Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: Työpaikkailmoitukset näkyville?

t0ll0 [09.11.2017 17:56:03]

#

Ihmettelin pitkään nyt jo lukitun keskustelun aihetta, mistä työpaikkailmoituksista on kyse.

Käynyt täällä vuosia suhteellisen aktiivisesti, vaikkakin hiljaisesti, enkä ollut aikaisemmin noihin törmännyt ennenkuin nyt aloin etsimään.

Sivuston kehittämismielessä olisiko fiksua laittaa vaikka oma loota etusivulle noista kuten nyt on uusimmista viesteistä?

Itse olen työllistynyt, mutta kiva noita olisi lukea.

Metabolix [09.11.2017 21:04:39]

#

Ongelma on, että työpaikkailmoituksia floodaa yksi ainoa rekrytointifirma, ilmoitukset ovat pääasiassa englanniksi ja sisällöltään täsmälleen samat kuin firman omilla sivuilla ja myös muilla työnvälityssivustoilla. Firma alkoi floodata näitä muille alueille toistuvista pyynnöistä, kehotuksista ja estoista huolimatta, ja siksi Ohjelmointiputkalla ei ole kiinnostusta tukea vaan pikemminkin boikotoida ilmoituksia.

Työpaikkailmoitukset-alue on siis yhden firman aiheuttama kompromissi: se säästää moderointivaivaa, kun ei tarvitse estää floodausta ihan väärille keskustelualueille, mutta toisaalta firma ei saa eikä ansaitse ilmoituksille mitään etusivun huomiota.

Kehityssuunnitelmissa on, että kyseisen puljun ilmoitukset saisi jotenkin filtteröityä piiloon, jotta ”rehelliset” pienet ilmoittajat pääsisivät paremmin esiin. Täytynee siirtää tämä suunnitelma vähitellen käytäntöön. 8)

Etusivun laatikkoa lienee turha odottaa, koska muita kuin tuon firman ilmoituksia tulee vain kourallinen koko vuoden aikana. Kuitenkin ilmoitukset voisivat sitten päästä keskustelulistaan esille.

t0ll0 [09.11.2017 22:05:44]

#

Nojuu, nyt kun oli aikaa selata sisältöä niin näki asian todellisen laidan. Tavallaan harmi.

walkout_ [11.11.2017 11:24:31]

#

Olsiko idea, että ilmoitusten floodajan voisi laittaa bänniin ja rekisteröityminen vain Facebooktilin kautta niin floodaja ei ainakaan helposti tee uusia tunnareita, koska Facebook-tili pitää vahvistaa puhelinnumerolla heti jos Facebook huomaa, että sama tekijä koittaa tehdä useampia Facebook-tilejä. Tämä Facebook homma olisi edullinen verraten esim. siihen mitä SMS-Gateway maksaa per kuukausi saman homman tekemiseen, että tunnukset pitäisi aktivoida SMS-viestillä.

dartvaneri [16.11.2017 21:39:50]

#

Filtteri niin, että ko. firman ilmoitukset näkyis vain ko. tunnukselle. :D

Metabolix [15.12.2017 22:30:53]

#

Nyt kivoille ilmoituksille (eli lähinnä yksityishenkilöiden tai pienyritysten ilmoituksille) on oma alue, joka näkyy myös uusissa viesteissä. Spämmille on erillinen alue. Spämmilistalle pääsee lähettämällä paljon ilmoituksia tai vieraskielisiä ilmoituksia tai selvästi moneen paikkaan kopioituja ilmoituksia.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta