Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: Demokilpa alkaa

Sivun loppuun

Antti Laaksonen [31.12.2004 12:39:48]

#

Nyt alkaa demokilpailu, jonka aiheena on uusi vuosi 2005. Aikaa demon tekemiseen on kolme viikkoa, kilpailuaika päättyy siis 20. tammikuuta 2005. Lisää tietoa osoitteesta:
https://www.ohjelmointiputka.net/kilpa.php?tunnus=demo05

Kysymyksiä ja muuta voi kirjoittaa tähän aiheeseen.

Tervetuloa mukaan!

KimmoKM [31.12.2004 12:57:55]

#

Miksi on näin? Demon pitää toimia Windowsissa. Estää esim. minun osallistumiseni tehokkaasti (Vähintään sen takia ainakin omalla kohdallani että loukkaa minua niin että en yritäkkään saada jotain cross-compileria toimimaan).

Antti Laaksonen [31.12.2004 13:10:43]

#

Siksi, että silloin mahdollisimman moni pääsee kokeilemaan demoja. Jos ohjelmoit demon esim. C/C++:lla ja käytät molemmille järjestelmille toteutettuja kirjastoja, saanet demon helposti toimimaan sekä Linuxissa että Windowsissa. Loukkaantumiseen ei ole aihetta.

Latska [31.12.2004 13:16:13]

#

Tuli mieleeni, että käykö tähän Dos-demot?

Antti Laaksonen [31.12.2004 14:06:18]

#

Käyvät, kunhan ne toimivat Windowsissa.

hunajavohveli [31.12.2004 14:13:27]

#

Tarkoittaako tuo "ennen julkaisematon" sitä, että demo pitää olla nimenomaan tätä kilpailua varten tehty, vai että demoa ei ole saanut koskaan julkaista sellaisenaan, vai ettei demossa saa käyttää jo keksittyjä ideoita, esim. metapallot, plasma, tuli jne? Lähinnä mietin sitä, että saanko käyttää esim. lähettämieni koodivinkkien ideoita, jos muuntelen niitä riittävästi, vai onko se kielletty?

Antti Laaksonen [31.12.2004 14:25:23]

#

Kokonaisuus pitää olla ennen julkaisematon. Omia aikaisempia koodinpätkiä saa totta kai käyttää hyödyksi, myöskään metapallojen kaltaiset perusefektit eivät ole pannassa. Kuitenkin aiheena oleva vuosi 2005 rajoittaa jonkun verran demon tekemistä.

thefox [01.01.2005 00:57:44]

#

Kaipaisin hieman tarkennuksia seuraaviin:

-Saako kilpaan osallistua ryhmänä? Harvemmin yksi henkilö on taitava kaikissa demon teossa vaadituissa taidoissa (ohjelmointi, grafiikka, musiikki...).
-Lasketaanko kaikki demoon kuuluvat tiedostot mukaan 1Mt-kokorajoitukseen? Lähinnä kiinnostaisi, mikä on tilanne esim SDL:n ja muiden "apukirjastojen" DLL:ien kanssa.

BlueByte [01.01.2005 01:24:50]

#

mitä palkintoja

Antti Laaksonen [01.01.2005 01:29:01]

#

Saa osallistua ryhmänä, ohjeet kaipaavat tosiaan tarkennusta.

Jos kirjaston DLL:t ovat yleisesti saatavilla Internetistä, niitä ei tarvitse panna mukaan paketin kokoa kasvattamaan, vaan pelkkä linkki riittää.

Rahallisia palkintoja ei toistaiseksi ole.

Metabolix [01.01.2005 01:51:30]

#

Ei tässä minusta tarvita kummempia palkintoja kuin mainetta ja kunniaa.

thefox [01.01.2005 03:00:24]

#

Voisihan palkintona olla perinteisesti esim. banneripaikka nykyisen demokilpailu2005-bannerin paikalla tietyksi ajaksi.

BlueByte [01.01.2005 11:20:34]

#

mielummin joku kirja

peki [01.01.2005 11:57:28]

#

BlueByte kirjoitti:

mielummin joku kirja

Ongelma on nähdäkseni siinä, että kirjaa sponsoroivaa tahoa ei ainakaan toistaiseksi ole ilmaantunut.

BlueByte [01.01.2005 12:13:15]

#

miten ohjelma pitää pakata? zippiinkö

Antti Laaksonen [01.01.2005 12:38:25]

#

Joo, ZIP lienee paras vaihtoehto yleisyytensä vuoksi. Tarkensin ohjeita.

Deewiant [01.01.2005 21:02:58]

#

Saako itse ohjelman mukana tulla erillisiä tiedostoja (esim. tekstuureja, musiikkia), vai pitääkö ne pakata .exeen sisään?

Jos ne pitää pakata, kysyn samalla, löytyykö jokin tapa tehdä tämä niin, että homma toimisi useassa käyttöjärjestelmässä? Microsoftin resource scriptit (.rc-tiedostot, jotka käännetään erikseen ja linkataan sitten .exeen) ovat ainoa tapa, jonka tunnen. Ja nehän toimivat tietty vain Windowsin alla.

Antti Laaksonen [01.01.2005 21:20:33]

#

Demoon saa kuulua EXEn lisäksi muita tiedostoja.

Gwaur [02.01.2005 02:25:42]

#

Saako demon pistää musiikiksi oman vesrion jostain jo-julkaistusta kappaleesta, vaikkapa Marion musiikista? :)

Deewiant [02.01.2005 11:59:13]

#

Gwaur kirjoitti:

Saako demoon pistää musiikiksi oman version jostain jo-julkaistusta kappaleesta, vaikkapa Marion musiikista? :)

Tottakai saa. Saa sitä käyttää jonkin muunkin kipaleita, kunhan ei mene mitään copyrighteja rikkomaan, ja mielellään myös kertoo, mistä musiikki on peräisin.

Antti Laaksonen [02.01.2005 13:17:12]

#

Musiikin pitää olla itse tehtyä, sekä sävellettyä että sovitettua. Suoraan toisesta kappaleesta kopioitu melodia ei siis käy.

tesmu [02.01.2005 14:44:24]

#

Saako tehdä esim sillä tavalla että tekee jonkun pelin ja sitten kuvaa videona omaa pelaamista tietysti se peli tulee siinä mukana mutta varsinainen demo on videona ?

tuomas [02.01.2005 16:34:07]

#

Sitten kun demoja aletaan arvostelemaan ja ne laitetaan ladattaviksi, pyytäisin että kaikkien demojen exe:t yms muut roippeet saisi ladattua yhdestä isosta paketista, niin ei tarvitse alkaa ladata kaikkia erikseen.

Blaze [02.01.2005 16:42:06]

#

wget -r -l1 -A".zip" sivujossaonlinkitkaikkiindemoihin.html

Helppoa, kun sen osaa.

T.M. [02.01.2005 17:15:05]

#

tesmu kirjoitti:

Saako tehdä esim sillä tavalla että tekee jonkun pelin ja sitten kuvaa videona omaa pelaamista tietysti se peli tulee siinä mukana mutta varsinainen demo on videona ?

No senkus, jos saat sen videon megan pakettiin :-)

Heikki [04.01.2005 14:05:09]

#

Käsittääkseni videotiedosto ei täytä demon määritelmää. Ja mites lähetät videon lähdekoodin? :D

Gwaur [04.01.2005 14:25:55]

#

tesmu kirjoitti:

Saako tehdä esim sillä tavalla että tekee jonkun pelin ja sitten kuvaa videona omaa pelaamista tietysti se peli tulee siinä mukana mutta varsinainen demo on videona ?

Omasta mielestäni videon ei pitäisi saada saada demon asemaa, sillä ethän sinä esittele että kuinka hienon videokaappauksen osaat ottaa tai kuinka hienosti osaat pelata omaa peliäsi, vaan esittelet kuinka hienon pelin osaat tehdä, jolloin demona on se peli.

Heikki kirjoitti:

Ja mites lähetät videon lähdekoodin? :D

Pakkaamattomana! :P

tesmu [04.01.2005 17:27:39]

#

Heikki kirjoitti:

Käsittääkseni videotiedosto ei täytä demon määritelmää. Ja mites lähetät videon lähdekoodin? :D

Tarkoitin pelin lähde koodin

Touho [14.01.2005 15:42:41]

#

Saako ottaa ohjelmaan mukaan edes jonkun pienen efektin (esim. pamauksen) jostain muusta ohjelmasta/pelistä?

EDIT: Vai pitääkö mun mennä ulos mikrofonin kanssa ja räjäyttää joku vanha pommi? ;)

T.M. [14.01.2005 16:00:33]

#

Eikös asia ollut niin, että kaikki tehdään itse?
Nojaa, eikai noin pienellä asialla niin kauhesti väliä ole...

Tosin noita ääniefektejä ei kannata kauheasti pistää, kun sen paketin koko on maksimissaan megan.

Touho [14.01.2005 16:11:49]

#

No jaa. mulla isoin on 22kb ja pienin 6kb. ei ne kovin paljoa tilaa vie. Nekin vielä pakataan pienempään tilaan, joten siitä ei ole kiinni.. Meinaan, että pamauksia on vähän liian vaikeata tehdä ihan kokonaan itse.

Deewiant [17.01.2005 20:21:38]

#

"Kilpailuaika päättyy 20. tammikuuta" - demo pitää palauttaa sitä ennen (keskiviikkona), vai viimeistään silloin (torstaina)?

Antti Laaksonen [17.01.2005 20:23:38]

#

Demo pitää viimeistään lähettää kilpailun päätöspäivänä eli 20. tammikuuta torstaina.

dooDle [17.01.2005 22:42:34]

#

Ei oo oikeen ollu ideoita nyt ku kerrankin oisin ehtiny kilpailuun mukaan. Enkä tosin oo kovin hyvä tekemään demojakaan. Mutta ehkä ensi kerralla.. :)

tuomas [19.01.2005 20:16:32]

#

Tarkennusta vielä tuohon palautukseen, eli varmaankin pitäisi olla 00.00 mennessä lähetetty?

Antti Laaksonen [19.01.2005 22:00:25]

#

No kunhan lähetyshetkellä päivämäärä on 20.1.2005 tai aikaisempi, kaikki on hyvin.

Deewiant [20.01.2005 21:11:49]

#

Miten paljon tuosta kokorajoituksesta saa joustaa? Kätevyyden takia laittaisin yhden DLL:n tuonne zippiin sisään, mutta koko nousisi 1 110 971 tavuun. Ilman DLL:ää koko on vain 917 720 tavua. Voin toki myös pistää DLL:n kotisivuilleni ja laittaa linkkiä, mutta minusta olisi kätevämpää zipata se suoraan.

Antti Laaksonen [20.01.2005 21:20:54]

#

Pane vain (johonkin yleiseen kirjastoon liittyvä) DLL mukaan pakettiin, ei sitä lasketa demon kokoon. Tämä siis silloin, kun monellakaan ei ole varmaan DLL:ää valmiiksi.

tuomas [21.01.2005 14:55:50]

#

lähetin eilen tuon paketin kilpailua varten, mutta en ollut laittanut ohjelman lähdekoodia mukaan koska muistin, että sitä ei olisi tarvinnut laittaa. Ja nyt kun myöhemmin luin vielä tuota kilpailu sivua huomasin että lähdekoodit olisivat pitäneet olla mukana. Lähetänkö siis lähdekoodit vielä nyt hieman myöhässä? Niin, julkaista en niitä silti aio. Mutta voin lähettää mikäli se on pakollista...

zigilii [21.01.2005 15:13:08]

#

Kilpailukeskustelu on yli kuukaiden vanha ja siihen ei voi lähettää viestejä, voisiko tältä alueelta poistaa tuon toiminnon, tuon aiheen ensimmäisessä viestissä lukee että tänne voi lähettää kilpailu aiheita, ei voi enää :(

Antti Laaksonen [21.01.2005 15:16:51]

#

Kilpailuun osallistuvat demot tulevat ladattaviksi tämän illan aikana. Jos olet lähettänyt demon, mutta et ole saanut varmistusviestiä, ota yhteyttä!

zigilii kirjoitti:

voisiko tältä alueelta poistaa tuon toiminnon, tuon aiheen ensimmäisessä viestissä lukee että tänne voi lähettää kilpailu aiheita

Ideoista saa tehdä oman aiheen alueelle.

tejeez [21.01.2005 21:24:03]

#

Millon ne tulevat ladattaviksi? Eivät vieläkään taida olla. :o

Koipio-ohjelma [21.01.2005 21:34:23]

#

Tuo on minuakin mietittänyt se, että milloin ne demot tulevat ladattavaksi? Et viitsisi tehdä sitä nopeasti Antti..?

Pakko päästä äänestämään ja kahtomaan niitä demoja :D

tuomas [21.01.2005 22:15:53]

#

Niin, ei tarvitse laittaa vasta 24.00 :D

BlueByte [21.01.2005 23:31:48]

#

millon ne tulee

Heikki [21.01.2005 23:37:17]

#

Onhan tässä vielä 20min aikaa...

Antti Laaksonen [21.01.2005 23:58:21]

#

Nyt demot ovat saatavilla: https://www.ohjelmointiputka.net/kilpa.php?tunnus=demo05l

Äänestyssivu tulee huomenissa.

tuomas [22.01.2005 00:09:57]

#

kaikki demot zipin linkki kertoo 404.

Antti Laaksonen [22.01.2005 00:14:16]

#

Korjasin väärän linkin.

T.M. [22.01.2005 00:35:25]

#

"demo05.zip" sisältää tyhjän zipin nimeltään "2005.zip" (22 tavua)

Metabolix [22.01.2005 00:38:19]

#

Höh, luulin, että ne olisivat jotenkin näyttävämpiä, mutta aika simppeleitähän noista monet ovat, vaikka oli tuossa toki muutama useammallakin efekteillä höystetty yksilö. Melkein kaduttaa, etten osallistunut, kyllä se liekkikuvioitu teepannu olisi tuolla pärjännyt :) Ja olihan noita muitakin ideoita... No, ensi kerralla tiedän paremmin...

thefox [22.01.2005 01:21:29]

#

Odotin aika paljonkin parempaa tasoa ja suurempaa osallistujamäärää (kyselyn mukaan varmoja osallistujia oli 17 :) Mutta ihan hyvä näinkin, toivottavasti kilpailuja tulee tasaiseen tahtiin tulevaisuudessa.

tsuriga [22.01.2005 01:47:33]

#

VOI HYVÄ HELLUNTAI SENTÄÄN! Olipa astetta kovemmalla musiikki purkkademossa ja kuulokkeet päässä, aika elämys. Nättiä, jätin noista kuusi koneellekin. Ilahdutti nähdä Javalla tehdyn ihan hyvin pyörivä demo :). Ainiin ja eikös osa osallistunut ihan joukolla?

Deewiant [22.01.2005 11:57:35]

#

Hmn, taisin rajata itseni aiheen sisään turhankin tehokkaasti, olisi pitänyt irrotella enemmän erinäisillä efekteillä, kuten muut. Myönnetään, yritystä oli, mutta kun tämä oli ensimmäinen kunnon OpenGL-ohjelmani niin puolet ajasta meni vain opetteluun...

Nättejä demoja, kaiken kaikkiaan. Kuantum Akelerator kakkosesta olisin sorsan tahtonut nähdä, mutta ei sitten..

Antti Laaksonen [22.01.2005 14:44:35]

#

Minä olen ihan tyytyväinen kilpailun tuotoksiin. Mukana on monta demoa, joita katselee mielellään. Osallistujia ei ollut niin paljon kuin viime kilpailussa, mikä varmaan selittyy sillä, että demontekijöitä on melko harvassa.

Tähänastisten kyselyiden perusteella tulevan kilpailun osallistujamäärä selviää salaperäisellä kaavalla:

5 * v / 3 - 2 * t / 3 + 2 * m / 57

Tässä v on viikon kysymyksen mukaan "varmasti", t "todennäköisesti" ja m "mahdollisesti" osallistuvien määrä. Esim. demokilpailussa kaava tuottaa tuloksen 9,56.

Antti Laaksonen [22.01.2005 19:47:33]

#

Nyt äänestyssivu on toiminnassa: https://www.ohjelmointiputka.net/kilpailut/2005-demo/

Äänestysaikaa on viikko eli ensi viikon lauantaihin.

peki [22.01.2005 20:07:46]

#

Olisiko jo-äänestäneiden mahdollista nähdä tämän hetkinen äänijakauma?

Deewiant [22.01.2005 20:35:43]

#

peki kirjoitti:

Olisiko jo-äänestäneiden mahdollista nähdä tämän hetkinen äänijakauma?

Mieluummin ei - ääniähän voi muuttaa, tai niin käsitin tuon "viimeiset valinnat jäävät voimaan".

Antti Laaksonen [22.01.2005 20:36:23]

#

Pidetään mieluummin jännitystä yllä äänestyksen loppuun saakka. :)

Meitsi [23.01.2005 01:17:32]

#

Mitä muuten on palkintona? Mainetta ja kunniaa? :)

E.K.Virtanen [23.01.2005 10:00:38]

#

Oli juu muutama tosi upea demo ja mikä parasta, erillaisuutta piisasi.

Tarvii vilasta kaikki vielä uudestaan ennen äänestämistä.

markdark [23.01.2005 11:37:38]

#

Mjoo, tyylikkäitä ovat. Harvat muut kuin Qbasic pätkät pitäytyivät 2005 teemassa. Mielestäni ei siis riitä että vuosiluku näkyy copyright kohdassa, ja on ainut temaattinen jutska. Muuten erittäin hienoja. Pisteet kotiin!

E.K.Virtanen [23.01.2005 11:41:59]

#

Totta. Se jota ajattelin ykköseksi äänestää oli sellainen jossa 2005 oli varsin huonosti esillä. Voisi jopa sanoa että käytännössä ei lainkaan.

Metabolix [23.01.2005 13:22:13]

#

Olikos tuolla peräti yksi demo, jossa vuosi 2005 näkyi muutenkin kuin teksteissä "© 2005", "Happy New Year 2005" tma. tai ilotulituksen muodossa...

Deewiant [23.01.2005 16:02:50]

#

Muistin pohjalta sanoisin että 4: MMV, Detonation, Pamaus, ja Purkka.

Edit: ainiin, ja 2005 itse.

Metabolix [23.01.2005 16:10:43]

#

Deewiant kirjoitti:

MMV, Detonation, Pamaus, ja Purkka. - - ja 2005 itse.

Metabolix kirjoitti:

- - tai ilotulituksen muodossa...

Detonation oli ilotulitusta, Pamaus oli ilotulitusta, Purkka oli jotain kuplia ja sitten teksti, 2005 oli ascii-graafinen teksti "2005". MMV oli se, jota tarkoitin, siinähän oli ihan asiaa.

Deewiant [23.01.2005 16:26:05]

#

Juu, taisin lukea tuon lauseesi ihan pieleen. Ajattelin sen näin:

lainaus:

...muutenkin kuin teksteissä "© 2005", esim....

Ja nyt jälkeenpäin katsoessani tajuan a) ettet kirjoittanut noin ja b) ettei siinä olisi ollut mitään järkeäkään.

Komodo [23.01.2005 20:49:00]

#

Juu tasohan ei kyllä päätä liiemmin mielestäni huimannut, vaikka parissa ihan suht. koht. näyttäviä efektejä olikin. Nämä tosin jäivät lähinnä efektibrassailuksi ja designista tai mistään yhtenäisyysestä kokonaisuudesta ei useimmissa ollut tietoakaan. Puhumattakaan siitä että oltaisiin yritetty raapaista teemasta edes jotain.

Koko pläjäyksestä ehkä pari joita voisi ajatella äänestävänsä.

Latska [23.01.2005 22:13:41]

#

Minun demo olisi melkein pessyt ainakin jotkut. ASCII-grafiikkaa ja piipperiversiot "päällekarkauksesta" ja "bussista" Olisi pitänyt lähettää...

FooBat [23.01.2005 22:36:17]

#

Onpas täällä nyt kriittisiä kommentteja demojen tasosta henkilöiltä, jotka eivät itse viitsineet osallistua kilpailuun. Eikös osallistuminen ollut tärkeintä tässä kilpailussa?

Mielestäni kilpailun taso oli aika odotettu tai ehkä jopa hiukan korkeampi ottaen huomioon, että kyseessä oli aika monen osallistujan ensimmäinen demoa muistuttava ohjelma. Yksikään demo ei ollut huono ja erityisesti kaikki olivat parempia kuin ne kymmenet suunnittelupöydälle jääneet demot, jotka eivät osallistuneet kilpailuun.

Demon aihe oli melko hankala ja hiukan turhankin rajoittava eikä kovinkaan moni siitä mitään erikoista saanut irti. Aiheessa pysyminen näkyy kuitenkin ainakin pisteissä, jotka itse tulen antamaan.

dungeon86 [24.01.2005 09:16:57]

#

Harmi kun en ehtinyt osallistua Demokilpailuun :( Olisin saanut C:llä ja Allegro:lla mahtavan demon (tosin koko rajoitus olisi voinut tulla vastaan). The Path oli parhain näistä... Pitänee osallistua seuraavaan kisaan (jos ehtii siihenkään).

Komodo [24.01.2005 12:45:19]

#

FooBat kirjoitti:

Onpas täällä nyt kriittisiä kommentteja demojen tasosta henkilöiltä, jotka eivät itse viitsineet osallistua kilpailuun. Eikös osallistuminen ollut tärkeintä tässä kilpailussa?

Kritiikki on aina hyvästä, vaikka paikoitellen karua olisikin.
Ja itsehän en oikeastaan (tosin tämä ei ehkä niin selvästi tullut viestistäni ilmi, myönnetäköön) kritisoinut muuta kuin aiheen näkymisen puutetta ja efektikikkailuita ilman yhtenäisyyttä.

Jos löytyy taitoa tehdä näyttävää efektiä, voisi olettaa että sitä kokonaisuuttakin pystyisi hiomaan.

Mielestäni ns. "karummat" tuotokset olivat paljolti yhtenäisempiä kuin yllämainitut.

Ja sitten siitä, että kritisoi vaikka ei osallistukaan:
miksi aina pitäisi osallistua kisaan tai tehdä parempi, jos kritisoi jotain tuotosta?
Onko oikeus arvostella jotain vain, jos osoittaa pystyvänsä tekemään vähintääkin vastaavan, mieluusti vielä paremman?
Eikö omaa lainkaan tyylitajuun perustuvaa arvostelukykyä, jos yllämainittua asiaa ei pysty täyttämään?

Samalla logiikalla voisi samantien rajoittaa äänestämisen vain kilpailuun osallistujiin.

JOKAINEN kritiikki, oli sitten miten paskaa tahansa, on hyvästä.

tsuriga [24.01.2005 13:05:52]

#

Kritiikin tulisi kuitenkin olla laadukasta siinä mielessä, että se antaa suuntaa parannuksiin. Huonoakin kritiikkiä on olemassa, riippunee tietysti kritiikin määritelmästä.

Komodo [24.01.2005 13:21:49]

#

tsuriga kirjoitti:

Kritiikin tulisi kuitenkin olla laadukasta siinä mielessä, että se antaa suuntaa parannuksiin. Huonoakin kritiikkiä on olemassa, riippunee tietysti kritiikin määritelmästä.

Toki, mutta jokaisesta kritiikistä voi ottaa opikseen, tavalla tai toisella.
Jos ei muuta niin oppii jättämään taunot omaan arvoonsa.

aWW [28.01.2005 17:07:16]

#

valitettavasti en ehtinyt demo-kisaan mukaan...

koska on seuraava kisa?

Heikki [28.01.2005 17:42:13]

#

Eiköhän tässä voi hieman taukoa olla, menee kaikki into kilpailuista jos niitä on kaikenaikaa käynnissä. Odotetaan nyt ainakin tämän kilpailun äänestys jne. valmiiksi ennen kuin aletaan suunnittelemaan uutta.

aWW [28.01.2005 17:56:13]

#

en ole toistaiseksi osallistunut mihinkään demo-kilpailuun, nyt minulla on vihdoinkin tarpeeksi tietoa (ja ehkä jopa taitoa) jopa voittaa se

peki [30.01.2005 22:50:37]

#

Milloin Antti ajattelit julkaista tulokset?
Itse ainakin odotan niitä mielenkiinnolla.

T.M. [31.01.2005 23:03:27]

#

Minusta nuo lyhyimmät demot olivat jollain asteella parempia kuin nuo missä oli kaikenlaisia hienoja efektejä.

Joka tapauksessa, en äänestänyt noita lyhyitä demoja, koska ne olivat liian lyhyitä, jos pituutta olisi ollut enemmän ja jokin hyvä tarina kaiken lisäksi, niin olisi varmasti saanut minulta pisteet. Eikä olisi ollut väliä vaikka ei olisi löytynyt kauhean hienoja efektejäkään. Mutta toki efektejä pitää aina olla demossa :)
Pitkät demot olivat lähinnä pelkkää efektiä efektin perään; tylsiä.

Eräässä demossa haeskelin esc näppäintä kun luulin että se loppui jo, kun mitään ei tapahtunut ruudulla, mutta sitten kun juuri olin painamassa esciä, niin jotain alkoi vilisemään ruudulla :)

Demoissa ei ole kyse vain hienoista efekteistä!

/end of kritiikki & marmatus

Deewiant [31.01.2005 23:03:33]

#

Saisi Laaksonen tosiaan edes sulkea äänestyksen... äänestysaika päättyi lähes toissapäivänä, mutta vieläkin voi "piipahtaa uurnilla".

aWW [01.02.2005 13:25:20]

#

<< Äänestysaika on päättynyt! >>

Antti Laaksonen [01.02.2005 15:58:00]

#

Kilpailun tulokset ovat vihdoin selvillä:
https://www.ohjelmointiputka.net/kilpa.php?tunnus=demo05t

Onnittelut voittajille ja kiitos osallistujille ja äänestäjille!

Deewiant [01.02.2005 16:21:30]

#

Onnittelut voittajille vain minunkin puolesta. Teknisillä ansioilla olisi Megamixkin ansainnut paikkansa MMV:n yläpuolelle... KA2:n aiheessapitäytymisestä en sano mitään ;) Ihan fiksut tulokset kaikenkaikkiaan.

"Otollinen hetki" meinannee hetken taukoa, mutta menenpäs silti pystyttämään ketjun seuraavan kilpailun aiheelle.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta