Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Projektit: FreeMagic!

Tzaeru [17.10.2013 09:21:26]

#

Hei kotipojat. Pohtiessani, että oispa mageeta jos ois peluutettava Master of Magic -tyylinen ilmainen moninpelattava pelu, tajusin että kai nyt joku sellaisen on tehnyt. No, sattui sitten niin, että löytämäni projektit olivat joko kuolleita, *****lleen tehtyjä tai kaupallisia.

Päätin sitten aloittaa oman. Kyseessä ei ole aivan suora Master of Magic-kopio, vaan toki pelityyliin sopivia uusiakin elementtejä halutaan mukaan. Myös tasapainoitus tietenkin tehdään kokonaan uusiksi ja toivottavasti grafiikatkin.

Vähemmän tyypillisesti nyt ehkä enemmän olisi hyötyä yleisestä design-avusta (uuh, miten hieno englanninkielinen sana), mutta tokkiinsa edes hiukan kokeneita koodareita, graafikoita, muusikkoja ja webbidevaajia toivotan innolla tervetulleiksi. Näin alkuun koodareiden ja graafikoiden puute ei kummemmin projektia vahingoita.

Koska projekti on vasta aivan alkuvaiheessa, nyt onkin hyvä sauma osallistua sen kehitykseen aivan alusta ja ottaa osaa suunnitteluun.

Foorumi osoitteessa http://ks361237.kimsufi.com:83/freemagic/forum/, repositorio taas osoitteessa https://bitbucket.org/tzaeru/freemagic/

Addendium: Voi tulla irkkaan jos projekti millään muotoa kiinnostaa, #freemagic @ Freenode

tkok [18.10.2013 13:05:26]

#

Moi,

Itse olen käyttänyt tätä http://www.magicworkstation.com/

Se on ilmainen ja riittävän toimiva. Pakan rakkentamisen jälkeen peli pyörii sandboximaisessa ympäristössä, jolloin siinä ei ole kovin paljon pakollisia automaattisia pelin säännöistä tulevia pakotteita, joten pelaaminen onnistuu vain pelaajien kanssa, jotka osaavat säännöt.

Korttien kuvat pitää oikeussyistä ladata ohjelmaan muualta tai skannata itse.

Deffi [18.10.2013 19:22:49]

#

Nyt ei taida olla kyse siitä korttipelistä.

Tzaeru [19.10.2013 09:52:32]

#

Itsehän käytän MAGE:a.

Ilmainen ja pakottaa säännöt kurkusta alas eli kehtaa peluuttaa kavereilla, jotka ei MtG:ta tunne. ;)

Mutta juu, kyse on Master of Magicista - ei Magic: The Gatheringista - inspiroituneesta pelusta. On tullut hiukan pohdittua, että olisikohan potentiaalinen yleisö suurempi jos betan julkaisun kohdilla vaihtaisi nimeä. Mutta katsotaan sen suhteen.

Itse projektista: Olen nyt tehnyt alustavaa ohjelmistorakennetta ja kokeillut Lua:n ymppäystä peliin mukaan. Yritän kuitenkin löytää muutamia koodareita projektia pohtimaan ennen kuin koodikanta on siinä pisteessä, ettei kovin suuria arkkitehtuurillisia muutoksia ole enää kovin mielekästä tehdä.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta