Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Hakemistolistaus

Sivun loppuun

Sharph [28.02.2004 18:27:05]

#

Tätä koodia voi käyttää hakemistolistauksen näyttämiseen. Onhan se serverinkin tekemä listaus käytössä, mutta jos haluat konfiguroida listauksen ulkoasun juuri sellaiseksi, kuin haluat, kannattaa käyttää tätä skriptiä. Skriptiä käyttäessäsi voit määritellä, mitkä hakemistot näytetään. Jos hakemisto sisältää tiedoston allow (ei tarkennetta), listaus näytetään, muuten sanotaan hax0riksi.. Alimman hakemiston, joka pitää näyttää, voi myös määritellä: jos hakemisto sisältää tiedoston down, siinä hakemistossa ei ei näytetä ylähakemisto-linkkiä.

<html>
<body bgcolor="#00A5FA">
<?php

$dir=$_GET['dir'];
if($dir=="") { $dir="./"; }
   if(file_exists($dir."allow"))
   {
$hakemisto = opendir($dir);
while ($tiedosto = readdir($hakemisto)) {
if ($tiedosto != "." && $tiedosto != "index.php" && $tiedosto != "down" && $tiedosto != "kansio.jpg" && $tiedosto!= "allow" && $tiedosto != "levyke.jpg" && $tiedosto != "up.jpg") {
 if(is_dir($dir.$tiedosto))
 {
  if($tiedosto=="..")
  {
   if(!file_exists($dir."down"))
   {
    echo "<a href=\"?dir=$dir$tiedosto/\"><img src=\"up.jpg\" border=0>Ylempi hakemisto</a><br>";
   }
  }
  else
  {
   echo "<a href=\"?dir=$dir$tiedosto/\"><img src=\"kansio.jpg\" border=0>$tiedosto</a><br>";
  }
 }
 else
 {
  echo "<a href=\"$dir$tiedosto\"><img src=\"levyke.jpg\" border=0>$tiedosto</a><br>";
 }
}
}
closedir($hakemisto);
  }
  else
  {
  print("Jaa yritetään sitä hax0r0ida...");
  }
?>
</body>
</html>

Sharph [28.02.2004 18:36:19]

#

Ja toivottavasti tästäkin on hyötyä..

Draiz [28.02.2004 18:38:49]

#

Aika yksinkertainen, mutta voihan tuosta jollekkin olla apua.

Olga [02.03.2004 16:02:04]

#

Aika iso disclaimeri, tosiaan.

T.M. [02.03.2004 16:09:09]

#

kai toi ihan hyvin toimii, mutta koodin selkeyteen voisi kyllä kiinnittää hieman enemmän huomiota, esim sisennöksiin

ajv [02.03.2004 16:17:40]

#

Missä on tiedostokoot ja viimeksi muokkaamiset? Ei oo vaikee lisätä!

http://80.222.42.53/ohjelmat/index.php?dir=./Kuvat/../Kotisivunteko/../Kuvat/../Kotisivunteko/../Kotisivunteko/../Kotisivunteko/../Kotisivunteko/../Kotisivunteko/../

Ja näyttää vähän bugailevan, kun selailee enemmän... Muuten näyttää ihan ok. Koodissa nyt ehkä vähän toivomisen varaa.

Meitsi [02.03.2004 16:30:21]

#

lainaus:

print("Jaa yritetään sitä hax0r0ida...");

Lollo

ukat [02.03.2004 17:02:40]

#

Kukaan putkassa tai mureessakuhassa ei kai oo tehnyt aitoa ja alkuperäistä tiedostonlistausta?

sooda [02.03.2004 17:06:05]

#

lainaus:

Missä on tiedostokoot ja viimeksi muokkaamiset? Ei oo vaikee lisätä!

nimenomaan... vaikka voihan ne ite lisätä :D

kenkku [02.03.2004 18:26:55]

#

Ja tuolla samalla skriptalla päästiin topin serverin juurihakemistoon ja kattelemaan esim admin osiota..

makeuu [02.03.2004 22:16:53]

#

Tämmöiset ovat erittäin hyödyllisiä joillekkin.. itselläni ei ole tälle ainakaan nyt käyttöä.

TETRIS [03.03.2004 18:01:16]

#

Kyllä Antin tällänen skripti on parempi...

Sharph [04.03.2004 20:12:58]

#

Kenkku, ei enää, ton allowin takia. Pitäisikö koko vinkki poistaa, jos se on niin surkea..

Sharph [04.03.2004 20:19:09]

#

Ja TETRIS, Antti onkin vähän edistyneempi koodaaja, mä vaan tällanen sunnuntainaputtelija..

makeuu [05.03.2004 23:27:56]

#

ja jos käy katteeks niin tee ite parempi :D hahhahhah on siinäki toisien leuhkija :D:D:D:D LOL XIIIITTT

peraa [10.04.2005 11:47:01]

#

yäh hirveetä sisennystä, iteki oon tehny tollasen joskus, ihan hyödyllisiä on joo

Sharph [13.04.2005 17:48:10]

#

Miten niin hirveää sisennystä? Näyttääkö sisentämätön koodi mielestäsi paremmalta?

Sahrah [28.04.2008 20:06:36]

#

Sharph taitaa olla sunnuntainaputtelija, ei saatana päivän hienoin sana :):) no ei se mitää olen itsekin vasta sunnuntainaputtelijan tasolla :(


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta