Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Onko kirjuriehdokkaita koodaukseen?

Toivo Remes [09.02.2021 06:45:34]

#

Onko kirjuriehdokkaita koodaukseen?

Lebe80 [09.02.2021 09:17:20]

#

Mitä tarkoitat kirjuriehdokkailla?

Grez [09.02.2021 10:21:09]

#

Veikkaan kysymyksen olevan suomeksi jotakuinkin:
Mitä tekstieditoria suosittelette koodauskäyttöön?

Sinänsä vastaukseen saattaisi jonkin verran vaikuttaa tieto missä ympäristössä sitä halutaan käyttää ja minkä ohjelmointikielien koodaamiseen.

Itse koodailen Windosilla ja varsinaisen koodauksen teen lähinnä Visual Studiolla, mutta tekstieditorina tulee rinnalla käytetty NotePad++:aa, joka kyllä pitäisi korvata jollain paremmalla. (Se on nykyversiossa ärsyttävän hidas käsitellemään isoja tiedostoja, mitä se ei aikaisemmissa versioissa ollut).

Toivo Remes [09.02.2021 10:34:03]

#

On paikat kipeänä en voi helposti tehdä kahta asiaa yhtä aikaa. Osaan jotakin ohjelmoinnista, mutta koodi pitäisi kopioida maalaamalla ja yksittäisiä kohtia muuttaa. Visual Studio #C-ohjelmointikieli että toimii älypuhelimilla, tableteilla, läppärillä, applella. Mutta ensin jos katsois Android ohjelmoinnin kannalta ja etsisi vastaavat #C-lle, koska #C-lle ei ole yhtenäistä tutoriaalia vaan täytyy goggoglettaa joka asia erikseen. C# toimii kaikissa laitteissa toisinkuin java Android. Androidille on yhtenäinen tutoriaali. Jos joku jaksais esim whatsapin kautta jutella ja toinen sanoi mitä pitää tehdä ja toinen tekis. Haluaisin tehdä sovelluksen jossa voisi selata listaa kaikista sovelluksen käyttäjistä vaikka käyttäjiä olisi kahdeksan miljardia. Esim maapallon ihmisten nimet aakkosjärjestyksessä ja kaikkia voisi tarkastella ja soittaa videopuhelun VoIP systeemillä. Käyttäjä voisi myös etsiä tarkalleen tietyn näköisen ihmisen hahmo tunnistuksella haluamillaan hakukriteereillä. Tai esim etsiä jotain tiettyä asiaa mitä on kirjoitettu jonkun profiiliin. Käyttäjä voisi itse ohjelmoida hakurobotin helpolla lailla. Robotti osaisi myös puhua valmiiksi kaikkia kieliä ja ymmärtäisi ja näkisi. Käyttäjä voisi valita mitä ei halua sovelluksensa voivan tehdä. Tietoa tallennettaisiin ja käsiteltäisiin käyttäjän omassa ilmaisessa pilvipalvelutallennustilassa ja tieto olisi eri käyttäjillä tasaisesti että saataisiin valtava tallennustila. Vain osa tallennustilasta käytettäisiin että sitä jäisi käyttäjälle muuhunkin käyttöön.

Grez [09.02.2021 10:59:19]

#

Grez kirjoitti:

Veikkaan

Kas veikkaukseni oli väärä, mutta trollihan tämä taisikin olla.

vesikuusi [10.02.2021 11:18:46]

#

Toivo Remes kirjoitti:

(09.02.2021 10:34:03): On paikat kipeänä en voi helposti tehdä kahta...

Tässä tapauksessa pätee varmaankin hyvin vanha viisaus, että olemassaolevan tuotteen ostaminen tulee yleensä halvemmaksi. Osta siis Facebook-yhtiö.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta