Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Onko verkkosivun tekijöille enää kysyntää?

morderca [02.07.2019 12:56:02]

#

Otsikko aika hyvin kysyy kysyttäväni, eli vieläkö yritykset/yksityiset haluavat ostaa kotisivuja vai viekö kotisivukoneet kaikki asiakkaat?

Töitten ohella olisi mukava muutama satanen saada lisää, tekemällä sitä mistä tykkään, eli juurikin verkkosivujen suunnittelua ja toteutusta. Onko tässä enää järkeä?

Jos on, niin varmaan järkevin tehdä itselle sivut vai onko joitain palveluita, mistä haetaan kotisivutekijöitä? Mielessä on ollut, että oikeasti huonojen ja rumien sivustojen omistajiin ottaisi suoraan yhteyttä, että kaipaavatko uutta sivustoa. Olisiko tämä hyvä tapa toimia, vai tulisiko teille hyökkäävä/loukkaava kuva?

Muutakin keskustelua mielellään herättelisin tästä aiheesta

Lebe80 [02.07.2019 13:09:23]

#

Kyllä tässä saa edelleen ihan päivätyökseen niitä väsätä, vaikkakin pääsääntöisesti emme pelkästään verkkosivustoja teekään.

Olen ihan työntekijänä firmassa. Kaikki sivustot valmiiden julkaisujärjestelmien päälle, ja teemat tehdään pääsääntöisesti nollista.

Ei ole tarvinnut ottaa asiakkaisiin yhteyttä, vaan tarve on nimenomaan tullut asiakkailta. Useinmiten tämä taitanee juuri mennä niin, että mainostoimiston kautta halutaan uudistusta, mainostoimisto tekee vuoden verran suunnittelua, ja meille tulee photoshop-leiskat miltä sivuston pitäisi näyttää, ja muutaman kk aikana sivusto loihditaan kasaan.

Tietysti meidänkin kautta useita sivustoja on suunniteltu, mutta suuri osa sivustoista suunnitellaan valmiiksi, ja mainostoimistot kilpailuttavat varsinaiset tekijät.

morderca [02.07.2019 16:08:29]

#

Aivan, eli tarvetta vielä on. Yksityishenkilönä jos näitä alkaa väsäämään, niin asiakkaita tuskin täysin itsellään tupsahtelee.
Ottaako teidän asiakkaat siis yhteyttä suoraan teihin vai useimmin mainostoimistoon, joka välittää projektin teille? Mietin, että olisiko järkevää tarjota osaamista mainostoimistoille.

Lebe80 [03.07.2019 00:20:56]

#

morderca kirjoitti:

(02.07.2019 16:08:29): Aivan, eli tarvetta vielä on...

Sekä ja että.

Mainostoimistot saattavat hyvinkin palkata osaajia, ja monilla osaajilla onkin esim. toiminimi yms.

Ensitöikseen oma cv (tällä alalla mieluummin ihan taitoja ja töitä esittelevä) kannattaa tehdä julkiseen internettiin. Itsellä oli aikoinaan nettisivut, jossa esittelin peliprotoja yms. harrastusprojektejani.

Välillä yhteydenottopyyntöjä tuli sivustoni kautta. Firmoja ei ensisijaisesti kiinnosta mitä olet opiskellut, vaan he haluavat nähdä mitä olet tehnyt. Jos lähestyt asiakkaita tai työnantajaasi, niin sinulla pitää olla näyttää vaikka harrastelijaprojekteja, joista näkee mitä osaat ja mitkä teknologiat sinulla on hallussa.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta