Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Cobertura Code Coverage

walkout_ [25.12.2018 12:35:26]

#

Hei,

Minulla on projektinhallintaohjelmisto, jossa on sisään rakennettu SVN ja Cobertura Code Coverage.

Eli projektinhallintaohjelmistolla kun www-selaimella kääntää Java-projektin Maven 2:sella (suoraan SVN:stä) niin tulee raportteihin tämä Code Coverage -raportti mutta en ymmärrä sitä, että vaikka mitä tekisi niin ks. raporttiin tulee että koodia on testattu kaikissa tapauksissa 0 %. Eli yhtään riviä koodia ei ole testattu.

Miten tämän pitäisi toimia? Olenko ymmärtänyt täysin väärin, kun yritän tehdä tätä jUnitilla? Vai pitäisikö Coberturan raportti perustua jotenkin trunkin ja eri branchien koodiin vertailuun SVN:ssä? Jos jälkimmäinen niin en pysty tekemään asiaa koska projektinhallintaohjelmistooni ei saa Maven 3:sta mikä vaaditaan Jira-appin lähdekoodin käntämiseen, joten jodun kääntämään projektin branchistä enkä trunkista jossa on karsittu kaikki koodi joka ei toimi Maven 2:ssä vaan vaati Maven 3:sen.

walkout_ [25.12.2018 19:13:25]

#

Ok,

Nyt sain Code Coverage -raporttiin jotain lukemia eli siis ymmärsin nyt, että projektinhallintaohjelmani pitää konfata niin, että koodia käännetään erikseen branchistä ja trunkista ja sitten testaus tehdään normaalisti jUnitilla.

En ole kuitenkaan varma onko asia niin kuin yllä.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta