Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Kävijälaskur

Sivun loppuun

kenkku [29.11.2003 21:11:41]

#

Asennus:
Kopioi laskuri.php minne haluat laskurin ja tee tyhjä tiedosto, laskuri.dat, VALMIS!

laskuri.php:

<?php
$tiedosto = "laskuri.dat"; //Vaihda tiedosto mieleiseksi jos laskuri.dat ei käy
$avaus = file($tiedosto);

if(!isset($_COOKIE["visited"])) //Jos ei ole asetettu evästettä niin tehdään se nyt
{
   setcookie("visited", "yes", time() + 60 * 60 * 24 * 365);
   $kaynteja = ++$avaus[0];
   $kahva = fopen($tiedosto, "w+");
   flock($kahva, 2);
   fwrite($kahva, $kaynteja); //Jos keksiä ei ole asetettu, et ole käynyt sivuilla, lisätään kävijä laskuritiedostoon..
   flock($kahva, 3);
   fclose($kahva);
   print "Sivullani on käynyt jo $kaynteja kävijää";
}
else
{
   $kaynteja = $avaus[0];
   print "Sivuillani on käynyt $kaynteja kävijää.";
}
?>

conami [01.12.2003 17:38:42]

#

Eiköhän näitä kävijälaskureita ole jo tarpeeksi. Tehkää jotain hyödyllisempää.

J0nde [01.12.2003 20:34:51]

#

Conami on aivan oikeassa. Näitä alkaa olemaan kuin sieniä sateella.

T.M. [01.12.2003 22:16:00]

#

Huono, keksillä ei voi suojata kunnolla ja muutenkin huonosti toteutettu

Dustbin [10.01.2004 12:35:40]

#

Hyvä näin aloittelijan näkökulmasta.

bmore [14.02.2004 18:37:09]

#

kauanko tuo visited on voimassa tuolla time():llä

kenkku [14.02.2004 21:38:22]

#

Siis tarkoitat kuinka kauan se on voimassa? Keksi on tuossa voimassa 60 * 60 * 24 * 365 sekuntia, eli vuoden.

pistemies [30.11.2004 13:39:10]

#

Laskeeko tämä laskuri siis, montako uniikkia kävijää on vuoden aikana käynyt? Eli jos joku on käynyt 10.11.2004, hänet rekisteröidään seuraavan kerran kävijäksi aikaisintaan 10.11.2005?

kenkku [03.12.2004 17:05:19]

#

lainaus:

Laskeeko tämä laskuri siis, montako uniikkia kävijää on vuoden aikana käynyt? Eli jos joku on käynyt 10.11.2004, hänet rekisteröidään seuraavan kerran kävijäksi aikaisintaan 10.11.2005?

Jep.

Jorgga [04.12.2005 13:38:21]

#

Kiitots tästä laitoin heti käyttöön parin muokkauksen jälkeen

Olli [11.10.2008 17:42:25]

#

kenkku kirjoitti:

lainaus:

Laskeeko tämä laskuri siis, montako uniikkia kävijää on vuoden aikana käynyt? Eli jos joku on käynyt 10.11.2004, hänet rekisteröidään seuraavan kerran kävijäksi aikaisintaan 10.11.2005?

Jep.

No ei voi sanoa että aikaisintaan.

Hänet rekisteröidään kävijäksi , aina ja jos:

1. Hän tyhjentää evästeet
2. Hän sulkee selaimen
3. Hän sammuttaa koneen

(näin minä luulisin)

Olli [11.10.2008 17:44:18]

#

Sorry toi tuplalainaus (ei muistu oikea nimi mieleen)...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta