Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: IP-bannaus toisinpäin

Sivun loppuun

Smappa [26.02.2006 12:12:27]

#

Tämä on siis ensimmäinen skriptini, jonka olen aloittanut tyhjästä, siksi siis haluan kommentteja toimivuudesta.

Olen kysynyt neuvoja tähän koodiin putkan keskustelussa ja kiitos avustajille.

Skripti on testattu ja todettu toimivaksi

Ominaisuudet:

- Ei päästä sivuille jos IP EI löydy listalta.

Käyttö:

Skriptihän ei ole mikään kauhean käytännöllinen, mutta voihan siitä vaikka salasanattoman adminin kyhätä, kun laittaa tämän sivujen eteen.

bannaus.php

<?php

//Tekijätietoja ei tarvitse säilyttää omassa käytössä, mutta jos levität, niin anna alemman kommentin säilyä
//Koodi kopioitu ohjelmointiputkasta osoitteesta: https://www.ohjelmointiputka.net/koodivinkit/24885-php-ip-bannaus-toisinp%C3%A4in

$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

//laitetaan sallitut IP:t taulukkoon

$sallitut = array("62.236.49.193", "62.236.49.193");

//Uusi laitetaan mallin mukaan, eli edellisen perään pilkku ja  esim. "10.12.189.27"

if (in_array("$ip", $sallitut)) //Jos IP-osoite on sallittujen taulukossa ...
{
echo "Sinulla on oikeudet sivuille!<br><br>"; //... Annetaan oikeudet
}else //Muussa tapauksessa ...
{
echo "Ei oikeuksia sivuille!"; //... Ei anneta oikeuksia ...
exit(); //... Ja exit, eli sivujen lataus loppuu tähän, eikä päästä eteenpäin sivuille
}
?>
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Omat sivuni</TITLE>
<BODY>
<h1>Tervetuloa</h1>
</BODY>
</HTML>

Smappa [26.02.2006 12:14:23]

#

Tommonen.

T.M. [02.03.2006 23:00:53]

#

Mikäs esti muokkaamasta aiempaa ? -.- Muokkaus nappi on olemassa.

str4nd [07.03.2006 13:12:45]

#

Wanha!

tsuriga [16.03.2006 03:34:05]

#

<?php
if (!in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], array_map("trim", file("sallitut.txt"))))
  die("Ei oikeuksia sivuille!");
else {
  // sivut
  }
?>

T.M. [05.04.2006 21:50:36]

#

Välttäkää array_map() funktion käyttöä, hidas pska.

if (!in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], array_map("trim", file("sallitut.txt"))))

->

if (!in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR']."\r\n", file("sallitut.txt")))

tesmu [21.04.2006 00:16:01]

#

$allow = file_get_contents("ipallow.dat");
$iptaulu = explode(":", $allow);
if (in_array($ip,$iptaulu,true) {
koodia
}else{
exit(1);
}

tuolleen minä ainakin tekisin

Daunlouded [11.10.2009 16:55:14]

#

Aika vanha vinkki, mutta kerron tämän silti.
Laitoin exitin tilalle ohjauksen "ei oikeuksia"-sivulle. Se on mukavempi katella kuin valkoinen sivu, eikä tarvitse laittaa backspacea saadakseen sisällön esille.
Koodihan menee alkuperäistä mukaillen noin:

<?php
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$sallitut = array("00.000.000.000");

if (in_array("$ip", $sallitut)) {
echo "";
	 }

else {
      header('Location: http://www.daunlouded.com/unauth.html');
     };
?>

Kelpo koodi suojaustarpeeseen, vaikkei pääsekään kuin yhdestä talosta hoitamaan asiat.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta