Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Projektit: ProgramHouse

mika132 [24.01.2012 16:55:32]

#

Eli tässä jo parisen kuukautta projektina ollut ProgramHouse. Peliä tehdään C++:lla. Intohimo projektille on suuri, koska olen aina halunnut ITSE pelata tämän tyyppistä peliä, mutta en ole sellaista löytänyt. Peli alkaa edetä Beta vaiheelle. Beta olisi tarkoitus julkaista Helmikuussa.

Kerrotaan ensin hieman pelistä.
ProgramHouse(PH) tarkoituksena on selvitä 1980 luvulta eteenpäin pelien tekemisen maailmassa. Pelissä on oikeat Konsoli nimet kuten Atari 2600, Commodore 64 ja 128 MSX ja Atari ST yms. Pelissä on myös aitoja pelinteko tiimejä sekä (luultavasti) muutama fiktiivinen.

Se on vielä epävarmaa, että tuleeko peliin random historia peli maailmassa. Eli asiat tapahtuvat satunnaisesti. Tulee luonnonkatastrofeja ja jossain päin pelien myynti tippuu tai joku tiimi onkin parempi kuin todellisuudessa. Vai tehdäänkö peliin kaksi moodia. Eli Fiktiivinen moodi ja realistinen moodi, mikä pyrkii seuraamaan todellista pelimaailman historiaa.

Betaan mahdolliseksi tulee vasta tehdä autopelejä. Autopeleissä pystyy sitten päättämään ratojen ja autojen määrän, sekä niihin kohdistuvan panostuksen.

Peleihin joita on tehnyt pystyy myös tekemään lisä-osia ja bugi korjaus paketteja. Esim tämän hetken genre autopelit niin pelin valmistuessa voi siihen tehdä lisä-osiksi Rata paketti tai Auto paketti.

Tekoäly
Tekoälystä otetaan pois "huijaamisen" tunne. Tekoäly käyttää pelien myynnissä rahan saannissa yms täysin samoja laskukaavoja ja moottoria kuin pelaaja. Eli kaikki jää kiinni mikä on paras ja suosituin ja parhaiten mainostettu. Lisäksi tekoälyn pelitalot voivat joutua konkurssiin, eivätkä saa mitään ihme pelastumisia.

kuvia?
Kopioin tähän myöhemmin kuvia, koska grafiikat eivät ole vielä tulleet ja testi grafiikat vasta käytössä. Kiitos!

Voitte siis antaa ideoita ja palautetta projektista.

lvi [26.02.2012 19:23:18]

#

Näyttää vetävän porukan hiljaseks tää sun rojekti :D
Aika kivalta kuulostaa mutta ittee jäi mietityttään et jos peli seuraa kovinkin tarkasti todellisuutta ni eikös pelin voisi vetää aika helposti läpi vain tuntemalla pelien historian.

ankzilla [26.02.2012 20:05:03]

#

lvi kirjoitti:

Aika kivalta kuulostaa mutta ittee jäi mietityttään et jos peli seuraa kovinkin tarkasti todellisuutta ni eikös pelin voisi vetää aika helposti läpi vain tuntemalla pelien historian.

Eikö kaikki tietovisailutkin vedä aika helposti läpi tietämällä kaiken?

gamehouse [02.04.2012 22:49:42]

#

Tästäpä tuli mieleen Kairosoftin hauska ajantappopeli Game Dev Story Androidille/iPhonelle. Kannattaa vilkaista, itse tykkään.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta