Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Projektit: Overload

erakko- [26.07.2012 15:19:03]

#

Project Cold Waven sivussa tulee välillä inspiraatio tehdä joku pienempi peli, ja tässä on nyt yksi niistä. Tehty siis C++:lla SDL- ja MySQL++-kirjastoja käyttäen.

Idea
Pelissä on tarkoitus kerätä pisteitä ohjaamalla vihreät pallot keskellä olevaan aukkoon. Punaiset pallot sen sijaan korottavat vasemmalla olevaa mittaria, ja kun tämä täyttyy, peli päättyy. Sinisillä palloilla voi madaltaa tätä mittaria. Keltaisilla taas pystyy tuhoamaan toisia palloja ja violeteilla taas kääntämään pallojen "latauksia" päinvastaisiksi.

Pallojen törmäillessä toisiinsa nämä saattavat "latauksista" ja tyypistä riippuen yhdistyä. Tämä on kuitenkin tyyppikohtaista. README.txt tiedostossa kerrotaan kaikkien pallojen ominaisuudet yksityiskohtaisesti, myös sen mitä vaikutuksia tarkalleen on erityyppisten pallojen törmäyksessä.

Kontrollit
Käytä vasenta ja oikeaa nuolinäppäintä muuttaaksesi korostetun (keltainen) renkaan asentoa. Ylös ja alas nuolinäppäimillä saat vaihdettua korostettua rengasta. ESC-näppäimellä voit mennä alkuvalikkoon milloin tahansa. Jos alkuvalikossa painaa ESC-näppäintä, peli sulkeutuu.

Pisteet
Pelissä pistetuloksia pystyy laittamaan nettiin, ja alkuvalikossa näytetään 5 parhainta. Voit katsoa kaikki tulokset täältä. Tuloksien lähetyksessä ja näyttämisessä voi olla viivettä, sillä käyttämäni MySQL-palvelin on aika hidas. Aina kun peli saapuu päävalikkoon tämä lataa pistetulokset uudelleen, joten voi kestää hetki kunnes pelin saa edes sammutettua.

Hitauden takia en alunperin meinannut peliä julkaista, mutta halusin nyt siitä huolimatta kuulla kommenttia pelistä.

Peli toimii...
Tietokoneella, Windows XP:stä 7 käyttöjärjestelmiin.

Kuvankaappaukset
Kuva 1

Lataa/Pelaa
http://gamejolt.com/freeware/games/puzzle/overload/8808/
Sivulta löytyy latauslinkki, ja Quick Play napista pääsee pelaamaan peliä suoraan selaimesta.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta