Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Pingviinikuva

Sivun loppuun

Pyry [07.01.2004 20:59:57]

#

Tässäpä turhista kommenteista karsittu versio kotisivuilleni laittamasta pingviinkuvascriptistä. Aika turhahan se on ja lisäksi tuo pingviini on typerän näköinen.

Puhumista voi kokeilla pistämällä perään ?puhu=titityy ...tai jotain sellaista.

Testata voi osoitteessa http://nkey.homelinux.org/files/pingu.php

<?php
header("Content-type: image/jpeg");
$kuva=imagecreate(400, 400);

$valkoinen=imagecolorallocate($kuva, 255, 255, 255);
$musta=imagecolorallocate($kuva,0 ,0 ,0 );
$harmaa=imagecolorallocate($kuva,200, 200, 200);
$oranssi=imagecolorallocate($kuva,255, 170, 50);
$siivet = array(
    150, 100,
    280, 190,
    150, 170,
    30, 190);
$jalka1 = array(
    130, 200,
    80, 260,
    100, 250,
    100, 270,
    110, 255,
    115, 270);
$jalka2 = array(
    170, 200,
    220, 260,
    200, 250,
    200, 270,
    190, 255,
    185, 270);
$nokka = array(
    155, 150,
    165, 160,
    155, 170,
    145, 160);
$puhe = array(
    250, 90,
    230, 110,
    280, 90);

imagefilledpolygon($kuva, $jalka1, 6, $oranssi);
imagefilledpolygon($kuva, $jalka2, 6, $oranssi);
imagefilledellipse($kuva, 150, 150, 150, 200, $musta);
imagefilledellipse($kuva, 150, 180, 150, 150, $musta);
imagefilledpolygon($kuva, $siivet, 4, $musta);
imagefilledpolygon($kuva, $nokka, 4, $oranssi);
imagefilledellipse($kuva, 135, 110, 50, 60, $valkoinen);
imagefilledellipse($kuva, 175, 110, 30, 30, $valkoinen);
imagefilledellipse($kuva, 155, 110, 10, 13, $musta);
imagefilledellipse($kuva, 165, 115, 10, 10, $musta);

// katsotaan, onko urliin lisätty kohtaa ?puhu=(ja jotain tähän)
if(isset($_GET['puhu'])) {
    imagefilledpolygon($kuva, $puhe, 3, $valkoinen);
    imagepolygon($kuva, $puhe, 3, $musta);
    imagefilledellipse($kuva, 290, 80, 100, 70, $valkoinen);
    imageellipse($kuva, 290, 80, 100, 70, $musta);
    imagestring($kuva, 3, 250, 73, $_GET['puhu'], $musta);
}

imagejpeg($kuva);
imagedestroy($kuva);
?>

Tumpi [11.01.2004 00:14:35]

#

Hahahaha, koodia en kommentoi mut kiva pingviini =D

Gwaur [11.01.2004 00:17:48]

#

hoohooho :D mahtava idea kertakaikkiaan

KimmoKM [11.01.2004 10:26:52]

#

Hieno pingviini :D

sooda [11.01.2004 10:44:06]

#

tosi kaunis pingu :D aika järkevän näköinen :DD sikahyvä :D

tsuriga [11.01.2004 11:36:28]

#

Haha loistava, http://www.thepenguinconspiracy.com

Vilikki [11.01.2004 13:40:38]

#

Itseänikin huvitti tuo pingviini kyllä.

Draiz [11.01.2004 14:25:25]

#

Mutta jos kirjoittaa pitkän tekstin niin se ei mahdu sitten kuplan sisälle mutta muuten hauska :D

makeuu [11.01.2004 14:33:45]

#

Nätti

T.M. [11.01.2004 18:32:06]

#

Miks kaikki nauraa? :P

Draiz [11.01.2004 18:34:56]

#

Think it xD

k-mikko [11.01.2004 22:11:51]

#

Aivan mieletön pingviini :DDD

TETRIS [12.01.2004 16:36:10]

#

Hehee! Hauska pingviini.... tulee mieleen QB graffan koodaus ajat...

T.M. [12.01.2004 22:23:36]

#

Ei toi kyllä pingviiniltä näytä. Enkä tajua mitä hauskaa tossa on.

Quiz [17.01.2004 09:21:42]

#

Kiva pingviini! Ja kyllähän toi näyttää pingviiniltä ihan siinä missä se Linuxin "pallopingviini".

E-P [16.02.2004 15:08:04]

#

Toi on kyl hauska! :D

NiLon [18.02.2004 04:48:40]

#

Tuohon kun saisi vielä muodonmuutoksia aikasiksi jne :)

kayttaja-2791 [10.08.2004 21:20:58]

#

On kyllä hauska pingviini. "Puhuva pingiivi", äkkiä menet myymään tuon MTV3:selle niin ne pistää tuon ruutuun pyörimään!

Vieläkö vähän hiot graffoja (teet kuvan png:llä eikä jpegillä), hieman reunanpehmennystä (taitaa tosin vaatia imagemagikia tai jotain) ja ennenkaikkea tekstin mukaan venyvä puhekupla niin keksin tuolle n+1 käyttökohdetta...

http://koti.mbnet.fi/pyry89/nullkey/kuvat/penguin.php?puhu=Et vaan osaa!

kayttaja-2791 [10.08.2004 23:01:09]

#

Tein tuon png muotoon ja lisäsin jonkinlaisen puhekuplan venytyksen (aika väköstys, mutta toimii). Tieten siihen voisi vielä tehdä rivityksen jos jaksaisi...

Demo:
http://koti.mbnet.fi/wahit/pingv/pingviini.php?puhu=Kvak!

Lähdekoodi:
http://koti.mbnet.fi/wahit/pingv/pingviini.txt

d-hunter [09.01.2005 18:05:36]

#

Vänkä elukka!
Todella hauska skripti!

(nimetön) [05.06.2007 08:11:56]

#

Totta :)

Magicbullet [06.07.2008 10:12:57]

#

Juu, hauska skripti. =)

http://magicbullet.jouluserver.com/pingviini/pingu.php

Olli [12.10.2008 18:51:28]

#

JTS, hyvä että lisäsit puhekuplan venytyksen.

Se auttaa paljon :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta