Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Satunnaisnimigeneraattori

miiro [10.01.2006 15:03:50]

#

Generoi satunnaisia nimiä. Etunimet ovat 100 suosituinta suomenkielisten lasten etunimiä vuodelta 2004,
ja sukunimet 100 yleisintä ruotsin -ja suomenkielistä sukunimeä vuodelta 2003.
Nimet haettu Väestörekisterikeskuksen sivuilta (http://www.vaestorekisterikeskus.fi > Tilastot > Nimet).
Väestörekisterikeskuksen sivuilta ei saa kopioida lukumäärätaulukkoja ja niiden tietoja,
mutta tämä lista ei riko tekijänoikeuksia, sillä nimet on järjestetty uudelleen aakkosjärjestykseen.
Esimerkki: http://www.miiro.com/nimigen.php
Btw, toi " #000000">" on vaan joku ohjelmointiputkan bugi, ei mun kirjottama juttu.

<?php
$numerointi = 1; //Näytetäänkö numerointia, 0=ei, mikä tahansa muu=kyllä
$numalku = 1; //Numeroinnin alku
$nimiä = 10; //Kuinka monta nimeä näytetään
$etunimet = Array("Aada", "Aaro", "Aino", "Akseli", "Aleksandra", "Aleksanteri", "Aleksi", "Alexandra", "Alisa", "Amanda", "Anna", "Anni", "Anniina", "Annika", "Antero", "Antti", "Arttu", "Aurora", "Daniel", "Eemeli", "Eemil", "Eetu", "Elias", "Elina", "Ella", "Elmeri", "Emil", "Emilia", "Emma", "Emmi", "Eveliina", "Helena", "Helmi", "Henrik", "Ida", "Iida", "Ilmari", "Ilona", "Jaakko", "Jenna", "Jere", "Jesse", "Johanna", "Johannes", "Joona", "Joonatan", "Josefiina", "Juhani", "Juho", "Julia", "Juuso", "Kaarina", "Kalle", "Karoliina", "Katariina", "Kristian", "Kristiina", "Laura", "Lauri", "Leevi", "Linnea", "Lotta", "Maria", "Markus", "Matias", "Matilda", "Matti", "Mikael", "Milla", "Nea", "Niko", "Noora", "Olavi", "Oliver", "Olivia", "Onni", "Oona", "Oskari", "Otto", "Pauliina", "Petteri", "Sakari", "Samuel", "Santeri", "Sara", "Siiri", "Sofia", "Susanna", "Tapani", "Tapio", "Tuomas", "Tuulia", "Valtteri", "Veera", "Veeti", "Venla", "Viivi", "Viljami", "Ville", "Vilma");
$sukunimet = Array("Aaltonen", "Ahonen", "Andersson", "Anttila", "Backman", "Berg", "Bergman", "Björklund", "Blomqvist", "Ekholm", "Eklund", "Ekman", "Eriksson", "Forsman", "Forsström", "Friman", "Grönlund", "Grönroos", "Gustafsson", "Hakala", "Heikkilä", "Heikkinen", "Heinonen", "Helander", "Helenius", "Helin", "Henriksson", "Hiltunen", "Hirvonen", "Holm", "Holmberg", "Holmström", "Hämäläinen", "Jansson", "Johansson", "Jokinen", "Järvinen", "Kallio", "Karjalainen", "Karlsson", "Kinnunen", "Koivisto", "Korhonen", "Koskinen", "Laakso", "Laaksonen", "Lahtinen", "Laine", "Laitinen", "Lehtinen", "Lehto", "Lehtonen", "Leinonen", "Leppänen", "Lind", "Lindberg", "Lindfors", "Lindgren", "Lindholm", "Lindqvist", "Lindroos", "Lindström", "Manninen", "Mattila", "Mattsson", "Miettinen", "Mäkelä", "Mäkinen", "Niemi", "Nieminen", "Nordström", "Nurmi", "Nyberg", "Nygård", "Nyholm", "Nylund", "Nyman", "Nyström", "Ojala", "Pitkänen", "Rantanen", "Räsänen", "Saarinen", "Salminen", "Salo", "Salonen", "Sandberg", "Savolainen", "Sirén", "Sjöblom", "Snellman", "Sundström", "Söderlund", "Toivonen", "Tuominen", "Turunen", "Virtanen", "Väisänen", "Westerlund", "Wikström");
$snimicount = count($sukunimet);
$enimicount = count($etunimet);
for ($i = 0; $i < $nimiä; $i++) {
$nume = mt_rand(0, $enimicount - 1);
$nums = mt_rand(0, $snimicount - 1);
if (!$numerointi == 0) {
print $i + $numalku .". ";
}
print $etunimet[$nume] ." " .$sukunimet[$nums] ."<br>";
}
?>

T.M. [25.01.2006 21:46:50]

#

count() funktion kutsut pois silmukan sisältä, hyi sinua.

miiro [27.01.2006 21:37:51]

#

Kiitos. Muutettu on.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta