Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: exIP - IP listaaja

Darkie [12.01.2007 19:35:09]

#

Tämä koodi on ensimmäinen PHP scriptini eli ei ole mikään mahtava eikä tämä varmaan myöskään ole kovin käytännöllinen, mutta teinpä tällaisen kuitenkin. Tein tämän kävijälaskurin koodin pohjalta.

1. Luo ip.txt tiedosto ja anna sille oikeudet 777
2. Liitä ip.php koodi haluamaasi kohtaan sivuillesi
3. Luo listaus.php ja liitä siihen listaus.php:n koodi

Upotus ulkoasuun:
Tämän koodin saat uptettua ulkoasuun includaamalla listaus.php tiedoston seuraavalla koodilla: <?php include('listaus.php'); >

Eli siis ip.php kerää IP-osoitteita ip.txt tiedostoon ja sitten ip.txt tiedosto includetetaan listaus.php tiodostoon

ip.php

<?php
$file = "ip.txt";
$ipadd = getenv(REMOTE_ADDR);
$addip = "TRUE";
$hits = 0;
if (file_exists($file)) {
}
else {
echo "$file - tiedostoa ei ole!";
exit;
}
$fp = fopen($file,"r");
while (!feof($fp)) {
$line = fgets($fp, 4096);
$line=trim($line);
if ($line != "") {
$hits++;
}
if ($line==$ipadd) {
$addip = "FALSE";
}
}
fclose($fp);
if ($addip == "TRUE") {
$fp = fopen($file,"a");
fwrite($fp, "\n");
fwrite($fp, $ipadd);
fclose($fp);
$hits++;
}
?>

listaus.php

<?php
include('ip.txt');
?>

tesmu [27.03.2007 16:26:38]

#

miksei suoraan vaan include('ip.txt'); "omaan ulkoasuun"?

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta