Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Erittäin yksin kertainen uutis järjestelmä

thekoodaaja [19.10.2004 13:31:46]

#

Erittäin yksin kertainen uutis järjestelmä jos sitä voi kutsua järjestelmäksi funktio esimerkki sopisi paremmin ehkä nimeksi.

Tarvitsee toimiaakseen php tuen palvelimelta sekä kommentti.txt chomd = 666.

Valitettavasti en jaksanut jos haluat kuitenkin kommentteja niin vilkaiseppa php oppaasta kohta tiedosto...

LINKKEJÄ:
index.php
http://koti.mbnet.fi/mmt/yksinkertainen/index.php
kirjoita.php
http://koti.mbnet.fi/mmt/yksinkertainen/kirjoita.php
admin.html
http://koti.mbnet.fi/mmt/yksinkertainen/admin.html
kommentti.txt
http://koti.mbnet.fi/mmt/yksinkertainen/kommentti.txt

index.php

//Huom. olisiko mitenkään mahdollista saada maininta jos käytetään tätä koodi vinkkiä pohjana.

<?php
$tt = fopen("kommentti.txt", "r");
$i = 1;
while (!feof($tt)) {
$rivi = fgets($tt, 1024);
echo "$i: $rivi\n <br>";
$i++;
}
fclose($tt);
?>

kirjoita.php

<?php
$tt = fopen("kommentti.txt", "w");
fwrite($tt, $_POST["news"]);
fclose($tt);
?>

admin.html

<HTML>
<BODY>
<FORM method="post" action="kirjoita.php">
<TEXTAREA name="news" rows="5" cols="50"></TEXTAREA>
<p><input type='submit' value='Send'></p>
</FORM>
</BODY>
</HTML>

tsuriga [20.10.2004 00:59:32]

#

Koska ohjeita ei ole selvästikään luettu:

Koodivinkin lisääminen -ohjeet kirjoitti:

# Jos vinkin sisältämä asia löytyy jo toisesta koodivinkistä tai oppaasta, vinkin lähettäminen ei ole tarkoituksenmukaista, ellei se ole selvästi jo sivustolta löytyvää toteutusta parempi.
# Kommentoinnin tulee olla kunnossa, jottei aikaa kulu kohtuuttomasti pelkästään koodin toiminnan ymmärtämiseksi.

Mitäpä mietit jos lähettäisin sanotaan vaikka 50Mb edestä dataa tuolla formilla (osissa) tai yli 1024 merkkiä pitkän viestin? Et taitas tykätä.

Sisennykset ja kommentointi kuntoon, koodiin yhtenäisyyttä (HTML:ssä '' ja ""), yhdyssanavirheet pois ja lisää tietotaitoa päähän - ja _sitten_ eikun kirjoittelemaan hyödyllisiä vinkkejä. Ei tällä hommalla virtuaalipheenix kasva.

Anemin [21.10.2004 12:51:35]

#

kieli oppi virheet sekä yhdys sanat on kiva asia <3

Blaze [21.10.2004 12:55:26]

#

Jooh, repeilinpä tälle kyllä melko tehokkaasti :P

Anemin [21.10.2004 13:01:33]

#

Eihä toi keila ees lisää perään muita rivejä vaan pyyhkii aina vanhan yli. Tosi fiksu. Voisin antaa tälle arvosanan -345

Gwaur [21.10.2004 13:03:28]

#

vautsi vähän paras! mä rupeenki heti käyttää

tejeez [21.10.2004 13:30:01]

#

Onks noin vaikee kirjottaa sana "koodi vinkki" väärin, kun täällä jopa lukee se yhteen?

ONPAS HIENO!!!11

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta