Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Kotimainen äly netti lautapeleissä. :)

HannuTapio [12.10.2019 03:49:14]

#

Hei,

Meillä on suomessa älykkyyteen kykeneviä ihmisiä, niin, miehissä kuin naisissakin, lautapeleissä on varmaankin mikko saari ja tuomo pekkanen kaksi näkyvintä, ainakin minun netissäni ollut.

Mutta, minun omalla alallani harraste netti lautapelit ei kotimainen äly kukoista, ei miehissä ei naisissa, meiltä puuttuu rohkeita henkilöitä jotka lähtisivät kehittämään kotikaupunkinsa tilannetta, netti lautapeleissä.

Minä itse olen Hannu Särö ja minä olen yksi niistä jotka ovat ryhtyneet kehittämään tätä suomi älykkyyttä netti lautapelaamiseen, jonka tilanne on ainakin minusta tällä hetkellä, kun ottaa huomioon, että, esim. Java ohjelmoniti kielen avulla, tämän kaltaiset sivustot ovat olleet mahdollisia suomeen jo vuodesta 1995, kun microsoft windows toi Java kielen meille, niin, melko olematon on suomalaisten netti lautapelien kirjo.

Minulla on tilanne, että, minulla on 34 lautapeliä linjalla, mutta, minulla ei ole käytännössä pelaajia, minä koen, että, tämä johtuu siintä, että, ei ole kilpailua, moni saattaa ajatella, että, kilpailu on pahasta, on parempi rakentaa yksi hallitsemaan ja kehittämään kaikkea, kuten microsoft, mutta, silti jos suomessa olisi paljon pieniä netti lautapeli sivuja, niin, tällöin meillä olisi ihmis ryhmä, tämä ihmis ryhmä on, kotimaisen älykkyyden netti lautapelien pelaajat.

Kotimaisen älykkyyden netti lautapelien pelaajat ovat itsestään selvä asia englannissa, ranskassa, saksassa ja uskoisin vaikka en tunne tilannetta, mutta, myös jopa ruotsissa ja norjassa.

Minä toivoisin, sen sijaan, että, pyytäisin teitä kaikkia tukemaan minun kotimaisen älykkyyden netti lautapelejä, niin, pyydän, että, eri suomalaiset sivustot lähtevät jotenkin helpottamaan kynnystä rakentaa netti lautapeli sivusto suomalaiseen kulttuuriin, vaikka vain omaan kaupunkiinsa.

Tällöin syntyisi tämä elävä netissä liikkuva ryhmä, kotimaisten netti lautapelien pelaajat, meillä ei tällä hetkellä 2019 ja miltein on jo 2020, ja vuodesta 1995 kun MS toi Javan, on ollut mahdollista, niin, meillä ei ole tälläistä ryhmää.

Minä olen itse valmis lähtemään rakentamaan tälläistä ryhmää, kuin kotimaisen älykkyyden netti lautapelejä, en tiedä mitenkä tuo sitten älykkäämpien puolesta kirjataan myöhemmin, mutta, minä koen, että, olisi jo suomen aika ryhtyä ajatteluun, joka on itsestään selvää englannissa, ranskassa, saksassa ja ruotsi norjakin varmaankin.

Hannu Särö

Tässä on minun kotimaisen älykkyyden netti lautapelejä sivuni - https://www.lautapelisivusto.com

:) :) :)

--

HannuTapio [13.10.2019 21:20:54]

#

Jatkoja,

Mutta, joo, minä tässä vaan ilmoitan, että, lähden omalta osaltani tukemaan suomalaista lautapeli kulttuuria, minä toivoisin, että, suomeen kehittyy tilanne, mikä on itsestään selvää saksassa, ranskassa ja englannissakin.

Tämä tilanne on, että, ihmiset tietävät, kotimaisia lautapelisivuja, kun he elävät päivä rutiinejaansa, kulttuurin ymmärryksen kasvattaminen on kyseessä, suomalaiset, kun viettävät päivä rutiinejaan, niin, eivät tiedä mitä kotimaisia lautapeli sivuja on netissä.

Pyrin rakentamaan omalta osalta suomeen samaa tilannetta mikä on siis saksassa, ranskassa ja englannissa, että, ihmiset tietävät että on kotimaisia lautapeli sivuja ja kotimaisia lautapelaajia kotimaisilla sivuilla.

Eli, tämä kotimaisen älykkyyden ymmärtäminen lautapeleihin.

Ilmoitin, vaan, että, alan sivustoillani jatkossa, aina aika ajoin puhumaan asiasta ja toivon että suomeen kehittyy viimein, nyt 2020 alkaen vaikka, ryhmät joita kovasti toivon, kotimaisten lautapelien pelaajat ja vielä tämä ryhmä kotimaiset netti lautapelit.

:) :) :)

--

noutti [28.10.2019 18:42:40]

#

Rauhoitus nyt Hannu

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta