Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: Kilpailua, kilpailua, kilpailua

Sivu 1 / 1

TapaniS [05.11.2018 15:06:08]

Lainaa #

Jahas .... Olisikohan pimenevien iltojen iloksi taas mahdollista saada jotakin pientä väsättävää? Eli pieni kisa olisi mukava piristys harmaan arjen keskellä!

Jos olisi vähän pitempi aikajänne, niin ehtisi säätää paremmin kaikki yksityiskohdat kuntoon ja kirkastaa viimekertainen hopea kirkkaammaksi ...

ajv [05.11.2018 19:57:32]

Lainaa #

Todennäköisesti en ehdi seuraavaankaan kisaan osallistua, mutta aina on pyörinyt mielessä nimenomaan tuo pidempi aika ja mahdolliset väliturnaukset esim. 1kk välein. Näiden väliturnausten välissä tekoälyään voisi kehittää muita vastaan ja kilpailu huipentuisi esim. vasta 3kk päässä häämöttävään lopputurnaukseen. Olisiko tällaisessa toteutuksessa järkeä?

johku90 [08.11.2018 12:31:02]

Lainaa #

TapaniS kirjoitti:

Olisikohan pimenevien iltojen iloksi taas mahdollista saada jotakin pientä väsättävää? Eli pieni kisa olisi mukava piristys harmaan arjen keskellä!

Meinasin ehdottaa noita putkaposteja, joilla olen väliin itseäni piristänyt, mutta Tapanilla näyttääkin olevan aika komea suora tuloslistalla :)

Kannatan pitempää kilpailuaikaa, jos jotain järjestetään!

decoy [25.11.2018 13:31:11]

Lainaa #

kuulostaa kivalle. pitäisi vain saada ekaksi järkiluistamaan, opittua aiheeseen sopivaa. siihen tosin ikinä pääsen.

mutta minusta olisi hauska kuitenkin ajatella että esimerkiksi ascii merkit ottaisivat mittaa toisistaan... tai oikeastaan mietin josko saisin ne liikahtelemaan ihan ennen kuin sirkustemppuja niille opettaisin... :) heh.

Vastaus

Muista lukea keskustelun ohjeet.
Tietoa sivustosta