Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Projektit: PHP-projekti: Palautelomake

Teuro [24.12.2009 08:04:24]

#

Tämä on osa PHP-projektia.

Lopultakin sain kasattua ekan version tuosta lomakkeesta. Kehitys on tällä hetkellä versiossa 0.1-dev, joten en laita tätä vielä esille. Kuitenkin muutamia ominaisuuksia on jo saatu koodattua.

Nyt pitäisi sitten varmistua noiden siivousfunktioiden turvallisuudesta ja sitten hetken päästä laitella paketti ladattavaksi. Luultavasti vielä tänään.

Teuro [24.12.2009 23:55:27]

#

No niin nyt tuota voi kokeilla osoitteessa täällä Etusivulla voi kirjoittaa palautteen ja linkistä ylläpitosivulle, josta palautteen voi käsitellä. Lähdekoodit löytyvät täältä. Saa antaa palautetta lueminut.txt tiedostossa on 3 testitapausta tuloksineen. Saa mielellään testata lisää ja antaa palautetta.

Teuro [25.12.2009 15:05:33]

#

Antin vinkki tiedoston hajoamisesta oli hyvä, joten tein funktiot.php tiedostoon muutokseen funktioon siivoa_syote(). Nyt siinä on tuon |-merkin muunnos entiteetiksi. Kiitoksia vaan vinkistä.

Sitten vielä kysymys, että kenelläkään olemassa vaaralliseksi tiedettyjä syötteitä? Voisi kokeilla tuota systeemiä oikein kunnolla.

Antti Laaksonen [29.12.2009 19:31:03]

#

Tiedostossa lueminut.txt ei ole tarpeen antaa testisyötteitä.

Tiedostossa asetukset.php tietokantatunnukset voivat kummastuttaa.

Tiedosto funktiot.php:

Funktio siivoa_syote: Magic quotes -asetus ei tee täysin samaa kuin mysql_real_escape_string. Onkohan strip_tags tarpeellinen?

Funktio tallenna: Funktion uniqid ensimmäinen parametri ei tunnu järkevältä. Tuleeko tietoihin kenoviivat silloinkin, kun tallennus tapahtuu tiedostoon?

Tuleeko virheenkäsittely (var_dump) vielä muuttumaan?

Teuro [30.12.2009 00:31:07]

#

Kiitos palautteesta seuraavat korjaukset on tehty pakettiin.

Virheenkäsittely tulee muuttumaan vielä lopulliseen versioon. Syötteisiin tuli tosiaan tuplakenoviivat tuolla aiemmalla versiolla. Laitoin uuden version ladattavaksi ja kokeiltavaksi. Kokeiluversio käyttää tällä hetkellä tiedostoa tallennuspaikkana.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta