni, minulla on 36 lautapeliä yhden päätteen peliin, ja 20 lautapeliä kahden tietokoneen väliseen head to head peliin..

Minä omalta osaltani, yritän käynnistää suomeen lautapelikulttuuria, sellaisen kulttuurin jossa on monia eri sivustoja ja monia eri lautapelisuunnittelijoita, tekemässä ja ylläpitämässä, meille pelejä lisää, minä tahdon olla mukana rakentamassa kotimaista älyä lautapeleihin, eli, että, suomalaisten ei tarvitse pelata ulkomaalaisia lautapelejä, kun haluavat viettää mukavia taikka älykkäitä hetkiä lautapelien ja ystäviensä kanssa.

Tervetuloa seuraamaan Hannun lautapelejä sivustoja, minä julkaisen nyt keväällä uuden lautapelin taas, sitten on jo 37 lautapeliä linjalla.

Kiitos,

Hannu Särö.

:) :) :)

--

walkout_ [24.02.2021 13:31:48]

#

Idea sivustoillesi on mielestäni hieno.

Mutta korajattavaa olisi. Eli esim. tuon (C) jutun voisi korvata oikealla Copyright-symboolilla. Sen saa ihan HTML-tagilla ©

Ja sitten sivuillasi on lautumisanimaatio, joka mielestäni kestää liian kauan, koska sivusi varmaan todellisuudessa latautuu paljon nopeammin. Esim. jQueryllä voi tehdä vastaavan, joka tekee automaattisesti oikean latausajan pituisen animaation.

HannuTapio [24.02.2021 14:16:28]

#

Lataus ja &copy,

Korjasin tuon copyright merkin, laitoin html koodiin &copy ja javascript graphicsiin 0xa9 charrin.

Tuo latausanimaatio mikä minulla on, niin, jos sinulla tuo CPU lataus % on alhainen, kun lataa ja rakentaa kuvia, niin, sitten siinä on varaa nopeuttaa, mutta, ainakin minulla tuo CPU teho on 90 % lähellä, koko latauksen ajan, minulla on 10 % minimi sleep, jotenka CPU käy täysillä koko latauksen ajan kun kuvia ladataan ja rakennetaan.

Minulla kuvat rakennetaan SVG pohjaisista vektori grafiikoista, joittenka päälle piirretään tekstureita ja kirkastuksia ja kontrastia ja hue ja saturation ja convolveops + muutakin vielä, noin 30 eri operaatiota on laudalla, kun sen lataa ja SVG grafiikasta rakentaa bitmapin sisältäväksi, tämä vie CPU tehoa javascriptissä.

Taasen html sivustojeni lataus aika on rakennettu, siintä hetkestä noin pari sekunttia, kun kaikki html sivun kuvat on ladattu selaimen muistiin.

:) :) :)

--

walkout_ [25.02.2021 02:26:32]

#

Minulla on Intel i7 Quad Core CPU ja Asus Stirx ROG -läppäri missä aina on 100 % laitettu Power-asetuksiata vaikka ilman akkua CPU:n käyttöön. Tällä koneella minun tekemissä sovelluksissa jQueryllä tehty latuasanimaatio vain vilahtaa niin nopeasti että sitä tuskin edes ehtii nähdä mutta suvelluksissani on melkeimpä nolla kpl kuvia ja kaikki ovat siis vain HTML/CSS-koodia + JavaScript-koodit. Tosinaan saattaa olla grafiikkaakin mutta ne ovat sellaisia 1px x 200px gif gradienttikuvia, joiden koko on n. 1kt kpl.

noutti [25.02.2021 17:10:01]

#

Kokoontuuko tässä ketjussa koko ohjelmointiputkan kerma?

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta