Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Salasanageneraattori

Bearz [18.09.2006 15:34:43]

#

Tämmönen helppo koodi joka tekee salasanoja..
Esimerkki: http://servut.us/Bearz/php/salis/

Ensiksi tehään Kirjaimet.txt tiedosto ja lisätään sinne nämä:

kirjaimet.txt

a
b
c
d
e
f
g
h
j
i
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Itse koodi

<html>
<head>
<title>Salasanageneraattori</title>
<style type="text/css">
body,td,th {
    font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 12px;
    color: #333333;
}
body {
    background-color: #E2E2E2;
}
table {
    border:1px #4D4D4D solid;
    background-color: #CCCCCC;
}

.style1 {color: #737373}
h1 {
    font-size: 36px;
}
h1,h2,h3,h4,h5,h6 {
    font-weight: bold;
}
</style>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"></head>
<body>
<div style="position:absolute; top:17px; left: 259px; height: 80px; width: 293px; visibility: visible;">
  <table width="496" height="244" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
      <td valign="baseline"><div align="center">
        <h1 class="style1">Salasanageneraattori </h1>
        <p class="style1">&nbsp;</p>
        <p class="style1">&nbsp;</p>
        <table width="221" height="29" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#999999">
          <tr>
            <td><div align="center">
              <?php
$sisalto = file("kirjaimet.txt");

$index = rand( 0, count($sisalto ) - 1 );
print( $sisalto[ $index ] );

?>
  <?php
$sisalto = file("kirjaimet.txt");

$index = rand( 0, count($sisalto ) - 1 );
print( $sisalto[ $index ] );

?>
  <?php
$sisalto = file("kirjaimet.txt");

$index = rand( 0, count($sisalto ) - 1 );
print( $sisalto[ $index ] );

?>
  <?php
$sisalto = file("kirjaimet.txt");

$index = rand( 0, count($sisalto ) - 1 );
print( $sisalto[ $index ] );

?>
  <?php
$sisalto = file("kirjaimet.txt");

$index = rand( 0, count($sisalto ) - 1 );
print( $sisalto[ $index ] );

?>
  <?php
$sisalto = file("kirjaimet.txt");

$index = rand( 0, count($sisalto ) - 1 );
print( $sisalto[ $index ] );

?>
</div></td>
          </tr>
        </table>
        </div></td>
    </tr>
  </table>
</div>
<div style="position:absolute; top:267px; left: 358px; height: 25px; width: 293px; visibility: visible;">By: Bearz  </div>
</body>
</html>

Kentti [18.09.2006 22:05:17]

#

Hidas... On noita nopeampiakin tosiaan nähty, mutta voihan tota soveltaa.

tsuriga [19.09.2006 02:18:40]

#

Onpa vähän liian vaikeasti ajateltu. En suosittele soveltamaan mihinkään. Mukava ulkoasu kylläkin. Pienellä ajattelulla kun karsii toistoa niin saa mukavampaan muotoon tuota koodia. Kirjaimille tuskin tarvitsee omaa tiedostoa, senkun määrittelet jonkun muuttujan.

Olga [21.09.2006 21:55:12]

#

Uhhuh, aika sketsi. Kiva leiska tosin, niinkuin tsuriga tuossa jo ehti mainita.

T.M. [04.10.2006 20:34:47]

#

Miksei mielummin:

<?php
  for($u = 0; $u < 6; $u++){
    $sisalto = file("kirjaimet.txt");

    $index = rand( 0, count($sisalto ) - 1 );
    print( $sisalto[ $index ] );
  }
?>

:DXD

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta