Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Simppeli kuvagalleria

TheJukka [04.08.2005 17:53:32]

#

Tämä on siis simppeli ja nopea ("köyhän miehen") kuvagalleria. Jo tästä koodinpätkästä käy hävyttömän ilmiselvästi ilmi, että ohjelma lataa sivulle ensin thmbX.jpg -pikkukuvat peräkkäin (thmb0.jpg, thmb1.jpg, thmb2.jpg...jne) ja kun näistä thumbnaileista yhtä napautetaan hiirellä, avautuu uskomattomalla JavaScript -koodilla toteutettu tarkasteluikkuna, johon pläjähtää esim. thmb2.jpg -pikkukuvaa vastaava isompi pic2.jpg -kuva. Todella kätevää, mutta vähintäänkin yhtä yksinkertaisen näköistä!

<?php
    $tablethmbs = glob("thmb*.jpg");
    $tablepics = glob("pic*.jpg");
    $max = count($tablethmbs);
    $counter;

    for ($counter = 0; $counter < $max; $counter++)
        { print "<img src=\"".$tablethmbs[$counter]."\" border=\"1\" hspace=\"20\" vspace=\"20\" onClick=\"window.open('".$tablepics[$counter]."','zoomwindow','menu=no,toolbar=no,scrollbars=yes,status=no,resize=no,width=600,height=400')\">\n"; }
?>

TheJukka [04.08.2005 17:55:30]

#

Varmaankin huomaat(te), että tämä on ensimmäinen toteutukseni PHP -kielellä, ja vain siksi, että se tuli tarpeeseen.

tsuriga [11.08.2005 21:29:26]

#

Suurenmoisen monipuolinen ja opettavainen pätkä! Uusi ja vanha yhdistyvät tässä taideteoksessa galakseja järisyttävällä tavalla!

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta