Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Mandelbrotin fraktaali

keolka [25.10.2004 11:58:55]

#

Koodi laskee kuvan piste pisteeltä väriarvoineen. Saakohan tätä koodia julkaista näin epävalmiina kötöstyksenä ilman koodiin sisällytettyjä selityksiä? Ylläpito päättäköön asian.

fractal.php

<?php

header("Content-type: image/png");
$im = imagecreatetruecolor($xpix,$ypix);

for($x = 0; $x <= $xpix; $x++){
for($y = 0; $y <= $ypix; $y++){


 $zr = 0.0;
            $zi = 0.0;
            $cr = $xmin + $x * ($xmax - $xmin) / $xpix;

            $ci = $ymax + $y * ($ymin - $ymax) / $ypix;
            $rsquared = $zr * $zr;
            $isquared = $zi * $zi;




for ($cou = 0; $rsquared + $isquared <= 4.0
                && $cou < $maxiters; $cou++)
{
    $zi = $zr * $zi * 2;
    $zi += $ci;

    $zr = $rsquared - $isquared;
    $zr += $cr;

    $rsquared = $zr * $zr;
    $isquared = $zi * $zi;
 $laske=$rsquared+$isquared;
}


imagesetpixel($im, $x, $y, imagecolorallocate($im,$laske*$vari1, $rsquared*$vari2, $isquared*$vari3));

} }

imagepng($im);
imagedestroy($im);


?>

tsuriga [26.10.2004 09:56:18]

#

Muuten selkeän tuntuista koodia, mutta kommentteja pitäisi löytyä ja sisentelyt fixata.

Graphic [07.04.2005 20:35:09]

#

näyttää a la html-kit.

Malfunc [26.08.2007 20:58:50]

#

Hmm. Jostain syystä testatessani kuvasta tuli täysin musta?! Ja kannattaisi kirjoitaa nuo $xpix ja $ypix jo alkuperäiseen koodiin.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta