Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Monipuolinen kävijälaskuri v2

Sivun loppuun

T.M. [22.04.2005 16:09:36]

#

(poistettu)

ajv [22.04.2005 17:16:13]

#

Heh heh! Tää on ihan elite koodi!!

Gwaur [23.04.2005 11:04:57]

#

Vähä 1337. ;)

str4nd [24.04.2005 14:24:45]

#

Thanks. Tätä oon oottanu pitkään.

T.M. [24.04.2005 20:18:34]

#

HUOM: Jos päivitätte vanhan laskurin, niin muistakaa tyhjentää kaikkien sen laskurin käyttämät hakemistot. Toisinsanoen: laskuri pitää nollata.

str4nd [25.04.2005 07:18:27]

#

T.M. kirjoitti:

Toisinsanoen: laskuri pitää nollata.

No tämä tuli kyllä huomattua vasta sitten kun olin päivittänyt laskurin. Huomasin vain, että laskuri oli ollut kyllä toiminnassa sen saman aikaa, kuin ennenkin - mutta muuten se on nollattu.

Megant92 [25.04.2005 17:18:22]

#

Hieno!
Onpa siinä koodia. ;)

D.J-Dew [27.04.2005 21:43:35]

#

Aijotkos tehdä tähän sellaisen ominaisuuden kuin suosituin selain tai suosituin käyttis?

T.M. [27.04.2005 23:26:01]

#

Joo, myöhemmin tulee erilaiset tilastot noista kerätyistä tiedoista.

zamu [29.04.2005 21:56:22]

#

Voi olla että erehdyn. Mutta tässä taitaa olla sellanen bugi, että tää laskee seuraavana päivänä uudestaan samat ip:t jotka laskettiin jo edellisenä päivänä. Tai niin se tekee ainakin minulla.

T.M. [29.04.2005 23:49:33]

#

Olet oikeassa, niin se tekee, eikä se ole suunnitteluvirhe (eli bugi).
Tuota ei valitettavasti voi korjata mitenkään optimaalisesti, sillä kävijämäärien kasvaessa myös IP-lista kasvaa, jolloin sen IP-listan käyminen kestää aina vain pidempään.

Tuon voisi kyllä toteuttaa siten että jokaiselle IP:lle tehdään oma tiedosto, ja jos tiedostoa ei löydy, niin sitten tiedetään että on kyseessä uusi kävijä. Tämä tapa taas vie tuhottomasti tilaa, jos sivuille kertyy kymmeniä tai satoja tuhansia kävijöitä. Yksi tiedosto vie vähintään 2-4kt, riippumatta onko siellä tyhjää tilaa vai ei.

Voisin tietty tehdä ominaisuuden joka laskee "oikean" uniikkien kävijöiden määrän, mutta ei kai se niin tärkeää voi olla. Muutama kävijä sinne tänne tuskin vääristelee tilastoja kauheasti.

AnPi [06.05.2005 20:03:21]

#

Juu, ihan hyädyllinen koodi.
Aika pitkä koodin pätkä..

BicMac [06.05.2005 22:00:50]

#

Jopas jopas.
Joku ainakin viitsii väkertää. Otan omille sivuille.

TeeVee [07.05.2005 18:51:41]

#

Tunnus: 1337

Aika hyvä tunnus, vastaa tämän koodivinkin laatua :wink:

Kingi [10.05.2005 15:43:05]

#

miksen pysty kirjautua sinne admin paneeliin eikä niitä graafisia tilastoja näy

T.M. [20.05.2005 21:55:17]

#

Tuo admin ongelma on hieman hämärän peitossa vielä, luulisin että se johtuu siitä että keksille ei ole asetettu aikarajaa, eli se kuolee heti.
Normaalisti keksin pitäisi kuolla vasta kun sivu suljetaan.

Itsekin olen törmännyt tuohon kirjautumisongelmaan, mutta pääsin sisään sulkemalla selaimet ja avaamalla sivun uudestaan.

Pitänee joskus muuttaa tuota kirjautumisen koodia siten ettei keksiä tapeta heti.

---

Headers: Kyseessä ei ole todellakaan bugi. Laskurin ensimmäisen version lyhennetty nimi oli: "pkstats" (laskurin kansion nimi), joka tulee seuraavista sanoista: "Päivittäisten Kävijämäärien Statistiikka"

Puhveli [22.05.2005 15:56:04]

#

Jee, 1337 <3

McGordon [22.06.2005 16:22:31]

#

Täähän on laatukamaa! Otan oitis omille sivuille! :D

peeaa [25.07.2005 16:07:05]

#

Mulla toimii kävijöiden näyttäminen hyvin mutta kun niitä yrittää lisätä saa tälläisen viestin:

Fatal error: Cannot redeclare get_fileval() (previously declared in /home/codesoft/public_html/pkstats/pkstat_inc.php:31) in /home/codesoft/public_html/pkstats/pkstat_inc.php on line 31

T.M. [08.08.2005 10:00:50]

#

Edellä mainittu bugi korjattu.

Salsa [26.08.2005 16:38:30]

#

The image “http://www.*/pkstat_grafcount.php?type=0ö cannot be displayed, because it contains errors.

Mitähän pitäisi tehdä että saisi kuvat näkymään?

X073 [11.09.2005 21:51:02]

#

Mikähän mahtaa olla vikana:
Laitoin ohjeiden mukaisesti include("pkstat_count.php");
ja showin, mutta kun yrittää avata sivua, se ei avaudu vaan näyttää tyhjää myös lähdekoodissa. Mikä mahtaa olla vikana. Sivu toimii heti sen jälkeen kun on poistanut tuon countin includen sivuilta.

juha127 [27.10.2005 22:35:28]

#

Miksi tuo pkstats_count.php lykkää pelkkää warning ilmitusta???
(en laita niitä tähän koska niitä tulee n.3 A4)

T.M. [28.10.2005 17:21:05]

#

Salsa: syynä saattaa olla se että olet jättänyt tiedoston alkuun tai loppuun tyhjiä rivejä tai välilyöntejä.

X073: pkstat_count.php ainoastaan laskee kävijät, pkstat_show.php näyttää statistiikat.

juha127: en tiedä miksi, syynä saattaa olla väärin noudatetut ohjeet. Liitä 3 ensimmäistä virheilmoitusta tähän, niin voin kenties paikantaa vian.

Helppoheikki [01.11.2005 02:24:58]

#

Kuinka saan tilastot ja kävijämäärälistat salasanan taakse niin etteivät muut käyttäjät pysty niitä katsomaan?

Smappa [04.12.2005 09:00:48]

#

Laita ne adminiin jos sulla on sellanen jo valmiina. Kuitenkin kerääjät voi pysyä julkisilla sivuilla, koska niistä ei näy mitään tekstiä.

Azykriel [04.01.2006 00:17:18]

#

Tämähän näyttää oikein hyvältä. Tosin minua alkoi häiritsemään tuo, että jos vierailet kahtena päivänä samalla IP:llä, niin se lisää sen kaikkiin kävijöihin kummallakin kerralla.. Joten tein oman, joka ei tee niin. :-)

Hidastuksen välttämiseksi laitoin laskurin päivittämään kaikkien aikojen kävijät vain, kun sivu ladataan ensimmäisen kerran päivässä.

masiaro [13.01.2006 13:09:46]

#

Kyseisen lasku on käytössä modausgeneraattorissa (sootihq.com) ja siellä laskurista muisti kiertyy huhujen mukaan jo yli 600megatavua. Nyt modausgeneraattori sai uuden serverin nebulalta eli kokonaan oma serverin.. huhuu

juha127 [04.02.2006 20:21:03]

#

Niin tuo laskuri ei toimi edelleenkään ja tässä nyt olisi virheitä mitä se lappaa:
Warning: fopen(/mbnet/r/rspkrs/sivu/pkstat/pkstat/time_last_load): failed to open stream: No such file or directory in /mbnet/r/rspkrs/sivu/laskuri/pkstat_count.php on line 250

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/r/rspkrs/sivu/laskuri/pkstat_count.php on line 251

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/r/rspkrs/sivu/laskuri/pkstat_count.php on line 252

Ja tuota jatkuu vielä öbaut 1 A4.
Kansio rakenne menee näin: /sivu/pkstat/ja tässä nnuo tiedostot, http://koti.mbnet.fi/rspkrs/sivu/pkstat

Sain vian paikannettua, eli voisit korjata zip paketissa olevan pkstat_inc.php siinä kaiketi on jotain häikkää kun kopion suoraan sivuillasi olevasta listauksesta niin toimii.

EDIT no ei sittenkään toiminutkaan kuin yhden latauksen verran

Edit lähti pelaamaan, jostain syystä mbnetin puolella scripttit toimi kunnolla, jos ennen kaari sulku ei ole väliä esim. if($i == 1){ voi aiheuttaa scriptin toimimattomuuden ja erroria, mutta nyt eivät kuvat näy valittaa "Kuvaa ei voida näyttää koska se sisältää virheitä, mutta en vielä kokeillut tuota mikä pätu edelliseen virheeseen.

T.M. [08.02.2006 14:27:12]

#

Suosittelen laittamaan laskurin siihen kansioon mihin se on alunperin tarkoitettu, eli juureen pkstats/ kansioon.

Itselläni ei ollut mitään ongelmia kun asensin laskurin ohjeiden mukaan.

Laitoin tuon linkin toimimaan jonka olin päivittänyt omille sivuilleni, en tiedä mistä/milloin olit ladannut sen oman versiosi.

juha127 [11.02.2006 22:17:32]

#

Tuo oli hieman outo juttu mutta hyvä laskuri kun nyt se lähti pelittämään. Mutta osaisko joku sanoa mikseivät nuo kuvat toimi?

Legu [13.03.2009 18:35:13]

#

1337


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta