Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: ASP.NET Web Site & google.charts

neosofta [16.09.2020 15:12:14]

#

Heips!

Minulla on ASP.NET serverillä testi-sivut joissa on yhtenä komponenttina .js scripti joka ladataan tiedostosta bin -kansiosta. Nykyään vaikuttaa olevan niin, että .js scriptiä ei voi ajaa enään serveriltä käsin (toimi vielä jotain n. 10 vuotta sitten). No eipä hätää mitään, avaan & luen scriptin tiedostosta stringiin ja sieltä ClientScript mangeriin josta pukkaan StartupScriptiksi headereihin aivan viime vaiheessa jolloin scripti ajetaan client puolella eli siis selaimessa. Mutta, mutta... homma toimii aivan niin, kuin silloin joskus ennen paitsi, että google.visualization ei lataudu... ei sitten millään.

Jos ajelen sivustoa omalla koneella Visual Studio/IIS Express 10 ympäristössä niin sama homma, google.vizualization on ja pysyy undefined. Voin kuitenkin suorittaa localhost ympyröissä homman siten, että en pukkaa .js scriptiä headereihin vaan luen tempaaltin bin/tiedostosta stringiin, pukkaan String.Replace funktion avulla haluamani datan scriptissä olevaan muuttujaan ja kirjoitan muokatun scriptin sivuston jureen ja voilla homaa pelaa aivan kuin ennen muinoin eikä scripti näy html koodin seassa, MUTTA ei, eihän nyt sentään, google.load('visualization' '1' packages 'corechart' ) tai google.charts.load('current', {'packages':['corechart']}); eivät pelitä edelleenkään elikä visualization on ja pysysyy edelleenkin undefined (kaikki tarvittava löytyy hedereista).

Olen kahlannut läpi developers.google.com'n, CodeProject'n sekä Stack Overflow'n ja hienoja esimerkkejä on pilvin pimein mutta visualization vaan ei pelitä!

OLISI ERI KIVAA jos jollain olisi todella toimiva koodinpätkä, jolla homma alkaa varmasti toimimaan ja vielä laittaisi sen tänne näytille!

Grez [16.09.2020 15:31:25]

#

neosofta kirjoitti:

OLISI ERI KIVAA jos jollain olisi todella toimiva koodinpätkä, jolla homma alkaa varmasti toimimaan ja vielä laittaisi sen tänne näytille!

https://codepen.io/ejsado/pen/HLgzK

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta