Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Ei-MySQL kävijätietopaneeli

Sivun loppuun

SysRq868 [14.04.2004 16:53:25]

#

Totah, tein tälläsen jutun ihan vaan harjotuksen harjotukseks... tota voi käydä tsiduumassa osoitteessa:

http://koti.mbnet.fi/studioz/front.php

Siel ei kyllä oo sitä itse paneelia ja se on eng. mutta
samantyyppinen. Ja sitten pitää tietysti tehä filu logi.txt ja antaa kaikki oikeudet chmodilla.

<?php
$faili = "logi.txt";
$tanaan = getdate();
$kk = $tanaan["month"];
$paiva = $tanaan["mday"];
$vuos = $tanaan["year"];
$tamapaiva = $paiva . $kk . $vuos;
$avattufaili = fopen($faili, "a");
$laini = $REMOTE_ADDR . "|" . $paiva . $kk . $vuos . "\n";
$koko = strlen($laini);
fputs($avattufaili, $laini, $koko);
fclose($avattufaili);
$pakinat = file($faili);
$lataus_yht = sizeof($pakinat);
$kavija_yht = array();
for ($i=0;$i<sizeof($pakinat);$i++) {
    $lisays = explode("|", $pakinat[$i]);
    array_push($kavija_yht, $lisays[0]);
}
$kavija_yht_koko = sizeof(array_unique($kavija_yht));
$paiva_lataus = array();
for ($i=0;$i<sizeof($pakinat);$i++) {
    $lisays = explode("|", $pakinat[$i]);
    if ($tamapaiva == chop($lisays[1])) {
        array_push($paiva_lataus, $lisays[0]);
    }
}
$paiva_lataus_koko = sizeof($paiva_lataus);
$paiva_kavija = array();
for ($i=0;$i<sizeof($pakinat);$i++) {
    $lisays = explode("|", $pakinat[$i]);
    if ($current_date == chop($lisays[1])) {
        array_push($paiva_kavija, $lisays[0]);
    }
}
$paiva_kavija_koko = sizeof(array_unique($paiva_lataus));
echo "<table width=250 style='border:1px solid black;' bgcolor=#F5F5F5><tr><td height=12 style='border:1px solid black;' bgcolor=#C0C0C0><b>Kävijätiedot</b></td></tr><tr><td>Latauksia yhteensä: " . $lataus_yht . "<br>Kävijöitä yhteensä: " . $kavija_yht_koko . "<br>Tänään latauksia: " . $paiva_lataus_koko . "<br>Tänään kävijöitä: " . $paiva_kavija_koko;
?>

SysRq868 [14.04.2004 16:54:20]

#

et sillai

sooda [15.04.2004 17:48:14]

#

et iha sillai kiva. :D noh iha hyvin toimii. Ite oon vain tehnyt vähän yksinkertaisemmin mutta sotkuisemmin ton saman... :D

TETRIS [16.04.2004 15:08:43]

#

Toimivalta vaikuttaa. Hieman monimutkaisesti kyllä tehty...

SysRq868 [23.04.2004 14:05:33]

#

Toimiipa kuitenki.

antti94 [20.02.2005 15:32:19]

#

Mulla tulee ilmoitukset:

Warning: fopen(counter.txt): failed to open stream: Permission denied in /mbnet/s/studioz/front.php on line 26

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/s/studioz/front.php on line 29

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/s/studioz/front.php on line 30
Total hits: 3002
Total hosts: 580
Daily hits: 0
Daily hosts: 0

SysRq868 [20.02.2005 17:49:57]

#

Muistithan chmodata tiedoston 0777?

ZeiP [24.03.2005 13:07:35]

#

Vai tuliko tuo tuolta esimerkkisivulta? Sieltä ainakin tulee tuollainen...

Ja pientä nipotusta: taulukkomuuttujan indeksiin viitattaessa tulisi käyttää merkkijonoindeksien kohdalla aina "hipsuja" (eli " tai ').
Esim: $vuos = $tanaan[year]; =>
$vuos = $tanaan['year']; tai $vuos = $tanaan["year"];

Tuo ei sinänsä haittaa toimintaa, mutta se antaa virheilmoituksen jos olet asettanut kaikki tasot näkymään (muistaakseni E_NOTICE-tasolla tuon aiheuttama virheilmoitus)... Ja muutenkin huono tapa.

SysRq868 [24.03.2005 13:38:35]

#

Pitää tosiaan laittaa toi esimerkkisivu kondikseen.

Ja ZeiP: niin, ja tämä taas oli sitten esimerkki, eli muokkaa millaiseksi haluat. Tuohonhan voisi lisätä vaikka mitä (onliner, pvm+aika, selain, käyttis, referer, ja riippuen sivusta jotain muita numeroita, esim. xxx kuvaa galleriassa tai xxxx viestiä foorumeissa)... mutta muokkasimpa/-npa sitä kuitenkin...

stere [20.07.2005 15:09:19]

#

Kävijätiedot

Latauksia yhteensä: 45

Kävijöitä yhteensä: 1

Tänään latauksia: 45

Tänään kävijöitä: 1

Sain sillee et se tulostaa tollee.. :P
Ilman mitää taulukoit :P

Tuplanolla [07.08.2005 14:07:53]

#

Se laskee saman IP:n monta kertaa tiedostoon, joka on taas ihan turhaa.
Myös vakuuttavaa:

Warning: fopen(counter.txt): failed to open stream: Permission denied in /mbnet/s/studioz/front.php on line 26

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/s/studioz/front.php on line 29

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/s/studioz/front.php on line 30

SysRq868 [08.08.2005 13:39:09]

#

Tuplanolla kirjoitti:

Myös vakuuttavaa:

Warning: fopen(counter.txt): failed to open stream: Permission denied in /mbnet/s/studioz/front.php on line 26

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/s/studioz/front.php on line 29

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/s/studioz/front.php on line 30

No sehän on vaan sen vika, että olen hylännyt tämän kyseisen projektin missä se laskuri on ja chmod on mennyt persuksilleen jostain syystä, ei koodin vika. Pitäis fiksata oikat.

Penikka [10.11.2005 17:48:03]

#

Miten tosta sais noi taulukot pois, jos niit ei tarvi`?

SysRq868 [10.11.2005 17:53:13]

#

lainaus:

Miten tosta sais noi taulukot pois, jos niit ei tarvi`?

echo "<table width=250 style='border:1px solid black;' bgcolor=#F5F5F5><tr><td height=12 style='border:1px solid black;' bgcolor=#C0C0C0><b>Kävijätiedot</b></td></tr><tr><td>Latauksia yhteensä: " . $lataus_yht . "<br>Kävijöitä yhteensä: " . $kavija_yht_koko . "<br>Tänään latauksia: " . $paiva_lataus_koko . "<br>Tänään kävijöitä: " . $paiva_kavija_koko;

muotoon

echo "<b>Kävijätiedot</b>Latauksia yhteensä: " . $lataus_yht . "<br>Kävijöitä yhteensä: " . $kavija_yht_koko . "<br>Tänään latauksia: " . $paiva_lataus_koko . "<br>Tänään kävijöitä: " . $paiva_kavija_koko;

Basic 6.0 [01.05.2006 09:43:36]

#

Mulle tulee tämä:

Notice: Undefined variable: REMOTE_ADDR in C:\Program Files\Abyss Web Server\htdocs\index.php on line 9

Notice: Undefined variable: current_date in C:\Program Files\Abyss Web Server\htdocs\index.php on line 32
Kävijätiedot
Latauksia yhteensä: 1
Kävijöitä yhteensä: 1
Tänään latauksia: 1
Tänään kävijöitä: 1

Tzama [06.05.2006 19:09:56]

#

Miten tämän kävijätietopaneelin saa näyttämään muitakin tietoja kävijöistä? Kuten tälläisia;

Tänään:
Kävijät: 165
Lataukset: 783
Yhteensä:
Kävijät: 20594
Lataukset: 107722
Päivittäisin suurin:
Kävijät: 3074
Lataukset: 18878
Online:
Nyt: 2
Ennätys: 102

SysRq868 [06.05.2006 19:49:18]

#

Päivittäisin suurin -lukemat ja Online ennätys voidaan toteuttaa helposti. Yksinkertaisesti tehdään molemmille oma tekstitiedosto, verrataan tiedostossa olevaa lukemaa ekassa tapauksessa esim. "Tänään kävijät" -arvoon, tokassa Online -arvoon. Jos verrattava on pienempi, tyhjennetään tiedosto ja kirjoitetaan isompi arvo tilalle. Tiedostojen sisällöt itse näytetään Päivittäisin suurin -lukema- ja Online ennätys-tiedoissa.

Koodia en nyt jaksa lähteä miettimään. Jos tulee seinä vastaan kooditaidoissa, kysy OP:n foorumeilta.

Mitä tulee itse Online-laskuriin, sellaisia on internet pullollaan.

rax [29.03.2008 17:44:38]

#

Mulla tulee:
Warning: fopen(logi.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/rax/public_html/kansio/lasku.php on line 8

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/rax/public_html/kansio/lasku.php on line 11

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/rax/public_html/kansio/lasku.php on line 12

logi.txt-ssä on chmod 777 ja lasku.phpssa on chmodit 777


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta