Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Kilpailu

Algoritmikisa
Putka Open 2020 -kisan
Finalistit julkaistaan pian...

Keskustelu: Projektit: PutkaRTS

Sivut:

Sivu 2 / 2

Metabolix [13.05.2014 21:25:50]

Lainaa #

Hienoa, että on taas joku tekijä! Projektia voidaan kyllä jatkaa, ja irkissä voi keskustella ideoista. Otan mielelläni täsmällisesti laadittuja muutoksia puuhuni, ja ehkäpä itsekin jaksan taas koodailla, kun on seuraa.

Kommenttina nykyisiin muutoksiisi: Monessa kohdassa teet nyt yhdellä commitilla useita erillisiä muutoksia. Lisäksi rikot koodin tyyliä (melko tarkat ohjeet GitHubissa) ja teet joitain aivan turhia muutoksia (esim. cli/main.cpp:ssä listeners-muuttujan vaihto bool-tyyppiseksi, kun int-tyyppisestä voi olla hyötyä jatkossa ja esim. debuggauksessa). Kommenttisi gitissä ovat osin suomeksi ja osin englanniksi ja aika sekavia.

Siis huolellisuutta, sitähän tässä projektissa oli tarkoitus opetella! Jos jaksat, voisit kirjoittaa noita muutoksiasi osittain uudestaan hieman huolellisemmin ja tarpeeksi pienissä erissä, esim. yhtenä itsenäisenä muutoksena pelkästään kaikkien shared_ptr-kohtien päivitys. Samalla voit tutkia, mikä on gitin kanssa helpoin tapa tällaiseen korjailuun; hyviä hakusanoja ovat ainakin rebase ja fixup.

Idean tasolla en nyt ehdi itse peliin tekemiäsi muutoksiasi tutkia. Palataan tähän (irkissä?).

Lisäys: Viimeistelin ja julkaisin nyt oman SFML 2.1 -muunnokseni, jonka olen näinä hiljaisina vuosina tehnyt. Myös Lua 5.2 on nyt käytössä, samoin Makefilen puolesta C++11. Voisit päivittää muutoksesi tämän version päälle ja korjata samalla tyyli- ja kieliongelmat ja ryhmitellä muutokset aiempaa selvemmin. Irkissä voidaan keskustella toteutustavoista.

Metabolix [27.05.2014 20:41:58]

Lainaa #

Tässä on maistiainen teksturin kehitysversiosta: http://pasteboard.co/lkqAUun.jpg. Peikko on lainattu.

Oskuz [27.05.2014 21:26:27]

Lainaa #

Miten tuohon pystyy osallistumaan?

Metabolix [27.05.2014 21:55:01]

Lainaa #

Projekti vaatii sen verran omatoimisuutta, että yritäpä selvittää osallistumiskeinoja itse. Keskustelun alkupuolelta löydät ehkä tietoa projektin nettisivusta, GitHub-sivusta ja IRC-kanavasta.

Phoenx [19.08.2015 12:48:33]

Lainaa #

Tämä ei ole tainnut hirveästi edetä? Githubissa viimeisimmät päivitykset on ainakin vuoden takaa. Sääli sinänsä, vaikuttaa mielenkiintoiselta projektilta.

Voisin yrittää kotona pystytellä ympäristön ja jos saisi vaikka käännettyä tuon koodin alkuun. Opiskelen alaa, mutta en voi kyllä C++ taidoillani mitenkään kehuskella. Vaikuttaisi kuitenkin hyvältä tavalta oppia.


Sivut:

Vastaus

Muista lukea kirjoitusohjeet.
Tietoa sivustosta