Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: ImageLine

Sivun loppuun

T.M. [29.03.2004 01:18:16]

#

<?php


function ffs_imageline($im, $x1, $y1, $x2, $y2, $vari){
	$askel = abs(($x2-$x1+1)/($y2-$y1+1));
	$p = $x1;
	for($y = $y1; $y <= $y2; $y++){
		// varmistetaan ettei tule päällekkäisiä pikselirivistöjä:
		if($askel > 1) $alku = ceil($p); else $alku = $p;
		// Piirretään pikselirivistöt:
		for($x = $alku; $x <= $askel+$p; $x++){
			imagesetpixel($im, $x, $y, $vari);
		}
		// Lisätään seuraavaan aloituspaikkaan pikselirivistöjen keskipituus
		$p += $askel;
	}
}


?>

Gwaur [30.03.2004 15:25:42]

#

Öö eiks mbneetin gdlibist olekkaan tommosta valmiiks :P

T.M. [30.03.2004 15:44:31]

#

Jep? Jos olisit katsonut esimerkkisivun, olisit tajunnut tuon kysymättä :)

jrantala [30.03.2004 16:56:27]

#

pate o naabi ;)

Olga [30.03.2004 19:01:08]

#

Onko GD-kirjaston viivafunktiossa jokin vika, vai miksi keksiä pyörä uudelleen? ;)

T.M. [30.03.2004 19:55:27]

#

Mielenkiinnon takia. Tylsää mahtaa olla jos ei saisi keksiä asioita uudelleen?
Ja edelleenkään tämän tarkoitus ei ollut korvata imageline() funktiota.
Laittakaa jotain järkevämpää kommenttia kuin että: "imageline on parempi lälläslää"

sooda [31.03.2004 09:30:53]

#

imageline on parempi lälläslää :) kun tolla piirtää tietyssä kulmassa niin siitä tulee sikapaksu :P

Gwaur [31.03.2004 14:25:17]

#

miksei tuolla esimerkissä koskaan tule semmosia viivoja missä vasen pää on alhaalla ja oikea pää ylhäällä? :D

T.M. [09.04.2004 15:55:09]

#

Koska tein sen niin ettei siihen voi tulla kuin tuolla tavalla noita viivoja :D Äly hoi ;)

PS: nyt tein tuon mikä piirtää joka suuntaan (toimii aika paskasti (en jaksa enää korjailla))


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta